Malesf bunu bende bilmiyorum sedefcimailen neden destek olmuyor?
Pardon cnm galiba yanlis anlasildi.. Ev almanyada ikimizinde isi var.. Dügün türkiyede olucakAilen istemiyor mu? Neden evi Turkiye de tuttunuz nisanlinin tr de isi hazir mi? Bi yonden iyi kv kp derdin olmayacak
Sordum fakat dogru düzgün bir cevap alamadim.. Hep erkek tarafi yapmiOr duE ama olan bana oluyor sonucda.. Galiba istemiyorlar cünkü ailesine bakiyorlar nisanlim cok iyi bir insan benim icin herseyi yapiyor malesegini yapti yanliz basina 17 yasindan beri okudu evini gecindirdi hic körü aliskanliklati yok! Bana ev isinde yardim ediyor yemek yapiyor vs. Ama ailem ona bakmiOr durumuna bakiOr onlat icin para hersey -.- bense paraya degil insan olmasina önem veriOrumanne ni babmı karsına al sor. neden de bundan utanma. en azından nedenini ögren
belki nisnlını isteniyorlar. zaten karsı tarafın ailesi hayırsıznmıs birsey bekleme
Sizce? Vazgecmicmi biliyorlar nikah maisda olucak ondan sonra yardim ede bilirlerdi .. Yani vazgecmiemi anladikdan sonra., sizin fikriniz ne? Aile yardim etmelmi? Yani en azindan ufak bir kina yapa bilirlerdiİyi de siz almanyada iseniz ev neden Türkiye'de
Aileniz sizi vazgeçirmek içi böyle davranıyor olabilir mi
Sizce? Vazgecmicmi biliyorlar nikah maisda olucak ondan sonra yardim ede bilirlerdi .. Yani vazgecmiemi anladikdan sonra., sizin fikriniz ne? Aile yardim etmelmi? Yani en azindan ufak bir kina yapa bilirlerdi
+1anne ni babmı karsına al sor. neden de bundan utanma. en azından nedenini ögren
belki nisnlını isteniyorlar. zaten karsı tarafın ailesi hayırsıznmıs birsey bekleme
Galiba haklisin.. Cünkü eger ederlerse hep nisanlimi ezicekler ve kücük görücekler.. Simdiye kadar bizde herseyi beraber yaptik. Kimse biz yaptik diyemedi bir taki azti annemer onuda burnumdan getirdiler zaten dügünde yeniden azicaklarmis nisanda aztiköarina ama inan istemiyorum bile cünkü bunu bile bana cok gördüklerini biliyorum! Iclerinden gelmiyor bari huzrumuz olurBence etmemeli
Ben yıllar önce evlendim düğünde bana takılan seti de biz aldık evdeki iğneye kadar her şeyi de
Ne kazandık biliyor musun? huzur
Kimseye eyvallahım yok
Canım ailen Almanya'da yasaya yaşaya almanlaşmişmi bana mı öyle geldi..Sanki Alman bir anne babadan bahsediyorsun..Bitanecik kızlarının bir kınası yani hicmi hevesleri yok.arkadaslarini en sevdiklerini toplayıp evde senmi yapsanki ufak bir kına.hani içinde kalmasın.canim sen ilerde bu duruma çok icerlicek üzüleceksin gibi geldi.hayir ben istiyorum de.elestirsenmi biraz bu noktada içinde kalmasın bıraz ifade etti üzüntünü bakalım ne dicekler.ama canını sıkma yinede eşinle mutlu ol da gerisi çözülür ins
Canım acaba ailen hani eli çok sıkı cimri insanlar olurya Varyemez tarzı..Öylemii ki kıs? Aman para pul gitmesin korkusumu var ne ? Nasılsa çocuğunda doğru dürüst ailesi yok diye kendilerinde sorumluluk hissetmiyorlar gibi geldi.Hani böyle çok cimri ve fedakarlıktan çok yoksun tipler varya onlara benzettim.sana birşey sorucam. Kına yeri tutma imkanın varmı sen yapsan olabilirmi.?? Yani insan kızına kına yapmazmi yaa şoktayim.gururla sevinçle yapar.kizin kaçmadı göcmedi..Ki onlar bile yapıor.almanyada kına azmi yapılıyor oradaki Türkler yapiorlarmi?? Hani yapmayan varda onlarimi örnek alıyorlar.yalniz cok gencsin cnm bnm..bunlara kafanı takip üzülmeIslerine geldigi gibi cnm.. Is ama mesela bir yere gitmekse türk üsülerini cok iyi biliyorlar yani nasil islerine geliOrsa öyleler anlican.. Bende onu iste anlamiyorum bir anne hic mi heves etmez demez kizim sana kina yapalim annemin maddi durumu var bunu yapmaya istese yapar yani olmasa bile evde Yapar bir sekilde yapmak ister ama konusunu dahil acmiOr ben cok ahadim kozim sordum neden diye cevap yok susuyor! Okadar kirgin ve kizginimki.23 yil bana ceyiz hauirlaya bilirdi bir gün gelio evlenicemi tahmin ede bilirdi onu bosver manevi yönden yardom ede bilirdi benimle salon bakmaya mesela nisanda gele bilirdi bana ailem neden böyle yapiyor hic anlamadim gercekten okadar büyük bir hayal kirikligna ugradimki ailemle illgili inanamassin. Evet cok sey icimde kalicak simdiden sonra yapsada ben istemem cünkü icinden gelmedini biliyorum hic heves yok istemeye geldiklerinde bile annem hic birsey yapmadi ! Evin tek kiziyim 4 ay kaldi evlenip gidicem bir zil takip oynamadiklari kaldi .. Okadar zor bir evlatda dehidim evden okula okuldan eve 16 yasinda hem calistim hem okudum ögretmen oldum hic benim
Yüzümden ailede sorun cikmadi normal ufak tefek kavgalar olmustur ergenlik cagimds ama hic anorma degildi aile icinde olan seylerden iste.. Ailemin güvenini hic kirmadim neden bana böyle davraniyorlar hic anlamadimcoook agladim sordum niyee .. Cevap alamadim!! Dügünden sonra SON kez agzimi acicam hem nisanlilimin ailesine karsi hem kendi aileme karsi cok doldum Artik! O günden sonra bana kimsede gelmesin nisanlimda ayni fikirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?