evlilik erkekleri değiştirir mi?

bayanmutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
98
1
46
Sakarya
merhaba arkadaşlar,ben henüz evli değilim fakat pek uzak diil o günlerbenim merak ettiğim erkekler evlenince değişir mi?

ve bu değişim sizce ne yönde olur.mesela benim erkek arkadasım bir hayli kıskanç,evlenince durulur mu yoksa daha da mı gına getirttirir bilmiyorum

canım bu adamına göre değişir yani... doğru olan tabiki değişmemesi.. Allah a şükür benim kocam lisede tanıdığım adam hala zaten evlendikten sonra değişen adam bence karşısındakine hiç saygı duymamış demektir. :82: yani köprüyü geçene kadar mantığıyla hareket edecekse bir insan çok zor olur..

kıskançlık konusuna gelince bence değişmez yine kıskanır

evlilik sözleşmesine bunu da ekletelim
erkekler evlenince degişmesin

şaka bi yana henuz evli degilim..
ama cok duyuyorum bunu degişirmi diye... bu yuzden bosa demiyolar evlilik kumar gibidir
şans işi

ya senin dogru tanıyamaman askın gozunu kor etmesi
yada karsındakinin iyi rol kesen biri olması durumlarında degişim olabilir

ama herkes oldugu gibiyse evlendikten sonrada oyle olacaktır

yaaa hiç evli biri cvp yazmamamış

bnde evli diilim ama sevgiliyken şöyle sözlennince nasıl olur ki diye düşünürken hiç değişmedi aşkım..sonra nişanlandık hala aynı..düğün yakın inş. hep aynı olur..ne kıskançlığı arttı ne karışması var çk şükür herşey dozunda hala sevgilim gbi

evlendikten sonra aşkın büyüsü dağılıyo sadece.
kavuşmanın etkisiyle bazı şeyler daha farklı oluyo, sorumluluklar zorunluluklar vs.

kimse durduk yere değişmez, ufak tefek birbirine uyum sağlayıp değişiyosun ama evlenmeden önce iyiyken evlendikten bi süre sonra çekilmez bi hal alıyosa eşiniz sorunu kendinizde arayın bence.
yani o en başından öyledir de siz iyi görmek istemişsinizdir.
bir de evliliğin ilk yılında bazı şeyler oturana kadar tartışmalar fln olur, büyütmeden atlatmak önemli.

3 yıllık evliyim, eşimin kişiliği evlenmeden önce nasıl tanımışsam öyle duruyo.
ama doğru tanımak önemli, biraz akılla da yorumlamak lazım.
hayalinizdeki kişiye oturtup severseniz evlenince gerçek hali çıkar tabi ortaya

inş. evliliğin o alışma dönemlerini de kolay atlatabiliriz ne de olsa aynı evin içine girmeden belli olmaz diyorlar..inş. karşılıklı anlayış ve saygı herşeyi çözer...

ben evliyim canım ilk yorumu ben yazdım...

Evlenince değişirler mi bilmem ama aynı evdeyken bile değişebiliyorlar bazen tabi güzel yanları da oluyor.Önemli olan ne yönde değiştiği.Umarım olumlu yönde değişirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…