• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik için dua ve enerji çalısması

rain00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
10
4
1
Merhaba arkadaşlar. Evlilikle ilgili çok fazla başlık açılmış okuyanlar da sıkılmış olabilir ama ben şikayet yerine neler yapabiliriz diye sizlerden fikir almak istiyorum. Hayatımızdaki olumsuzlukları değiştirmek için rutin haline getirdiğiniz dualar ya da bilinçaltı temizleme ritüelleri falan var mı ? Ben birini aklımdan çıkaramıyorum yeni birisiyle de olmuyor benim durumumda olan arkadaşlar var mı acaba?

Dua etmek gerçekten çok rahatlatıcı ve enerjiyede aşırı çok inanırım. Ama herşeyi yok dua edeyim yok enerji yollayayım olmuyor. İnsanında biraz emek vermesi lazım bir şeyler denemesi risk alması lazım.

Dua etmek gerçekten çok rahatlatıcı ve enerjiyede aşırı çok inanırım. Ama herşeyi yok dua edeyim yok enerji yollayayım olmuyor. İnsanında biraz emek vermesi lazım bir şeyler denemesi risk alması lazım.
Haklısınız tabi ki sadece bunlarla olmaz ama en azından iyi hissettirir. Bir şeyler yapma kısmına gelince artık yüzyüze tanışma imkanı olmuyor maalesef geriye sadece internet kalıyor orası da güvenli değil. İyi insanlar da vardır mutlaka ama nasıl denk gelicez işte rabbim hayırlısını versin insallah.

Çekim yasasını araştırın. Aklınızdan çıkaramadığınız kişiyle olan karmik bağı koparıp temiz bir sayfa açın. Hayırlısını dileyin
Teşekkür ederim yorumunuz icin. Ben hayırlısını diliyorum dua da ediyorum ama içimden pek inanmıyorum olacağına bu duruma pek engel olamıyorum şimdiye kadar olmadı artık olmaz diyorum heralde böyle inandigim icin de olmuyor

Teşekkür ederim yorumunuz icin. Ben hayırlısını diliyorum dua da ediyorum ama içimden pek inanmıyorum olacağına bu duruma pek engel olamıyorum şimdiye kadar olmadı artık olmaz diyorum heralde böyle inandigim icin de olmuyor
Nil Gün - Çekim Yasası Hayatın Temel Prensibi kitabını okuyun. İçinizden geçen tüm olumsuz düşüncelerin enerji akışınıza ne kadar zarar verdiğini görürsünüz. Benim hayata ve insanlara bakış açımı değiştirdi. Kitaptan çıkardığım bir sürü ders oldu. İstediğim her şeye karşı inançlı olmayı ve olumsuz düşünmemeyi öğrendim. Mistik Yol kanalının son videosunu da izlemenizi öneririm

Nil Gün - Çekim Yasası Hayatın Temel Prensibi kitabını okuyun. İçinizden geçen tüm olumsuz düşüncelerin enerji akışınıza ne kadar zarar verdiğini görürsünüz. Benim hayata ve insanlara bakış açımı değiştirdi. Kitaptan çıkardığım bir sürü ders oldu. İstediğim her şeye karşı inançlı olmayı ve olumsuz düşünmemeyi öğrendim. Mistik Yol kanalının son videosunu da izlemenizi öneririm
Teşekkür ederim. Arastırıcam umarım bende de olumlu etkisi olur.

Aslında mesele sadece evlenmiş olmak değil de yalnızlık hissi beni yoruyor. Buraya da yeni üye oldum belki benzer şeyler yaşayanlar vardır diye düşündüm. Bu yalnızlık korkum kaygılarım fiziksel rahatsızlıklara dönüşüyor mesela saçlarım dökülüyor ben daha da korkuyorum. Stresimi yalnızlık hissini yönetemiyorum. Bu konuda destek de aldım ama sonuç pek değişmedi.

o kişiyi neden çıkaramıyorsunuz aklınızdan öncelikle bilinçaltınızı temizleyin
Daha sonra hayatınızda başka şeylere de yer verin
Tek noktada yaşamayın
Mesela AÖF okuyun , yeni bir iş yapın, yüksek lisans yapın , bir dil öğrenin vs farklı alanlara da giriş yapın.
Böylelikle pek çok şey değişir
Hem yeni insanlar tanır, yeni bir çevre edinirsiniz.

Bacım bi aday var mı. Eğer varsa evleniyoruz de . Öyle davran. Kendine bunu çekmek birazda senin elinde. Git gelinlik giy dene. Biraz uzerine gelsin enerjisi:)

o kişiyi neden çıkaramıyorsunuz aklınızdan öncelikle bilinçaltınızı temizleyin
Daha sonra hayatınızda başka şeylere de yer verin
Tek noktada yaşamayın
Mesela AÖF okuyun , yeni bir iş yapın, yüksek lisans yapın , bir dil öğrenin vs farklı alanlara da giriş yapın.
Böylelikle pek çok şey değişir
Hem yeni insanlar tanır, yeni bir çevre edinirsiniz.
Tanıştığım herkesi onunla kıyaslıyorum ondaki özellikleri arıyorum. Birdahaki öyle biri denk gelmeyecek diye düşünüyorum. Yüksek lisans mezunuyum. Haklısınız farklı şeyler bulmak lazım ama su ara pek mümkün değil her şey online maalesef.

Tanıştığım herkesi onunla kıyaslıyorum ondaki özellikleri arıyorum. Birdahaki öyle biri denk gelmeyecek diye düşünüyorum. Yüksek lisans mezunuyum. Haklısınız farklı şeyler bulmak lazım ama su ara pek mümkün değil her şey online maalesef.
online kurslar düşün

Ve inan çoğu kişi artık sosyal medyadan buluyor oralara yönel

Nerden buluyorlar ben de anlamıyorum ki :) tanışma sitelerinde zaten insanların amaçları belli başka nereler var tanışmak icin bilmiyorum.
mesleğin ne ?
Onunla ilgili forum sitelerine kaydol
İstemediğin kadar bulursun
İnsanlar yanlız

Back