Evlilik hazırlıklarınızda unuttuklarınız pişman olduklarınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi pınarrrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pınarrrr

Ziyaretçi
arkadaşlar bende evlendim ama sadece nikahım oldu daha düğünüm olmadı.eşim yurt dışında olduğu için beni yanına aldırmaya çalışıyor ne zaman vizem çıkarsada o zaman düğünüm olacak.kendimden değil ama çevremden biliyorum düğün,nişan,söz gibi merasimlerde o kargaşadan heyecandan belkide yapmak istediğiniz bir çok şeyi unutabiliyorsunuz.yada iki tarafın aile bireylerinden birinin karşı çıkması sonucu yapmak istediğiniz şeylerden vazgeçirilebiliyorsunuz.peki varmıdır çok isteyipte herhangi bir sebepten yapamadıklarınız?paylaşırsanız sevinirim benim gibi düğünü olacaklara da bir fikir olur sevgileeeeeeeeer

ooooooooo saymakla bitmez canim yaw. yapamdigim o kadar cokkkkkkkkkkkkkk sey vardi ki. gelinligimi bile kendim secemedim.hep icimde kaldi simdi.....istedigim gibi olmadi hicbirsey.

yaaa çok üzüldüm senin adına aslında bir gelinin en çok istediği şey kendi gelinliğini kendinin seçmesi ve içine sine sine giymesi sen neden yapamadın hiçbir istediğini?

benim dugunume biraz vakit var daha cok korkuyorum istedigim gibi olmamasından Allahım icime sine sine olmasını nasip eylesin insallah hepimiz icin ole olur umarım...

benim dugunume biraz vakit var daha cok korkuyorum istedigim gibi olmamasından Allahım icime sine sine olmasını nasip eylesin insallah hepimiz icin ole olur umarım...

amin cnm benim düğünede 4 ay var bende içime sinerek olmasını istiyom:bbo:

amin cnm benim düğünede 4 ay var bende içime sinerek olmasını istiyom:bbo:

benim de 4,5 ay gibi bi sure kaldı canım :1rolleyes: Allahım gonlumuze gore olmasını nasip etsin.. o deil de sonrasında mutlu oluruz insallah

eger benden once evlenmis olmazsan pınarcım Allah korusun unuttugum olursa onları paylasıcam a.s

benim düğünüme 6 ay var nişan da salonda olduğu için bir nevi prova oldu bizim icin ve sunu anladım ki en önemli noktalar fotoğrafcı ve müzisyen secimi düğünü düğün yapan bunlar oluor

dugunum tahminimden cok daha guzel oldu. gelinligin sacim cicegim makyajim hepsi tam istedigim gibiydi. tek icimde kalan gelin arabasi. esimin enistesinin rabasiydi. biraz burunlari havada olduklari icin gelin arabasini suslememisler ayipmis diye. iki kurdela baglatmislar o kadar o icimde kaldi. keske limuzin kiralasaydik simdi herkes oyle yapiyo

canım sağolasın umarım unuttugun içinde kalan bişey olmaz herşey gönlünce olur ama büyük ihtimalle sen benden önce evlenirsin çünkü ben yurt dışına gidicem vize bekliyorum onunda çıkacağı yok 1 sene oldu hala bekliyoruz ses seda yok

aaahh ahh o korku bendede var be canım bende iki aile birbirine girecek diye değil ama eşimin ailesi bi gıcıklık yapacak diye eminim diken üstünde olacam.biliyorum öyle bişey yapsalar oracıkta ağızlarının payını veririm ama can sıkılmış olur bi kere umarım korktuğum gibi olmaz:1no2:

Benim bütün hazırlıklarım kusursuzdu neredeyse...gelinliğime, eşya seçimine düğün hazırlıklarına aylar öncesinden çok titiz bir şekilde hazırlandık...sadece ben gergindim biraz... düğünlerden hoşlanmam ama herkes düğün istediği için düğün yaptık... aslında ben nikah istemiştim sadece...tek kusur foroğrafçıdan oldu...onda da bizim bir hatamız yok dost kazığı yedik...ama çok dert etmiyorum çünkü elimde yeterince fotoğraf, cd var ama çok fazla çeşitlilikte değil o kadar...
Evleneceklere tavsiyem hep pozitif düşünsünler o gün...aksilikler mutlaka çıkacaktır, çıkmaması mümkün değil...aksilikleri bile gülümseyerek hatırlayacağınız bir anı olarak aklınızın köşesine not edin...hiçbirşey keyfinizi bozmasın,eğer sonradan ah vah etmek istemiyorsanız tabii...

Vallah kizlar ne kadarda ugrasirsan ugras illaki dügün olduktan sonra birseylere keske daha farkli olsaydi sunu söyle yapsaydim falan diyor insan.

