• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Hazırlığı

aysu59

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2019
1
0
1
28
Tanışma, kız isteme , söz , nişan , nikah , imam nikahı , bekarlık kınası , kına , düğün bu konuları açıklayın ve neler lazım neler yapılıyor kızlar evlilik hazırlığı biraz masraflı nişan erteliyoruz hep iki sene daha bekleyemezlermiş sevgilimide seviyorum. Sevgilim takma kafayı diyor bunları hem ailesini seviyorum ve ilerde evleneceğim eşim olcak adamı beyfendiği ve ikimizi tanımak , ailecek tanımak iki ailede...

Sizin etrafinizda hic dugun fln olmadimi neyin ne olacagini bilmiyonmu 🙄 Alla alla
Kisacasi cok sey lazım Allah yardimciniz olsun

Soz ve nişanı bir arada yap.
Bekarlık kınası ne oluyor?
Kina gecesi genelde düğünden 2- 3 gun once yapılır. Masraflar birazda senle.nisanlinin isteklerine ve ailelere bağlı canım. Tam olarak ne öğrenmek istiyorsun anlamadim ama yardimci olurum

EKSİKLİKLER GELİN VE DAMADIN HAYALİNE YAŞAM ŞEKLİNE VE TARZINA GÖRE DEĞİŞİR ÇOK KALABALIK EŞYA SEVMİYORUM DİYOSAN AZ EŞYA ALIRSIN BEN MESELA ÇEYİZİMİ SENELERDİR ALIRIM YANİ AZ AZ Kİ İLERDE BULUNMUŞ GBİ OLUYO

Back