evlilik fobisi

çok değil 5 gün sonra benimde nikahım var 1 yıldır beraberiz nişanlımlave iyi ki de tanışmışım onu.bundan önce 7 senelik bir ilişkim vardı aşktan gözlerim kör olmuştu ama yıllar geçtikçe anladım ve çok şükür geçte olsa kötü bir evlilik yapmaktan kurtuldum onunla evlenirsem biliyordum mutsuz olucaktım geçen yıllara acımadım cünkü bir ömrün yanında 7 sene nedir ki?hepimiz hakkında herşeyin hayırlısı olsun...

haklısınız ayaklarım yere daha tam basmıyor herzaman şuna inanırım herkesin bir yerde mutlaka ekmeğini bölüşeceği biri vardır işte o insanda doğru insandır yaşımın vermiş olduğu korkular var yada güvensizlik acele etmemem gerek herşeyi rayına oturduktan sonra gerisi gelir teşekkür ederim yorumlarınız için

haklısınız bende sürekli erteliyorum aramızda sürekli sorunlar olduğu için yoruldum bu duyguları birazda o bana yaşatıyor sanırım doğru insan değil benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…