Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence evliliğin ertesi günü yavaş yavaş herşeyin deyiştiğini görceksiniz cünkü ilkgeceyle birlikte büyü bozulmuş olcak ve herşey değişecek benimki öyle oldu.
çok güzel anlatmışsınAşk çok yoğun bir duygu bunu uzun süre muhafaza etmek çok zor.
Zaten, gerçek aşk sevgiye dönüşür ve bu çok çok daha güzel bir duygudur.
Gelip geçici aşk sanılan şey ise biter (bkz. aşkım bitti ayrıldık diyenler)
Sevgili iken uzaktan gördüğün anda heyecanlanırsın, telefon çalsa heyecanlanırsın, mesaj gelse heyecanlanırsın.
Evli iken heyecanlanmazsın o zaten senindir, ayrı kalmazsın çünkü akşam senin yanına gelecektir vs.
Kendi adıma çok zor, ilk günkü heyecanın 10, yılda - 20.yılda devam etmesi.
Eşimi deli gibi seviyorum, üzerine titrerim, onu bir gün görmesem özlerim. Ama artık sokağın başında görünce heyecanlanmıyorum, telefon çalınca kalbimde atmıyor.
Gerçek bu. :)))))))))))
Aşk çok yoğun bir duygu bunu uzun süre muhafaza etmek çok zor.
Zaten, gerçek aşk sevgiye dönüşür ve bu çok çok daha güzel bir duygudur.
Gelip geçici aşk sanılan şey ise biter (bkz. aşkım bitti ayrıldık diyenler)
Sevgili iken uzaktan gördüğün anda heyecanlanırsın, telefon çalsa heyecanlanırsın, mesaj gelse heyecanlanırsın.
Evli iken heyecanlanmazsın o zaten senindir, ayrı kalmazsın çünkü akşam senin yanına gelecektir vs.
Kendi adıma çok zor, ilk günkü heyecanın 10, yılda - 20.yılda devam etmesi.
Eşimi deli gibi seviyorum, üzerine titrerim, onu bir gün görmesem özlerim. Ama artık sokağın başında görünce heyecanlanmıyorum, telefon çalınca kalbimde atmıyor.
Gerçek bu. :)))))))))))
bence öldürmez kesinlikle lmaz:
hatta bizimki güçlendi haftasonu eşimle bunu konustuk hergecen gün sana olan askım artıyor dedi ,benimde öyle ama sanki bende bagımlılık yarattı
tabiki belki cocugumuz olsaydı bu sevgi bölünürdü ,maddiyat,ve biz ailelerimizden cok uzagız sadece ikimiz varız bu sehirde bunlarında etkisi vardır diye düşünüyorum
ben evli değilim ama sonuçta görülen bazı gerçekler var.Her iki taraf da o imzayı atana kadar,aman yanında böyle yaparsam benden soğur mu,şöyle dersem bozulur mu diye herşeyine dikkat ediyo.Ama evlendikten sonra nasılsa artık evliyiz,aynı evde nekadar uğraşılır diye salıyo çayıra .....haliyle insan gözünde hayranlıkla büyüttüğü o kişiyi,birden okadar değişmiş görünce bişeyleri kaybediyo diye düşünüyorum.öldürüyo diyenlerin sebebi budur bence ..