Haklısınız tabi ki sadece bunlarla olmaz ama en azından iyi hissettirir. Bir şeyler yapma kısmına gelince artık yüzyüze tanışma imkanı olmuyor maalesef geriye sadece internet kalıyor orası da güvenli değil. İyi insanlar da vardır mutlaka ama nasıl denk gelicez işte rabbim hayırlısını versin insallah.Dua etmek gerçekten çok rahatlatıcı ve enerjiyede aşırı çok inanırım. Ama herşeyi yok dua edeyim yok enerji yollayayım olmuyor. İnsanında biraz emek vermesi lazım bir şeyler denemesi risk alması lazım.
Çekim yasasını araştırın. Aklınızdan çıkaramadığınız kişiyle olan karmik bağı koparıp temiz bir sayfa açın. Hayırlısını dileyinEnerji konularıyla ilgilenen arkadaşlar var mı ?
Teşekkür ederim yorumunuz icin. Ben hayırlısını diliyorum dua da ediyorum ama içimden pek inanmıyorum olacağına bu duruma pek engel olamıyorum şimdiye kadar olmadı artık olmaz diyorum heralde böyle inandigim icin de olmuyorÇekim yasasını araştırın. Aklınızdan çıkaramadığınız kişiyle olan karmik bağı koparıp temiz bir sayfa açın. Hayırlısını dileyin
Nil Gün - Çekim Yasası Hayatın Temel Prensibi kitabını okuyun. İçinizden geçen tüm olumsuz düşüncelerin enerji akışınıza ne kadar zarar verdiğini görürsünüz. Benim hayata ve insanlara bakış açımı değiştirdi. Kitaptan çıkardığım bir sürü ders oldu. İstediğim her şeye karşı inançlı olmayı ve olumsuz düşünmemeyi öğrendim. Mistik Yol kanalının son videosunu da izlemenizi öneririmTeşekkür ederim yorumunuz icin. Ben hayırlısını diliyorum dua da ediyorum ama içimden pek inanmıyorum olacağına bu duruma pek engel olamıyorum şimdiye kadar olmadı artık olmaz diyorum heralde böyle inandigim icin de olmuyor
Teşekkür ederim. Arastırıcam umarım bende de olumlu etkisi olur.Nil Gün - Çekim Yasası Hayatın Temel Prensibi kitabını okuyun. İçinizden geçen tüm olumsuz düşüncelerin enerji akışınıza ne kadar zarar verdiğini görürsünüz. Benim hayata ve insanlara bakış açımı değiştirdi. Kitaptan çıkardığım bir sürü ders oldu. İstediğim her şeye karşı inançlı olmayı ve olumsuz düşünmemeyi öğrendim. Mistik Yol kanalının son videosunu da izlemenizi öneririm
Tanıştığım herkesi onunla kıyaslıyorum ondaki özellikleri arıyorum. Birdahaki öyle biri denk gelmeyecek diye düşünüyorum. Yüksek lisans mezunuyum. Haklısınız farklı şeyler bulmak lazım ama su ara pek mümkün değil her şey online maalesef.o kişiyi neden çıkaramıyorsunuz aklınızdan öncelikle bilinçaltınızı temizleyin
Daha sonra hayatınızda başka şeylere de yer verin
Tek noktada yaşamayın
Mesela AÖF okuyun , yeni bir iş yapın, yüksek lisans yapın , bir dil öğrenin vs farklı alanlara da giriş yapın.
Böylelikle pek çok şey değişir
Hem yeni insanlar tanır, yeni bir çevre edinirsiniz.
online kurslar düşünTanıştığım herkesi onunla kıyaslıyorum ondaki özellikleri arıyorum. Birdahaki öyle biri denk gelmeyecek diye düşünüyorum. Yüksek lisans mezunuyum. Haklısınız farklı şeyler bulmak lazım ama su ara pek mümkün değil her şey online maalesef.
:):) çok tatlısınız. Evet ben karalar bağlayıp her şeyin değişmesini bekliyorum çok karamsarım bu konudaBacım bi aday var mı. Eğer varsa evleniyoruz de . Öyle davran. Kendine bunu çekmek birazda senin elinde. Git gelinlik giy dene. Biraz uzerine gelsin enerjisi:)
Nerden buluyorlar ben de anlamıyorum ki :) tanışma sitelerinde zaten insanların amaçları belli başka nereler var tanışmak icin bilmiyorum.online kurslar düşün
Ve inan çoğu kişi artık sosyal medyadan buluyor oralara yönel
mesleğin ne ?Nerden buluyorlar ben de anlamıyorum ki :) tanışma sitelerinde zaten insanların amaçları belli başka nereler var tanışmak icin bilmiyorum.
Hangileri meselamesleğin ne ?
Onunla ilgili forum sitelerine kaydol
İstemediğin kadar bulursun
İnsanlar yanlız
mesleğiniz , hobileriniz , ilgi alanlarınız nedir bilmiyorumHangileri mesela
mesleğiniz , ilgi alanlarınız nedir bilmiyorum kiHangileri mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?