• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik aşkı öldürüyomu?

aşk ölmüşse eğer ölmüşün arkasından konuşmaya bile değmez.......

ölmeyecek aşkla seviyorsanız eğer aşk ne olursa olsun , ne engel olacak olsada olsun aşk ölmez ......

7 yıl bitip 8 girerken ölmeyecek aşk diliyorum evliliğime ve herkese....

bence evliliğin ertesi günü yavaş yavaş herşeyin deyiştiğini görceksiniz cünkü ilkgeceyle birlikte büyü bozulmuş olcak ve herşey değişecek benimki öyle oldu.

ilk geceyle birlşkte niya bozulsun yaa
sanki erkekleri öle bi sölüyoruzki yani onlarda sevmese kalkıp bizimle evlenmez
sadece ilk gece diil amac bence kötü bi yaklaşım

birbirinize karşı saygıyı koruduğunuz sürece hiçbir sorun kalmıyor aynı soruyu evliliğimin ilk aylarında bende sormuştum ama şimdi görüyorum bitirmiyor hemde aşk denen birşey yok sevgi var saygı var birbirimize deli gibi bir tutku var bağlılık var bundan dahada güzel ne var....

Aşk çok yoğun bir duygu bunu uzun süre muhafaza etmek çok zor.

Zaten, gerçek aşk sevgiye dönüşür ve bu çok çok daha güzel bir duygudur.

Gelip geçici aşk sanılan şey ise biter (bkz. aşkım bitti ayrıldık diyenler)

Sevgili iken uzaktan gördüğün anda heyecanlanırsın, telefon çalsa heyecanlanırsın, mesaj gelse heyecanlanırsın.

Evli iken heyecanlanmazsın o zaten senindir, ayrı kalmazsın çünkü akşam senin yanına gelecektir vs.

Kendi adıma çok zor, ilk günkü heyecanın 10, yılda - 20.yılda devam etmesi.

Eşimi deli gibi seviyorum, üzerine titrerim, onu bir gün görmesem özlerim. Ama artık sokağın başında görünce heyecanlanmıyorum, telefon çalınca kalbimde atmıyor.

Gerçek bu. :)))))))))))

bende öldürmedi aksine daha da bağımlısı yaptı..kişiden kişiye değişir tabi herkesin yapısı farklıdır.. zemuszemus

hayır asla evlilik askı daha cok guçlendiriyo bence ona her gecen gun dahada cok asık olyosun en azından ben oleyımm askımı coooooooooooooooook sevıorum iyiki varsın kocoşummm....ben ona kocoşum dermm deee:asigim:

Sevgili iken uzaktan gördüğün anda heyecanlanırsın, telefon çalsa heyecanlanırsın, mesaj gelse heyecanlanırsın.

Evli iken heyecanlanmazsın o zaten senindir, ayrı kalmazsın çünkü akşam senin yanına gelecektir vs.

Eşimi deli gibi seviyorum, üzerine titrerim, onu bir gün görmesem özlerim. Ama artık sokağın başında görünce heyecanlanmıyorum, telefon çalınca kalbimde atmıyor.

çok güzel anlatmışsın
Bence sırf senin gerçeğin değil hayatım herkesin gerçeği bu ayrıca bırakın evliliği nişanlıyken bile öyle.. yani nişanlımı görünce hiç kalbim delice hızlı çarpıyor beni öpünce
ilk öpücük gibi içim bir tuhaf olmuyor yemek yerken ağzıma yüzüme bulaşması umrumda değil vs vs sevgi tabikide var onsuz hiç gezmeye gitmem gitsem keyif almam oda öle ama bu sevgi zaten

galiba sorumun cevabı bu...benim aşk diye nitelendirdiğim şey duyduğum heyecan sanırım.bunlar evlenince devam edecekmi acaba bunu merak ediyorum...teşekür ederim

bence öldürmez kesinlikle :olmaz:
hatta bizimki güçlendi haftasonu eşimle bunu konustuk hergecen gün sana olan askım artıyor dedi ,benimde öyle ama sanki bende bagımlılık yarattı
tabiki belki cocugumuz olsaydı bu sevgi bölünürdü ,maddiyat,ve biz ailelerimizden cok uzagız sadece ikimiz varız bu sehirde bunlarında etkisi vardır diye düşünüyorum

benim aşkımı daha da ateşledi... çok güzel geçiyor hayat...evlenince beraber uyumak hayatı paylaşmak çok güzel.

