• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik icin kredi basvurusu

meral0505

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Iyi bayramlar arkadaslar nisanlimin birikimi olmadigi icin kredi cekmek istiyoruz dugun icin.nisanlimin maasi 2.5 bin sizce 30 bin verirler mi verseler de kac gun bekletirler

Iyi bayramlar arkadaslar nisanlimin birikimi olmadigi icin kredi cekmek istiyoruz dugun icin.nisanlimin maasi 2.5 bin sizce 30 bin verirler mi verseler de kac gun bekletirler

Eğer önceden çekip ödemediği kredi ca yoksa özellikle maaşını aldığı banka bence verir vermesine ama keske siz bi kadar çok borçla evlenmeseniz. Eşya vs alacaksaniz taksitlerini 3 ay sonra erteleyerek alıp takılarınızla kapatsanız? Ben çok üzülüyorum henüz evlenmişken uzun sure borç ödemeseniz keske.

2.500 öde öde bitmez 30.000 ev kutrcan kira ödiceksin zor gwcinkrsin dikkat et.madem öyle 1 2 senw ertele parasini biriktirsin. O 30000 inin faizidw var unutma

Eğer önceden çekip ödemediği kredi ca yoksa özellikle maaşını aldığı banka bence verir vermesine ama keske siz bi kadar çok borçla evlenmeseniz. Eşya vs alacaksaniz taksitlerini 3 ay sonra erteleyerek alıp takılarınızla kapatsanız? Ben çok üzülüyorum henüz evlenmişken uzun sure borç ödemeseniz keske.
Ben de hic istemiyorum aslinda mecburluk baska caresi yok

30 bin çok ya. 15 bin çekmiştik araba için 750 tl 2 sene çok etkiledi bizi. Öyle hemen geçmiyor yani. Hem de evliliğin en güzel zamanları, bu denli borçla evlenmek delilik. Çok mu lazım düğün olmiyiversin millet eğlenicek diye deli borca girmeyin.

Ben de hic istemiyorum aslinda mecburluk baska caresi yok
Cok zor kardesim inan bana ben 0 borcla evlendim dügünü kayimbabam ödedi esyalari vs hersey ailelerimiz karsiladi yinee gecim zor. Anne evinde gibi olmuyor kira yeme icme faturalar bitmez. Sende calisirsan anca olur tek maasla olmaz. Ya birikim yapain bekle .ailesi hicmi destek olmuyor.kiraya mi cikcan

Kizlar ertelemek de pek care deil bi dugunu kasimda yapmayi dusunuyoz 9 ay nisanli kaldik ayni okulda calisiyoz .cok uzatmak da hoc olmuyo.ikimiz de ogretmeniz nisanlimin maasi borca gitcek benim maasimi harcamayi dusunuyoz birc bitene kadar inanin kizlar artik sıkıldım ben de nasil olcak diye

Kiraya
Cok zor kardesim inan bana ben 0 borcla evlendim dügünü kayimbabam ödedi esyalari vs hersey ailelerimiz karsiladi yinee gecim zor. Anne evinde gibi olmuyor kira yeme icme faturalar bitmez. Sende calisirsan anca olur tek maasla olmaz. Ya birikim yapain bekle .ailesi hicmi destek olmuyor.kiraya mi cikcan
Cikcaz ins.ailesinin durumu pek iyi deil

Kizlar ertelemek de pek care deil bi dugunu kasimda yapmayi dusunuyoz 9 ay nisanli kaldik ayni okulda calisiyoz .cok uzatmak da hoc olmuyo.ikimiz de ogretmeniz nisanlimin maasi borca gitcek benim maasimi harcamayi dusunuyoz birc bitene kadar inanin kizlar artik sıkıldım ben de nasil olcak diye
Ee ikinizde ögretmenseniz 2500 sen 2500 de o aliyordur. 2500 komple borca yatirip 2500 harcarsiniz .baska olmaz madem ertelemek istemiyorsun. Daha ufak bir dügün yap taki alma ztn kendin ödemis oluyorsun sacma☺☺ufak bir dugun bukadar borca girme

Sonucta ben de bi i
Ee ikinizde ögretmenseniz 2500 sen 2500 de o aliyordur. 2500 komple borca yatirip 2500 harcarsiniz .baska olmaz madem ertelemek istemiyorsun. Daha ufak bir dügün yap taki alma ztn kendin ödemis oluyorsun sacma☺☺ufak bir dugun bukadar borca girme
sonucta ben de insanim cok cok kucuk bi dugun istemem

senin de maaşın varmış

ben de hepsi 2500 sanmıştım

ama eşyayı taksitle alacağız bu sadece düğünde harcanacak nakit dersen

şapkanı önüne al bir düşün derimm

Bak ben almanyada yasiyorum bizim dügünümuz herseyi ile 30.000 euro tuttu ama aileler ödedi.ben hayatta birc cekip ödemezdim daha ufak yapardim. O faozler bile koyar insana yani iyi düsün iyligin icin diyorum

Sonucta ben de bi i
sonucta ben de insanim cok cok kucuk bi dugun istemem
Insansin tabi cookk para degilki bir salon benimki yemeklidi sende yemeksiz yaparsin vs sende insansinda bizdede erkek taradi karsilar dügünü sen kendi ödemis olcan fazla sktiya sokma kendini en guzel günlerini bir ton borc ödemekle ugrasma daha bunun esyasi var ev icin beyaz eysa vs hepsini bir otur yaz güzel.

Back
X