• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Hazırlıkları ve Ailelerden Destek Görememek

Yeliz-35

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
3
0
1
33
Merhaba hanımlar. Ufukta evlilik var. Fakat ailelerimiz, ikimizde çalışıyor olduğumuz için sanırım yardım etmeyecekler masraflarda. Yani ne alınacaksa kendimiz halledicez. Altından kalkıp kalkamayacağımıza emin değilim ve şimdiden stres yapıyorum sanırım. Düğün yapmayacağız zaten en azından onun masrafı yok. Var mı aranızda benim gibi ya da benzer bir durum yaşayan? :/

Canım aynen böyle evlendim, süper bir şey, sonradan iyi ki böyle olmuş dedim, kimseye eyvallahımız yok. Önce liste yap, her şey sende bitiyor, markası modeli taksit süresi vb her şeyi yaz, çok aşırıya kaçma, ilk etapta beyaz eşya, yatak odası ve oturma odası şeklinde düşün. Yemek odası,çalışma odası vb sonra alınır, onlar için beyaz eşyadan kısma, az az daha iyisini alırsın. Ben şu an iki yıllık evliyim evimde on bin liralık koltuk takımı var, ilk başta bunu ailelerden istesek ya da kendimiz almaya çalışsak alamazdık, sakın moralini bozma. Gelinliği, nikah şekerini her şeyi iyice araştır, kulaktan dolma şeylere takılma "hazır gelinlik kalitesiz olur" vb.

Bizde ayni durumdayiz cok fazla strest yapiyorum altindan nasil kalkacagimi bilmiyorum ustelik ben calismadigim halde ailemden destek görmüyorum once ise girmem gerekecek

Back