Evlilik aşkı öldürüyomu?

bntkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
130
0
96
Sakarya
arkadaşlar meraba.bi dahaki yaz bende evleniyorum.şuan çok mutluyım ama hep şundan korkuyorum evlilik aşkı öldürürmü?tecrübeli hanımlardan cevap bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

birlikte olduğunuz adamı seviyor ve güveniyorsanız hem ona hem kendinize niçin korkuyorsunuz ki?
1,5 ay sonra evleniyorum ve içimde bu yönde zerre korku yok
rahat olun, aynı dili konusup, birbirinizi dinlemeyi, farklılıklarınıza saygı duymayı bildikten sonra evlilik dünyanın en güzel şeyi...

ayrıca evlilik aşkı öldürmez, fakat aşık olunan eş dışında bi başkasıysa aşk evliliği öldürür

bencede öldürmes sevdiğiniz insanı görmek için ne ler yapıorus en azından ben
onu görmek için bütün fırsatlarımı degerlendiriyorum
onunla birlikte uyanıcam yanında olucam bende daha cok aşık olucam kocama

ayy bendede bu korku vardı 2ay önce hatta dugun tarıhını erteletmek için çok ugrasmıstım.. eşimle (nikahlıyım) gorumcemde benı ikna için ugrasmıslardı acıkcası..
bu belırsızlık ınsanı çok yoruyor uykuları kacırıyor cidden..

iykide değiştirtmedi aşkım tarıhı 1ay 12gun sonra evlenecegım sevdıgım adamın kollarında uyuyacagım bundan dahası varmı.. :))
sizde boyle dusunun ve korkularınızı bi kenara bırakın.. sevdıgınız ınsanla aynı evı paylasaksınız ..he acıdan herseyı paylasaksınız.. öldürmek yerıne dahada guclenecek bu aranızdaki sevgı ve hiç kopmayacaksınız bırbırınızden..
korkmayın ve bu anların tadını çıkartmaya bakın sevdıgınızle..

eğer ki aşkınızı yaşayabilebileceğiniz bir yuva kurarsanız ve birbirinize saygı göstermesi bilirseniz elbette evlilik aşkı öldürmez. ama atıyorum aileler arasında sorunlar varsa ve bu süreçte birbirinizi incittiyseniz veya borcun içindeyseniz aşk falan kalmaz. bu örnekler çokçaa karşımıza çıkar.

Ben buna inanmıyorum...
Aşk bazen gelip geçer bazende bi ömür sürer...
Evlensende evlenmesende bu böyledir.....
Yoksa aşkı bitiren neden sadece tek bir imza olsun ki...

henüz evli değilim ama sanmıyorum
aşkı öldüren tek şey saygının bitmesi diye düşünüyorum
ölse bizim 6,5 yıllık ilişkimiz ölürdü o zaman :)
hala ilk zamanki gibi seviyorum ve
hala ilk günki gibi her buluşmamızda heycanlanıyorum

kızlar şu varki sevgi ve aşk farklı şeylerdir zaten aşk gelip geçicidir yani onu görünce kalbinin güp güp atması elini tutunca heyecanlanman vs. bunlar ilk zamanlar yaşanan şeylerdir aşk yerini sevgiye bırakır zaman içinde yani o heyecanları ilk zamanlar olduğu gibi duyamazsın.Evlenene kadar iki insan birbirinin üzerine daha çok titrer her konuda daha bi dikkatlidir çünkü arada bir görürler birbirlerini ama evlendikten sonra iki tarafta daha bi rahat etmeye başlar evliliğin ilerleyen zamanlarında bazı şeyler eskisi gibi olmaz mesela o eski heyecanlar kalmaz sevgi bitmez ama heyecanda pek kalmaz eşler daha rahat hareket etmeye başlar

bncede öldürmez benimde 5 yıllık bir ilşkim var bitseydi şimdiye biterdi ona karşı olan heycanımda duygularımda hiç değişmedi aynen yola devammmm

Aşkı öldüren evlilik değildir bence evliliğin içinde yaşadığın sıkıntılardır. Sıkıntısız evlilik de az olur maalesef zaman içinde çeşitli sebeplerden üzülüyor insan. Bende eşimi deli gibi severek 4 yıllık bi ilişkiden sonra evlendim. Tapıyodum haşa desem yeri. Şimdi aynı şeyi söyleyemiyorum maalesef...Ama evlilik azaltmadı içinde yaşanan üzüntülerden oldu.

bence evliliğin ertesi günü yavaş yavaş herşeyin deyiştiğini görceksiniz cünkü ilkgeceyle birlikte büyü bozulmuş olcak ve herşey değişecek benimki öyle oldu.

kişiden kişiye göre değişebilecek bir durumdur bence. evlilik olsun olmasın beraber yaşamaya başlayınca bir şeyler değişebilir. kişilerin buna katlanabilme ya da umursama derecesine göre de durum değişir.

cicim ayının verdiği mutlulukmu bilmem çok ama çok mutluyum . . her gördüğüm konuştuğum kişiye sölüyorum . evlenmeden önce eşim kalbimdeydi şimdi bütün bedenimde. ve ikimizde aynen böyle hissediyoruz . . . .

öldürseydi bizim aşkımız kesin çoktan öldürmüştü herhalde. Eşimle beraber aynı işi yapıyoruz. Ticaretle ugraşıyoruz ve işimiz çok stresli. yani biz 24 saat hiçç ayrılmıyoruz hep beraberiz hiç sıkılmadım eskisi gibi hala çok çok seviyorum. Yeterki çiftler birbirlerine karşı fedakar , yeri geldigi zaman erkekte kadında susmayı bilsin.ve edilen kavgaları unutmayı bilsin Evlilik Aşkı Kesinlikle Öldürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…