Evlilik dışı kürtaj

ayrılmadan şüphe ni yenmelisin. hamileysen en azından ayrılmadan önce konuşup birlikte çaresini düşünürsünüz. ayrıldıktan sonra tek başına kalırsın. her istenmeyen gebelik kürtajla sonuçlanmıyor haberiniz olsun. kürtaj hayati tehlike bile taşıyor. çocuğu doğurmak zorunda kalabilirsin risk faktörüne göre, ayrıca hamilelik başlangıcında dış gebelik geçirebilirsin ki masraflı sayılır çektiğin acıda yanına kalır.
kadın olmak çaresiz olmak demek değildir. sen bir seçim yapmışsın ve bu seçinin sonuçlarına katlanman gerekiyor. ayrıca tek başına yaşamadığın bir olayı , tek başına devam ettirme yada tek başına karar alma gibi bir duruma kendini sokma. sağlık ocağında yaptıracağın kanda bhcg testi ile hayatında vereceğin kararın doğruluğunu düşünme fırsatın olur.
lütfen bayanlar kendinizi zor durumlara sokmayın. herşeyin bir dozu vardır. sizin sorumluluğunuzu almaya niyeti olmayan insanların elinde kendinizi heba ettirmeyin.

hiç birinize acımıyorum sadece biranlık hata yapıyosunuz masum bi yavrunun canına kıyıyosunuz bizlerse bi evlat sahibi olmak yıllardır gözyası döküyoruz gitmediğimiz doktor hastane uygulamadıgımız tedavi kalmıyo bencede psikolojiniz bozulsun bide bunun ahireti var onuda düşünün en azından akıllanında bidaha yapmayın

böyle konularda bu tür cevaplArı çok okuyorum

ve çok anlamsız...

herkes bir mi allah aşkına... Demek Ki senin imthanın bu ,onun da imthanı o

bu resmen kincilik...onun bebeği olabiliyor senin olamıyor..bukadar basit..

Bu tip konulara acımasızca eleştiri getirip yok cehennemde yanacaksın, masum bir yavruya kıydın diye kendini Allah yerine koyup da sadece ve sadece onun verebileceği bir kararı şurada internet ortamında verenler; hiç acımıyorum oh olsun diye sıfır empati duygusuyla yapılmış yorumları yazanlar; biz çocuk sahibi olamazken sen nasıl bunu yaparsın deyip sanki kendi çocuk sahibi olamamalarının nedeni başkalarının çocuk istememesiymiş gibi görenler... Size tekrar diyorum ki bir şeyi ne kadar güçlü kınarsan o kadar hızlı gelir başına. Hayat bu insanın başına herşey gelebilir. Ki herkesin ahlak anlayışı aynı olmak zorunda değil. Herkes aynı dine inanmak, inancını aynı şekilde yaşamak zorunda değil. Bi silkinin kendinize gelin de şu kızcağıza yaptığınız yorumlardan utanın... Diycem ama sanmıyorum. Çünkü hepiniz çooookkk temizsiniz, ananızdan doğduğunuz masumiyette devam ediyorsunuz hayatınıza, hepiniz çooookkk namuslusunuz, hepiniz en bi mükemmelsiniz. Sütte leke var sizde yok. Kahrolsun evlilik dışı cinsel ilişki yaşayan ahlaksızlar, kahrolsun kürtaj yaptıran vicdansızlar diye bir slogan asıp evleriniz camlarına falan yapıştıracak kadar ahlak bekçisi olan sizler hayatınız boyunca hiç mi hata yapmadınız? Hadi diyelim ki herbiriniz çok temizsiniz, kimsenin elini bile tutmayıp kocacıklarınıza sakladınız kendizi eeeee? Sonuç? Çok mu mutlu oldunuz? Mükemmel bir aile hayatınız, harika ve sizin değerinizi bilen birer kocanız mı var? Bi dur deyin kendinize yahu. Resmen ortaçağ linç kültüründeki insanlar gibisiniz. Yazdıklarınızın, yaptığınız hakaretlerin yobazlığının farkında bile değilsiniz. Sizin gibi cinsdaşlarımı gördükçe utanıyorum resmen cinsimden. Kadınları ezmek, aşağılamak, ikinci sınıf görmek, cinsiyetini köreltmek, erkeğin yanında yardımcı figüran gibi göstermek için erkeklerin hiç de çaba göstermesine gerek kalmıyor çünkü siz onlardan daha ateşli bir biçimde bunu yerine getiriyorsunuz. Gerdek gecesi evlendiği hatun bakire çıkmadı diye gelini vuran damatlar var ya hani, işte onları siz yetiştiriyorsunuz. Hani aile meclisleri kız tecavüze uğradı diye kızın katliamına onay veriyor ya, onları da siz yetiştiriyorsunuz. Sizin gibi annelerin örümcek kafalarından çıkan köhne fikirlerle yetişen erkekler hergün kadın cinayetlerini işleyenler. Utanın ya! Utanın!!!!

bir bebeğimiz olsun diye aylardır yapmadığımız denemediğimiz şey kalmadı sabahlara kadar ağlamaktan gözlerim şişti
kimisi ister bulamaz kimisi bulur istemez.
hey güzel Allah'ım isyan etmekten sana sığınırım.her halimize bin şükür...

Yaptıgın herşeyin bir bedeli vardır sende yaptıgının bedelini ödüyorsun belki çok çok sonra bambaşka bir şekilde ödemek zorundada kalıcaksın ama bu senin hayatın senin kişiligin senin namusun ve senin vicdanın bundan sonra akıllı olda bari ne bir cana kıy nede kendine yazık et.

ben de utanıyorum böyle kadınlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…