canım allah bozmasın senle tanışmadaş sayılırız
oda bende ayrı ayrı birbirimizin ailesiyle tanışmıştık. bizdede aileler 17sinde pazar tanışmaya geldi. benimde aklımda hep yemek vermek vardı. çevremde çay yap diyenler oldu ama ben sevgilime kaz pişireceğime (karslıyızda kaz bizde çok önemlidir) diye söz vermiştimöylede oldu. annem yok kardeşlerimin yardımıyla süper yemek sofrası hazırladık. çok korkuyordum ya beceremezsem diye ama allah şükür yemekler fena degildi mükemmel yaptım diyemem ancak başarılıydı bundan iisi can sağlığı yemek öncesi sohbet oldu sonrasında çay tatlı sohbet iidi. tek kusur cenem düştü onlar sordu bende anlattımda anlattım. babam biraz bozuldu bu kadar çenesi düşük gelin adayı olmama napıyım mutluydum onlarda pozitif olunca iice çenem açıldı birde çikolata getirmişlerdi yemekten sonra kahveyle veririm diyordum ancak çaydan kahveye geçemedik. yol uzak olunca erken kalktılar (genede 4,30 saat oturmuşlardı) çikolatada ikram edilmeden kaldı. sanırım geldiklerinde kolonyayala tutmam gerekirdi ancak bu işleri pek bilmiyorum.
sen benden daha şanslısın kayınpederim daha erken oldugunu küçük olduğumuzu düşündüğünden biraz soguktu yada bana öyle geldi. kayınvalide adayı baya ısrarla bizede gelin filan dedi. bakalım bir sonraki adım gelebilecek mi :26: :26: :26: sonrası gelmez laf söz olur diye kimseye anlatmıyorum. içimi senin topiğinde döktüm resmen hoşgörüne sıgınıyorum....
Maşşallah ne kadar güzel bir yüzünüz var, Allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah
herzaman hersryin hayirlisini dile canim. Hyr demesinlerde erken desinler bosver.
Sende atlatmissin neguzel. Hakkimizda hayirlisi olsun :))
Zor ama guzel seyler :)
3 Mart da biz onlara davetliyizzz kzlarr
askim dün dedi isteme söz martin ortasinda istiyorlar diye cok heycanlandimm
Yüzüklerinizi yavas yavas secin demis kayinpeder :)))
halen evlenme teklifi gelmedi tek tasim yok ah ah elini cabuk tut yau
canım saol mesajı yeni gördüm. inşallah hayırlısı diyorum canım :))
canım bizim senle herşeyimiz ortak gidiyor... bizde 3 mart için davetliyiz inşallah sorun çıkmaz. kayınpeder hala isteksizmiş, küçükmüşüz halbuki 26 yaşındayız. görüşünce çok içten davranıyor, benimkimi abartıyor anlamadımki hayırlısı bakalımsöze o yüzden çabuk geçemeyiz herhalde önce bir isteme arkasından anca olur. bu arada aynı durum bende de var teklif ve tektaşım yok aslında haksızlık etmiyim olacaktı ben önce aileler bir tanışsın bakalım ne olacak modunda oldugum için olamadı... şimdide o küstü herhalde
Haha super ya ortak gidiyo valla :)))
9 mart da isteme söz olacak. Bu cuma bas basa son kez bulusuyoz soz yuzugu secmek icin. Eeee tek tas yok teklif yok. Cuma gunu yapti yapti... Yapamadi yandik(( tek tas olayini defalarca konustuk soledim hatta teklifte takilir diye. C a gunu yapmas lazim offf ( tek tassiz isteme olmazzz.. Ve soz yuzugu (
Cumayi beklicem artik.... Beni takip edin neler olacak bakalim....
Sende uzulme yasin gelmis ben 23. 26 erken olurmu hic
allah tamamına erdirsin inşallah çok mutlu olursun..bu konuda yakın zamanda hayal kırıklıgı yasadıgım ıcın bıras duygulandım agladım(( dogru ınsanla mükkemmel bi evliligin olur inşşalhh canımmm....
üzülmekten ziyade geriliyorum. bu konular hiç bana göre degil. birde aileleri idare etmek zor geliyor (babamda sürekli bu çocuktan emin misin diyor) neyse herşeyin hayırlısı şimdilik herşey yolunda yavaş adımlarla ilerliyor. hatta dün sevgilimin evine yakın bir yerde yemek yiyorduk, babam seni tek görmek istiyor diyordu uzun zamandır. yemeği yiyip çat kapı onların evinde tatlı yemeğe gittikbabası çok iyi agırladı mutlu oldum....
teklif konusunu çok kafana takma bence canım. eskiden bende harika bir teklif istiyordum. ancak ailelerr anlaşamadıktan yada sorunlar olduktan sonra anlamsız geliyor artık. bunlar işin süsü.. önemli olan karşılıklı aillerinde memnun olacağı şekilde bu süreci sorunsuz atlatmak. belkide söze hediye olarak alır gelir :)
Aa bak neguzel iyi davanmis. Valla bu isler kolay degil. Bekarlik sultanlik diye bosuna dememisler :)))
Cnm derdim buyk bi evlilik teklifi degil. Yemekde yuzugu cikarsin taksin yeter :))) yada sec desin kuyumcuda oda yeter. Ama söze kadar nasil beklerim bilemem ya takmazsa(( ama biliyo ben dedim ona teklifde takilir diye. Tek tassiz olmaz diye. Beni sinirlendirmek icin tuyo vermiyo bence.... Cuma gunu gorecezzzz yuzukleri secicezzz
Allah mesut etsin...
cok güzeldin Aylin tanisma günü.
Ama ben birsey anlamadim 9.3 isteme diyorsun, cuma günü yüzük alincak diyorsun, ve tek tas almadi falan diyorsun , ben burayi anlamadim.....
8.3 e daha var .....
tsk ederim canim
haha anlamaman normal :))
canim o biraz uzakda
2-3 haftada bir görüsebiliyoruz
calisiyor
cuma günü yüzükleri ALDIK bile, gecen cuma
ve gitti yine yemekten sonra
ve cumartesi sözümüz var yani istemeyle birlikte...
bulusamicaz ondan önce
tek tasi baska bir özel günde takicakmis öyle dedi
cani sagolsun :)
Simdi anladim:)
hayirlisi olsun canim:)
Almanyada yasiyorsun heralde , nerde ?
Bi ara bende nrw deydim, simdi ffm de.
:) yoksa gelirdim haftasonu :))))))))))))))))))))
Kolay gelsin.... Menü ne olacak bu sefer ?
Kalabalikmisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?