- 7 Eylül 2012
- 866
- 176
- 333
- Konu Sahibi biyologizem
Valla herkesten destek görüyorum ama bi annemden göremiyorum evlilik konusunda başkalarının kızlarına bakıp benimde öyle yapmamı istiyor heralde işte 35 yaşına kadar bekar gezip okumamı çalışmamı yükselmemi istiyor ama ben hayatımın aşkını şimdi buldum ne yapayım yani evlenmekte kötü bişey değil ki ama beni evlilikten ve çok sevdiğim sevgilimden soğutuyor.24 yaşındayım evlendiğimde 25 olucam ama annem hayatımın baharında hayatımı ve kariyerimi mahvedeceğimi düşünüyor tabi bu benim anladığım yakında nişanım var ve böyle olduğu için vazmıgeçsem acaba yanlış kişimi gerçekten mutsuz olurmuyum gibi düşüncelere giriyorum yada sevgilimleyken durduk yere onuda mutsuz ediyorum bu huzursuzluğumdan dolayı :44:
ayhh benim bile içim baydı kızlar ama sağolun iyiki varsınız daha ne problemler varda bitmiyor anacım
hayır tabiki vazgeçme yani bu sebepten vazgeçme karakteri ile ilgili sıkıntıların varsa bilemem ama annenin senin üzerinde kurduğu hayaller için vazgeçme ben de 23 yaşında evlenmiş olcam bazısına göre de geç :) üstelik şöyle bi durum var mesela ben atanamazsam bu sene nişanlım eğitimi için amerikada ben de onunla gitcem kpss senin için biter diyorlar boşuna okumuş muamelesi yapıyo eş dost ama işte başkasının lafına bak bak nereye kadar mutluluğumuz daha önemli