Benim gelinligim dügünüm kina gecem hepsi cok güzeldi herkez cok eglendi neseli bir dügündü ama yine gurbete olmanin desavantajini yasadim mesela ben dügünümün almanyada olmasini cok isterdim burdaki cevrem arkadaslarim is arkadaslarim falan hicbiri yoktu dügünümdü ailem teyzelerim anneannem ve birkac akrabam disinda kimseyi dogrudürüst tanimiyordum herkez cok eglendi ama ben hic eglenemedim:çok üzgünüm:

Ama size birsey söyleyimmi kizlar: Muhtesem bir dügünün olsa süper bir gelinligin saray gibi evin kollarin takilarla dolu falan neye yararki evlendikten sonra ben sunu anladim dügün hicbirseymis bir gelinlik 1 orkestra tamam önemli olan sonrasi o evliligi yürütmek ayni cati altinda bir hayat acisiyla tatlisiyla sürdürebilmek bu iste zor olan dügün degil.

Allah hepinizin gönlüne göre versin insallah hayalinzdeki dügünü yasarsiniz kizlar öpüyorum siziŞeniz

amin canım çok teşekkürler yazıların için allah hepimize huzurla ve sağlıkla dolu bir hayat ve yuva nasip etsin

düğün öncesinde ne kadar plan yapılsada mutlaka çoğu unutuluyo çünkü o zaman kafan çok karışıyo bi taraftanda heyecan benim çok unuttuklarım oldu düğünde çok aksilikler yaşadım eşimle memleketlerimiz ayrı olduğu için 2 düğün yapıldı mersinde(memleketimde)her zaman gittiğim kuaföre gitmeme rağmen hiç güzel yapamadı saçımı, sinirden ağlayacaktım nerdyse beğenerek giydiğim gelinliğimi o gün hiç hoşuma gitmedi moralim bozuk olunca ama neyseki düğünde moralim düzeldi çok eğlendim. izmitte (eşimin memleketinde ise) düğün günü sabahı hasnanelik oldum 2 düğün olunca çok yoğun geçti düğün zamanı benim bünye dayanmadı neyseki akşama biraz düzeldim ama neşem pek yerinde değildi oturdum bol bol yinede düğünüm çok güzel oldu aksilikler olsa bile

bence okadar dert etmeyelim arkadaşlar.bende nişanda öyleydim çok korktum ama allah yardım ediyo.bol bol dua edelim birbirimize :)

RESİİİİİİİMMM
RESİM DELİSİYİM VE NİŞANIMDA RESİMDEN ÇOK MADUR OLDUM
SÜTÜDYODA ÇEKTİRDİKLERİMİZ HİÇ GÜZEL ÇIKMADI
SALONDA EVDE V.S FOTOGRAF MAKİNASININ AZİZLİĞİNE UĞRADI
Bİ MAKİNA ALMAYI AKIL EDEMEDİM ELİME BİDAHA GELMİCEK ANLARIN
KARELİRİNİ ALAMADIM
AKLI OLAN VARSA ÖNCE MAKİNA HAZIRLASIN, TÜM ANLARINIZI KAYDEDİN
BUNLAR Bİ DAHA OLMUYOR

dügünümde en cok sinir oldugun sey önceden gidip salona bak´mamamdi hele dügün masami görünce büüyük bir sok yasadim kahvehanelerde olan masa örtülerindendi üzerinde uludag yazan islemeler vardi
bide eldivenlerimi giymeyi unutmustum cok özenerek secip begenip aldigim eldivenlerimi ay halen aklima gelince üzülüyorum

aynı sorunu bende yaşadım...nişan yaptığım yer çok güzeldi havuz başında filan süper resimler çektik kendimiz makinayla ...ama ne oldu digital makina düştü içindeki kart kırıldı ve bizim fotolarda puffffff......makinaya güvenip stüdyodada çektirmedim resim...çekilen diğer resimlerde ortam karanlık olduğu için karanlık çıkmış...nişanımdan şöyle güzel net renkli fotoğrafım yok..yanarımda ona yanarım....o yüzden düğünde bol bol fotoğraf çektirdim..düğün günü gelinlliğim üzerime olmadı...son provadan sonra ölçü alıp arkadan düğmeleri dikildi ama nasıl dikildiyse içine giremedim gelinliğin...onunla uğraştım bide...saçımda hoşuma gitmemişti birde o kadar uzattım saçlarımı güzel bi model olsun diye....hep sorun çıkıyor tabi ama önemli olan bunlara rağmen mutlu olabilmek....hani derler Allah tamamını erdirsin..aynen öyle evlenecek olanların Allah tamamını erdirsin....a.s.

sağolsun arkadaşlarım hiç yardımcı olmadılar bana ve bende heyacandan salona girerken duvağımı kapatmayı unuttum. bu arada yine salonla ilgilenen kimsemiz olmadığı için pastamızı nikahtan önce kestik ( tabii bu arada salon yetkilililerininde ne kadar tecrübeli olduğu bu konu üzerine tartışılır). ee daha.. siz siz olun size yardım edecek birilerini yanınızdan ayırmayın. bişeylerle siz ilgilenmek zorunda kalmayın yada ben ilgileniyorum diyen arkadaşlarınızın gerçekten ilgilendiğine emin olun. size kesin yardımcı olacakları bu işlere görevlendirin. böyle günlerde bunlar gerçekten gerekiyor.

Kesinlikle ve kesinlikle sadıcınız adetler konusunda bilgili olsun, benim sadıcım 1 yıllık evliydi hiçbir konuda bana yardımcı olamadı çünki bişey bilmiyordu o konuda zorlandım ama yinede güzeldi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…