- 8 Eylül 2014
- 208
- 258
- 73
- 44
- Konu Sahibi ssddaybala
Selamlar arkadaşlar. Kısmetse 2015 Temmuz'unda evleniyoruz. Sözümüz, nişanımız yapıldı. Kendi evimiz var. İçi de dayalı döşeli. Yani ekstradan o konuda masraf çıkmayacak. Sadece evde yapılması gereken bir kaç ufak değişiklik var. Ama bunun dışında ne yapılır hiç fikrim yok. İlk olarak çeyiz meyiz işleriyle hayatım boyunca hiç ilgilenmedim. Zaten mutfağımızda da yeteri kadar eşya var. Ama yine de adet yerini bulsun diye bir şeyler yapmak istiyorum. Bir de düğün yeri ile ilgili sıkıntım var. Biz düğün tarihini kendi aramızda kararlaştırdık ama resmi tarihi ne kadar önceden almak gerekir. Düğün mekanıyla kaç ay önceden anlaşmak gerekir. Gelinliğe bakmaya ne zaman başlayayım. Bunların hepsi benim için sıkıntı. Dediğim gibi tecrübesizim. Ailede de kız olmadığı için böyle ışık görmüş tavşan gibi bakınıyorum sadece internet sitelerine. Sizden ricam, tecrübesi olan arkadaşlar akıllarına ne gelirse bana yazabilir mi? Sadece benim sorduğum sorulara değil aklınıza ne gelirse yazabilirsiniz. Hepsi benim için önemli. Şimdiden teşekkür ederim.
Şu ana kadar yazdıklarınız doğrultusunda hazırladığım taslak listem;
Tencere tava takımı,
12 Kişilik yemek takımı (bir de kahvaltı takımı alayım diyorum hatta aynı takım olsun),
Bardak takımları,
Havlu ve bornozlar,
Nevresim takımları ve yorgan,
Mutfakta eksik olan ufak mutfak araç gereçlerini belirleyip almak,
Düğün mekanını seçip sözleşme yapmak,
Ocak ayından sonra nikah tarihini almak....
Düğün fotoğrafçısı araştır.
Düğün yemeği için firma araştır.
Temizli alet edevatı...
Düğün davetiyesi ve nikah hediyesi
Şu ana kadar yazdıklarınız doğrultusunda hazırladığım taslak listem;
Tencere tava takımı,
12 Kişilik yemek takımı (bir de kahvaltı takımı alayım diyorum hatta aynı takım olsun),
Bardak takımları,
Havlu ve bornozlar,
Nevresim takımları ve yorgan,
Mutfakta eksik olan ufak mutfak araç gereçlerini belirleyip almak,
Düğün mekanını seçip sözleşme yapmak,
Ocak ayından sonra nikah tarihini almak....
Düğün fotoğrafçısı araştır.
Düğün yemeği için firma araştır.
Temizli alet edevatı...
Düğün davetiyesi ve nikah hediyesi
Son düzenleme: