- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 34
- Konu Sahibi cillibombom
sevgili hanımlar günaydın, martın ilk haftası sözleniyorum Allah'ın izniyle. Aileler sözde kız tarafı şunları erkek tarafı bunları yapacak dediler, bizde tamam dedik. Sizde nasıl olmuştu erkek tarafı neleri karşılamıştı kız tarafı neler yapmıştı merak ediyorum. Biz sevgilimle bir karar aldık ailelerimize söylemeyeceğiz ama bu yapılacak edilecekleri ortak karşılayacağız, çünkü ben ona yardımcı olmak istiyorum. Erkek tarafı diye çok yüklenmeyi doğru bulmuyorum. Örneğin, söz elbisesi ve ayakkabısının yanında iki çift elbise alması gerekiyormuş, bunlardan biri kışlık mont ceket gibi bir şey diğeri de etek - ceket takımı gibi bir şey olacakmış. Örneğin bunları ben alıp sevgilime vereceğim ve söz günü getirecek (gerçi daha söylemedim haberi yok ama ben böyle düşünüyorum :)) yanlış bir şey mi düşünüyorum bilemiyorum. Altın takılar konusunda da çok yüklenmeyi düşünmüyorum.
Geçen alışverişe çıktık ben 300 tl lik bir yüzük beğendim, alyans sevgilim ucuza kaçmış derler falan dedi... ama bu benim için gerçekten önemli değil.
içimi rahatlatan şu oldu, alışveriş gezimizin ardından arkadaşlarıyla buluştuk arkadaşı da şaka mahiyetli bana takıldı yenge çok yüklenme çocuğa diye, o da sevgilim bana çok yüklenmiyor çok iyi bir yol arkadaşına sahibim çok şükür dedi... çok hoşuma gitti bu cevabı.
fakat sizce doğru yolda mıyım, yardımcı olmalıyım yoksa herkes kendi üzerine düşeni yapmalı mı
Geçen alışverişe çıktık ben 300 tl lik bir yüzük beğendim, alyans sevgilim ucuza kaçmış derler falan dedi... ama bu benim için gerçekten önemli değil.
içimi rahatlatan şu oldu, alışveriş gezimizin ardından arkadaşlarıyla buluştuk arkadaşı da şaka mahiyetli bana takıldı yenge çok yüklenme çocuğa diye, o da sevgilim bana çok yüklenmiyor çok iyi bir yol arkadaşına sahibim çok şükür dedi... çok hoşuma gitti bu cevabı.
fakat sizce doğru yolda mıyım, yardımcı olmalıyım yoksa herkes kendi üzerine düşeni yapmalı mı