- 7 Eylül 2012
- 866
- 176
- 333
- Konu Sahibi biyologizem
-
Valla herkesten destek görüyorum ama bi annemden göremiyorum evlilik konusunda başkalarının kızlarına bakıp benimde öyle yapmamı istiyor heralde işte 35 yaşına kadar bekar gezip okumamı çalışmamı yükselmemi istiyor ama ben hayatımın aşkını şimdi buldum ne yapayım yani evlenmekte kötü bişey değil ki ama beni evlilikten ve çok sevdiğim sevgilimden soğutuyor.24 yaşındayım evlendiğimde 25 olucam ama annem hayatımın baharında hayatımı ve kariyerimi mahvedeceğimi düşünüyor tabi bu benim anladığım yakında nişanım var ve böyle olduğu için vazmıgeçsem acaba yanlış kişimi gerçekten mutsuz olurmuyum gibi düşüncelere giriyorum yada sevgilimleyken durduk yere onuda mutsuz ediyorum bu huzursuzluğumdan dolayı :44:
ayhh benim bile içim baydı kızlar ama sağolun iyiki varsınız daha ne problemler varda bitmiyor anacım
Ayni seyleri.bi ben yasiyorum saniyordum cok karmasik duygular icindeyim aglicam tutuyorum kendimi anneme.babama belli etmemek icin ne zor biseymis hele annemin beni birakip neden gidiyosun daha erken degilmi beni cok arican demesi icimi yiyor acaba hatami yapiyorim dusuncesi kafamdan gitmiyor
canım ya daha 2 gün önce tutamadım artık kendimi anneme de ağladımm o da beni sakinleştirdi ama çok üzüldü de aynı zamanda o kadar zor zamanlarmış ki önceden söyleseler inanmazdım bazen öyle baskın geliyor ki bu duygular nişanlımla konuşmak bile istemiyorum anca evlenip alışınca düzelecek bu durum bnce
Çok sulu göz oldum.. Geceleri ağlıyorum napayım canım.. Ailenin teki olmakta çok zor. Kardeşim yok.. Umarım alışırız ki mecburuz buna. Herşey icin hayırlı ugurlu olsun 15 gunum kaldı.. Sanada mutluluklar diliyorum sevdiceğinle..
Allahım sana da en hayırlısını mutlusunu versin canım :) senin az kalmış inşallah güzel olur herşey evlendikten birsüre sonra hissettiklerini yazarsan buraya çok sevinirim:)))
Tşk ederim.. Tabikide yazarım.. Rabbim bizi utandırmasın.. Seninde güzel haberlerini duymak isterim.. 3 ay gibi bi süren kalmış.
Bide farklı şehirde olsam düşünemiyorum kendimi :18:
annem de bir aya yakındır böyleydi..sanırım bütün anneler aynı tavırda..
lakin kanamalarım başladı üzüntüden stresten 15 gündür devam ediyor
onun korkusuyla daha normal olmaya başladı yarın doktora götürecek beni.. bakalım..
annem de bir aya yakındır böyleydi..sanırım bütün anneler aynı tavırda..
lakin kanamalarım başladı üzüntüden stresten 15 gündür devam ediyor
onun korkusuyla daha normal olmaya başladı yarın doktora götürecek beni.. bakalım..
Bi yanda şöyle düşün sevdiğin adamla evleniyosun yıllardır bunu bekliyosun zorla evlendirilmedin ve mutlu olacagına inanıyosun ailende bu mutluluğu görünce onlar daha mutlu olacaklar. Zorlu bi süreç alışmak lazım.
aynen canım kendi kararlarımızı kendimiz özgürce verdik en azından neler var genç kızların başına gelen bizler çok şanslıyız aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?