Evlilik dışı hamilelik acil yardım lütfen

Bişey diycem ya maddi durumun işin yoksa ailen de destek olmuyorsa nasil günde 3 paket sigara içiyorsun. Biz aylardır uğraşıyorz nasip olmuyor rabbimin takdiri

35 yaşında bir kadinin iradesi gayet yerindedir. Yaşadıklarından ders alip hayatini daha düzene sokmasi gerekirken daha da batmis cok masum düşünüyorsunuz azıcık mantık

Çok çok zor bir durum sizi yargılamayacağım, insanız bir anlık herşeyi boş vermişsiniz kendinizi rahat bırakmışsınız ve sonuç böyle olmuş. O bebişin yaşamaya hakkı var. Lütfen sigarayı azaltın günde 5 e düşürün. Alkol ilaçlar bunları bırakın. Öbür evladınızı düşünün şuan hayatınızdan birden çıksa üzülmezmisiniz? Karnınızda ki de öyle. Umarım her şey sizin için güzel olur. Lütfen kabullenin o bebiş size sımsıkı tutunmuş, sizde ona sımsıkı tutunun, insanoğlu her koşula adapte olabiliriz. Bebiş doğunca zor olucak belki ama bir yerden sonra kolaylaşacak. Lütfen herşeyden önce kendinize güvenin.

B Buffalosos

Babası kimsen belli değil diye yeni bi konu vardı ikisi aynı kişi.
Anlatış tarzından belli,annem kucağına almaz,aslanlar gibi bakarım vs vs aynı konusmalar.
Adam resmen dalga geciyor,milletle kfa buluyor,bu kadar insan da sayfa sayfa ciddi ciddi yorum yapıyor.İlginç:)

Geçmiş olsun ve de hayırlı olsun ancak dünyanın bu adaletsizliğine asla aklım ermiyo. benim gibi senelerce doktor doktor gezip denemedigi yööntem kalmayan genede bi arpa boyu ilerleyyemenler varken o kadar ilaca sigaraya ragmen nasıl böyle mucizeler olabiliyo bize nasıl ugramıyo bu mucizeler düşünmekten yoruldum ya... Allah size güç kuvvet versin iyi insanlarla karsılastırsın ki evlatlarınıza layığıyla bakabilesiniz. bu arada sevgilinize asla güvenmeyin.sonucta el oğlu.... kendi ayaklarınız üstünde durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…