• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik için dua ve enerji çalısması

Merhaba arkadaşlar. Evlilikle ilgili çok fazla başlık açılmış okuyanlar da sıkılmış olabilir ama ben şikayet yerine neler yapabiliriz diye sizlerden fikir almak istiyorum. Hayatımızdaki olumsuzlukları değiştirmek için rutin haline getirdiğiniz dualar ya da bilinçaltı temizleme ritüelleri falan var mı ? Ben birini aklımdan çıkaramıyorum yeni birisiyle de olmuyor benim durumumda olan arkadaşlar var mı acaba?
Yaşınız kaç?

Tanıştığım herkesi onunla kıyaslıyorum ondaki özellikleri arıyorum. Birdahaki öyle biri denk gelmeyecek diye düşünüyorum. Yüksek lisans mezunuyum. Haklısınız farklı şeyler bulmak lazım ama su ara pek mümkün değil her şey online maalesef.
Bu durumun aynisini yasiyorum. Cok buyuk bir sey kaybetmisim gibi. Bir daha kimse onun gibi olamaz sanki.. herkesi ve her seyi onunla kiyasliyorum. Bu duygu beni bitiriyor

Ben de ayni durumda hissediyorum . Sizin yaslar kac bilmiyorum yaşim cok buyuk sayilmaz ama lise yillarindan beri aklimda biri var cikaramiyorum maalesef, yasitlarimdan evlenen çoluk cocuga karışanlar bile oldu, kimler kimleri unutmadi. Ben neden boyleyim bilmiyorum. Çekim yasasi tarzi seylere de cok ilgiliyim. Aradaki karmik bagi kesmek lazim falan demis bir arkadas onu araştıracağım insallah

Back