- 20 Şubat 2019
- 1.341
- 2.578
-
- Konu Sahibi yosunyesilii222
yağını az koyuyorsundur yagı biraz fazla koyup pirinçlerin rengi değişecek kadar kavurursan sıkıntı kalmazBilmem kaçıncı deneyişim ama bilemiyorum hata nerede..
Maşallah diyim 4 sene bişey olmadıKocanizin dedigi yontemle korunanlarin neredeyse yuzde yuzu sonunda cocuk sahibi oldu. Cevremden biliyorum.
Çok abartma bence canın çıkacak kadar da değil yaniGeçen gün yine denemek istedi fakat acıdan ölüyorum artık kimsenin de ilk gece süper geçti laflarına pek inanmıyorum ben canımm çıkıyor sanıyordum
Çok doğru demişsin aynen katılıyorumadam çok bile dayanmış
bu şekilde mutsuz olmaya devam ediceksin ne demek hamile kalırım başka yöntem mi yok iğne vurul kocanı mutlu et yoksa kaparlar çok ağlarsın hiçbi erkek bu kadar dayanmazdı bile adam seviyo belli neleri var bu sitede şımarıklık ediyosun bence aklına başına al ve kadınlık yap yoksa yalnız kalırsın derim biraz sert oldu ama sana çok kızdım okurken
Açıldı mı tam açılıyor çocuk çıkıyor ordan sen düşünBen ilkinde orası kapalı hayatta bir şey girmez sanıyordum. Bir kere girince açılıyor rahatlıyorsun. Şimdi bazen içimdemi değil mi, anlamayıp şikayet ediyorum. 2 aya yakın korktum bende. Sonra benim üstte olduğum pozisyonda tutamadım düştüm üzerine giriverdi baktımki acımıyorkorkma vallahi baya nefes almak su içmek gibi bir olay
Korkutmayın kadını.Kocanizin dedigi yontemle korunanlarin neredeyse yuzde yuzu sonunda cocuk sahibi oldu. Cevremden biliyorum.
Korkuyorum ayrıca karnımın her yerine iğe batarcasına ağrı oluyor doktora gittim bir kez yendim korkumu ama devamlı yapmadığımızdan yine acıyor. Fırında?
Geçen gün yine denemek istedi fakat acıdan ölüyorum artık kimsenin de ilk gece süper geçti laflarına pek inanmıyorum ben canımm çıkıyor sanıyordum
O aleti ben de sevmiyorum spekulum muydu neydi adı ama sen hamile kalınca hiç çatı muayenesine girme o zaman anlarsın alet ne iyiymiş diyeo aletten korkuyorum geriliyorum bazı doktorlar çok kaba oluyor bozup atıyor insanı