Evlilik hazırlıklarınızda unuttuklarınız pişman olduklarınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi pınarrrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynı şeyi bende yaşadım nişan resimlerim çok kötüydü düğün için albüm yaptırıcaz ve benim kır düğünü olacak bir fotoğrafçısı varmış doğal ortamda çekecek resimleri beğendiğimizi alıcaz ama onun dışında keşke sadece sorun fotoğraf müzik vs olsa bende en sizin kadar dertliyim ailelerin karışması konusunda umarım korkularımı yaşamam o günümü berbat etmezler Allah evlenecek yuva kuracak herkesin yardımcısı olsun

Benim de o kadar eksiğim oldu ki kızlar. mesela gelin arabası için arkadaşımıza güvenmiştik. araba bir geldi üzerinde çiçek yok. sadece rafya konmuş. Yanımda gelin bebek vardı. onu koydular. evden çıkınca uğur paraları serpilecekti. teyzem gidip almamış. benim nikah oldu sadece. gelin odama kimse gelmedi. nikahtan sonra doğru düzgün fotoğraf çekilmedi. akşam eve dönüşte araba bulab arkadaşımız saat 10 da arabayı vermem gerek diye gelin arabasını götürdü. eve süsü olmayan bir arabayla geldik. o yüzden ne zaman bir gelin arabası görsem gözlerim doluyor. düğünlerde bile ağlamak istiyorum. içimde çok ukte kaldı.( siz siz olun çok dikkatli ve programlı olun. güveneceğinin kişileri dikkatli seçin.
o gün bir daha geri gelmiyor. hayatınızın en güzel ve en özel günü.

düğünüm düşündüğümdende muhteşem geçti..herşey kusursuzdu ...mekan süperdi garsonlar müdürler hepside bu konunun ehli olduklarından hiç bi problem çıkmadı..eşimin tarafı kapalı olmalarına rağmen muhteşem bir eğlence oldu..tamam kalkıp oynamadılar ama oturdukları yerden arada alkış yapmaları o güzel gülücükleri bile yettii...bizim arkadaşlar coştu düğün nasıl bitti hiç anlamadık zaten...bukadar güzellikte içimde kalan bişide var tabii illa bi eksiklik olur ya .....
nikah kıyıldıktan sonra düğünümüz 600 kişiden oluştuğu için masaları biz gezdik daha çabuk takı olayı bitsin diye..sıraya girilse çok yoğunluk karışıklık olacaktı..yemekli bi düğündü ve herkezi bir saat sırada bekletmek istemedik..biz masaları gezerken fotoprafçı olduk olmadık foto çekmiş ama kız arkadaşlarımlşa bir tane fotom yok yanarım yanarım buna yanarım.. arkadaşlarımla bi foto çekmemiş.bizde heyecandan dememişiz ki şöyle bu masadakilerle komple foto al...(((((çok heyecan oluyoo yaaa süperdii...ALLAH HERKEZE NASİB ETSİN İŞALLAHHHHHHH

valla benm de cok sınıktılı gectı..bısuru sacmalıkla ugrastım durdum zaten dugune aıt her hazrlıgı da dugunu de kendım yaptıgımdan yorgun bıkkın ve mutsuzdum..herseym tepetaklak sacma sapandı..ayrıntılara gırmeden genelını dusunursem dugunde masamız guzel hazrlanmamıstı ona cok canım sıkılmıstı..bır de gelın arabası benm de son anda bulunmstu ve o da sadece dugune götrme ıcın..dönuste toplu tasımaya bındırmek ıstedıler bır de..dusunun artık..neysekı ucuz atlattık..ay ben ıyısımı gırmeym bu konuya anlatmkla bıtmez cunku..

ben de duvağını kapamayı unutanlardanım içimde bir ukdedir bu.bir de saçımı hiç beğenmemeiştim. bu kusurlar da olmasa düğünümüze nazar değerdi bre çünkü harika ötesi bir düğün oldu.hala herkes anlatır durur 5 yıl önceki düğünümü.:)

benimde saçım kötü olmuştu düz saçlarımı gittim bukle bukle yaptırdım onlarda düşünce pişman oldum siz siz olun saçınızı topuz yaptırın:)))

Son düzenleme:
en önemli gelinliğin nekadar erken bitersese düğünden önce okadar iyi çünkü ben kına gecesi aldım gelinliğimi hic tatdını cıkaramadan ertesi günü giydim heycandan ogün hicbirseyin farkında değildim cok güzldi gelinliğim geşke tatını cıkarsaydım hayata birkere giyildiği icin 7 yılık evliyim dhalen gelinlik vitrinlerde gözüm s

söyle baktımda kimse de ufak tefek sorunlardan başka birşey yokk ben düğünümü havuz başında kır düğünü tarzında istiodm ama düğünm salonda olucak düğünm eylül sonu olacagı için konyada eylül de acık hava zor sartlarda.. tüm salon düğünlerini igrenc bulmusmdr bu yaşa kadar kısmette o iğrençlikte benm de olmam varmıs..ama herseye ragmen düğünün bir amaç diil mutluluga gitmek için bir araç oldugunu unutmuorm Allah huzur versin yeter...

Ben nişanımda çok gergindim,her bişeyi önceden organize etmiş bir orkestrayı unutmuştum,o unuttuğum şeyde ve o iğrenç şarkılarda nişanımda canımı sıkmaya yetti de arttı bile.Amaaaa 8 ay sonraki olacak düğünümüz için 8 ay kendimi yedim bitirdim diyebilirim bi eksik kalmasın diye,çok şükür öyle de oldu herşey mükemmeldi,aksilikler oldu elbet ama bir tane o da hiç tanımadığım görümcelerim takıdan sonra gelin odamıza girecekler diye ama girdirttirmedim :umursamaz.: ve bu benim için sorun olmadı çok mutlu ve çok neşeliydim ömrümün en mutlu günü kimseye rezil ettiremem dedim çıktım piste:teytey:,Ve şimdilerde de saçımı topuz yaptırdığım için pişman oldum nedense.çünkü istediğim bi modeldi ve çok da güzeldi herkes de beğenmişti.

istemediğim gibi olan şeyler
1.gelinliğim: gorumcem cok karıstı sonunda hiç içime sinmeyen bir gelınlıkle evlendım..evlendıkten sonra parcaladım attım..sımdıkı aklım olsa o gorumceyı adım attırmazdım..
2.alyansım. eşim babası gorumcem hepsı basımdaydı bense 11 yasındakı kız kardesimle birlikteydim..illakı bu kuyumcudan alıcaz dıye tutturdular bende en kalınını sectım sınırımden ama severek takmadım hıc bu yıl yenısıni aldım..
3..düğün yerimi eşim yangından mal kacırır gıbı gıdıp kendı sectiği için hemen kaporayıda yatırmıs uyanık..nikah oldu ardındanda bir saat pasta kesilip yendı fondada cd den muzıkler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…