ben evli değilim ama sonuçta görülen bazı gerçekler var.Her iki taraf da o imzayı atana kadar,aman yanında böyle yaparsam benden soğur mu,şöyle dersem bozulur mu diye herşeyine dikkat ediyo.Ama evlendikten sonra nasılsa artık evliyiz,aynı evde nekadar uğraşılır diye salıyo çayıra .....haliyle insan gözünde hayranlıkla büyüttüğü o kişiyi,birden okadar değişmiş görünce bişeyleri kaybediyo diye düşünüyorum.öldürüyo diyenlerin sebebi budur bence ..

eger karsılıklı saygı sevgi varsa evlilik askı ölldürmez bence dahada alevlendirir hem niye öldürsünki
istediğim insanla evlenmişim her gece aynı yastığa baskoyup aynı güne başlıyoruz aynı evde aynı havayı alıyoruz aynı sofrada yemek yiyip birbirimizin gözünün içine bakıyoruz. bende kalplerdeki sevgi biterse ozaman ask ölür . bence evlillilğin askı öldürdüğünü düşünen bi insanın beklentilerinin çok fazla olduğunu düşünüyorum ben ve bence eşimizi olduğu gibi kabul edelim asla onu bi nesne gibi biçimlendirmeyelim hepimizin doğruları kendince en doğru. eger eşimizin hataları olduğunda sürekli bunu kurcalayıp irdelersek olmazki
ben her gecen gün eşime dahada asık olyorum eşimdende bunu sürekli duyuyorum allahım bizi nazardan korusun.

öldürmez tabikide....ben kocama ilk günkünden daha aşığım opuyorumnanaktan tam 12 yıldır kocama hala aşığım ve onu çok seviyorum.:nazar:

bence öldürmez kesinlikle :olmaz:
hatta bizimki güçlendi haftasonu eşimle bunu konustuk hergecen gün sana olan askım artıyor dedi ,benimde öyle ama sanki bende bagımlılık yarattı
tabiki belki cocugumuz olsaydı bu sevgi bölünürdü ,maddiyat,ve biz ailelerimizden cok uzagız sadece ikimiz varız bu sehirde bunlarında etkisi vardır diye düşünüyorum

bunun etkisi %100 var ama anlayışlı aileler olursa etkisi sıfıra iner. ben ailemden ayrı başka şehire gelin geldim. ben eşiminki gibi aile görmedim. evimizi düzdükten sonra bi de geliyimki salonun şekli komple değişmiş vs.. vs.. mutluluğunuz daim olsun.. bizim de aramız bir an önce düzelsin nolur :1no2:

ben evli değilim ama sonuçta görülen bazı gerçekler var.Her iki taraf da o imzayı atana kadar,aman yanında böyle yaparsam benden soğur mu,şöyle dersem bozulur mu diye herşeyine dikkat ediyo.Ama evlendikten sonra nasılsa artık evliyiz,aynı evde nekadar uğraşılır diye salıyo çayıra .....haliyle insan gözünde hayranlıkla büyüttüğü o kişiyi,birden okadar değişmiş görünce bişeyleri kaybediyo diye düşünüyorum.öldürüyo diyenlerin sebebi budur bence ..

Aynen öyle..
senağlamasenağlamasenağlama

ölmeyecek aşkla seviyorsanız eğer aşk ne olursa olsun ölmez ......
evlilikte saygı ve sevgi de çok önemli.
bizim aşkımız artarak devam ediyor, ben her gün yeniden aşık oluyorum bitaneme, sizler de öyle olursunuz inşaallah.:1hug::asigim:
iyi günde kötü günde hep birlikte mutluluk dolu sevgi dolu günler geçirirsiniz inşaallah opuyorumnanaktan

Back