• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik dusunen genc kizlara tavsiyeniz nelerdir

ugurbocegii0

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2023
76
51
8
Merhaba herkese
Çok sancılı bir nişanlılık dönemim oldu sonunda bitti bu ilişkiden çok.tecrube kazandım fakat yine de sizin gibi tecrübeli insanlardan fikir almak istiyorum
Genç kızlara tavsiyeniz nedir
Evliliğe nasıl bakmalıyız
Evlenilecek erkek nasıl olmalı
Siz nasıl seçim yaptınız ve şuan nasılsıniz
Benim gibi duygu ile hareket eden insanlara tavsiye olur yararlı olur diye sordum teşekkür ediyorum simdiden

Bu biraz göreceli bir kavram. Sizin yapınıza göre de değişir lakin evlilikteki en önemli noktalar arasında saygı sadakat ve sevgi geliyor. Birbirinizle vakit geçirmekten mutlu olmalısınız ve hayatınızı kolaylaştırmalısınız.
Diğer noktada eşinizin ailesi. Burası derin konu girmeyelim😀

Siz evlenilecek birini bulun onun uzerinden yorum yapalim kuzum erkek milleti cesit cesit oluyor tek kisi uzerinden gidersek pratik olur ama ben ilk gozlerine bakarim bazi korneasina tukurduklerim sokakta radar gibi bunlardan koca olmaz.

Duygularınızın heyecanına kapılıp mantığı devredışı bırakmayın. Benzer şeylerden hoşlanmalı ve hayata aynı yerden bakmalısınız. En önemlisi insanlar 'DEĞİŞMEZ! ', tercihlerinizi bunu göz önüne alarak yapın derdim.
Çok haklısınız evlenince değişir diye diye kendimi sinir hastası ettim

Siz evlenilecek birini bulun onun uzerinden yorum yapalim kuzum erkek milleti cesit cesit oluyor tek kisi uzerinden gidersek pratik olur ama ben ilk gozlerine bakarim bazi korneasina tukurduklerim sokakta radar gibi bunlardan koca olmaz.
Hahahaha valla şuan aday yok sadece bundan sonrakiler için tecrübe açısından sormuştum buradaki insanlar çok tecrubeli

Evlilik düşünmek diye bir şey yoktur bence. Biri gelir yanında huzurlu hissetmezsin seni ikna edemez ama biri gelir hep yanında olmak istersin, hayatını birleştirmek istersin. Tamamen karşıdaki kişinin sende uyandırdığı hisle alakalı bir durum.
Ve tabiki bu duygular da karşılıklı olmalı.

Bu biraz göreceli bir kavram. Sizin yapınıza göre de değişir lakin evlilikteki en önemli noktalar arasında saygı sadakat ve sevgi geliyor. Birbirinizle vakit geçirmekten mutlu olmalısınız ve hayatınızı kolaylaştırmalısınız.
Diğer noktada eşinizin ailesi. Burası derin konu girmeyelim😀
Hahahahaha evet yoksa kelimeler yetmez

Evlilik düşünme diyenlere bakma. Yaş 35 olunca arkadaş dost peşi kovalamak insanı yıpratır. Herkes kendi hayatını kurmuş oluyor, evli evine köylü köyüne dağılıyor. Lise-üniversite yıllarındaki o tantanalı arkadaş ortamı kalmıyor. Millet eşinden çocuğundan vakit ayırsa da bir kahve içsek diye dört gözle beklersin. Evlilik zor olsa da çok büyük bir sosyal destektir o zorluk bile insanı yaşama bağlar.
Hiçbir insan kusursuz değildir. Önemli olan konuşarak halledilebilecek şeyler mi buna bakmak. Sevip beğeniyorsan, hayat görüşleriniz uyumluysa neden olmasın?

1. Madde kendin hazır olmalısın baba evine benzemez el evi açıkçası
2. Ailesine düşkün olmayan bir eş secmelisin çok büyük sıkıntılar oluyor
3. İmkanın oldukça kayınvalide evinde asla yatılı kalmayın misafir olarak bile
4. Öfke problemleri olan bir adamla asla evlilik düşünme ilerde olacak evladını düşün
5. Biriniz ateşken biriniz su olmalısınız
6. Kendi maddi özgürlüğün olsa çok iyi olur çünkü ilerde lafı edilebilir

Back