Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu evlilik hazırlığı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

serenceylan

allahım bebıs nasip et
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
660
0
:nazar:nişanlım fazla anlamıyor ev döşemesinden ben para veririp git al diyor kafana göre salon için bir oda var hem oturma odası hem misafir odası olacak şekilde rahat oturabileceyimiz koltuk ya da köşe / yatak odası / yemek odası takımı / avizeler halılar banyo perde ev tekstili hakkında hem kaliteli hem uygun fiyat sırasıyla tavsiye edebilecek kimse varmı detaylı yzarsanız sevinirim:kedi:

cnm salonu hem oturma odası hemde salon olarak kullananlar busene şöyle moda :)koltuk takımı tv ünitesi yemek masasıııı ve kütüphane:)koltuk takımının karşısına tv ünitesini getir...yemek masasının yanına kütüphane koy çok şık kütüpaneler var ...yatak odasında sürgülü kapılı dolaplardan al:)ayna sevmiyorum dolapta aynasızlar daha modern veşık duryor bence..marka tavsiye et dersennn doğtaş uygunnnn oraya bak isstersen..koçtaştan avizeleri al..halıları kaşmirden al hem uygun hem modern hemde güzeller:)aklıma bunlar geldi şimdilik:)

canım ben de hem misafir odası hem salon olarak kullanıcam o yüzden hem rahat hem şık koltuk takımı almaya karar verdim ve geçenlerde beğenip aldık Anadolu yakasındayım ben İmage Mobilya diye bir yer var 2000 Tl ye Antilop kumaştan koltuk takımımızı aldık fiyatı da çok uygun geldi bana tam kampanyaya yetişmişiz kaydirigubbakcemile2
Gardırobumu ben Doğtaştan alıcam ,yemek odası ve tv ünitemi Bellonadan almayı düşünüyorum halılara henüz bakmadım ,ama koçtaş ve İkea mağazaları varsa bulunduğun yerde mutlaka dolaşmanı öneririm çok güzel şeyler var

X