P
pınarrrr
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pınarrrr
-
ooooooooo saymakla bitmez canim yaw. yapamdigim o kadar cokkkkkkkkkkkkkk sey vardi ki. gelinligimi bile kendim secemedim.hep icimde kaldi simdi.....istedigim gibi olmadi hicbirsey.
benim dugunume biraz vakit var daha cok korkuyorum istedigim gibi olmamasından Allahım icime sine sine olmasını nasip eylesin insallah hepimiz icin ole olur umarım...
amin cnm benim düğünede 4 ay var bende içime sinerek olmasını istiyom:bbo:
benim de 4,5 ay gibi bi sure kaldı canım :1rolleyes: Allahım gonlumuze gore olmasını nasip etsin.. o deil de sonrasında mutlu oluruz insallah
eger benden once evlenmis olmazsan pınarcım Allah korusun unuttugum olursa onları paylasıcam a.s
bütün dügün boyunca surat astım oturdum korkudan
ikiaile birbirine gircek diye
eşimin ailesi yuzunden burnumdan geldi
keske surat asmak yerine kalkıp göbek atsaymısım cok pişman oldum ya
dugun cd mi izleyemiyorum bile sinirleniyorum diye
keske eglenseymişim
senağlama cok pişmanım coook senağlama
şimdiki aklım olsa neler yapardım
kimi cezalandırdıysam
kendıme yapmısımsenağlama
Vallah kizlar ne kadarda ugrasirsan ugras illaki dügün olduktan sonra birseylere keske daha farkli olsaydi sunu söyle yapsaydim falan diyor insan.
Benim gelinligim dügünüm kina gecem hepsi cok güzeldi herkez cok eglendi neseli bir dügündü ama yine gurbete olmanin desavantajini yasadim mesela ben dügünümün almanyada olmasini cok isterdim burdaki cevrem arkadaslarim is arkadaslarim falan hicbiri yoktu dügünümdü ailem teyzelerim anneannem ve birkac akrabam disinda kimseyi dogrudürüst tanimiyordum herkez cok eglendi ama ben hic eglenemedim:çok üzgünüm:
Ama size birsey söyleyimmi kizlar: Muhtesem bir dügünün olsa süper bir gelinligin saray gibi evin kollarin takilarla dolu falan neye yararki evlendikten sonra ben sunu anladim dügün hicbirseymis bir gelinlik 1 orkestra tamam önemli olan sonrasi o evliligi yürütmek ayni cati altinda bir hayat acisiyla tatlisiyla sürdürebilmek bu iste zor olan dügün degil.
Allah hepinizin gönlüne göre versin insallah hayalinzdeki dügünü yasarsiniz kizlar öpüyorum siziŞeniz
RESİİİİİİİMMM
RESİM DELİSİYİM VE NİŞANIMDA RESİMDEN ÇOK MADUR OLDUM
SÜTÜDYODA ÇEKTİRDİKLERİMİZ HİÇ GÜZEL ÇIKMADI
SALONDA EVDE V.S FOTOGRAF MAKİNASININ AZİZLİĞİNE UĞRADI
Bİ MAKİNA ALMAYI AKIL EDEMEDİM ELİME BİDAHA GELMİCEK ANLARIN
KARELİRİNİ ALAMADIM
AKLI OLAN VARSA ÖNCE MAKİNA HAZIRLASIN, TÜM ANLARINIZI KAYDEDİN
BUNLAR Bİ DAHA OLMUYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?