- 30 Eylül 2015
- 199
- 33
- 98
- Konu Sahibi acemicadii
-
o kadar olur mu ya??Tahmini 50bin gider heralde
evet düğünler pahalı ama nişanı da evde yapacağım. o yüzden düğün yaparız. hatta ben masraflıyım biraz da kır düğünü istiyorum:) tabi çok pahalıya mal olacaksa yapmayabilirizAkliniz varsa dugun yapmayin. En cok para dugune gidiyo
30 000 gözden çıkarmak gerek doğru:)en az 30 bin gider
Fazla bile gidebiliro kadar olur mu ya??
:) alınacakların fiyatı mı daha çok belirginleştiriyor yoksa düğün masrafları mı?Fazla bile gidebilir
Kuru salon 4 5 bin orkestraya ayri para pastaya ayri para bicak kesmiyo para nikah memuru gelmiyo para ona para buna para anani belliyolarevet düğünler pahalı ama nişanı da evde yapacağım. o yüzden düğün yaparız. hatta ben masraflıyım biraz da kır düğünü istiyorum:) tabi çok pahalıya mal olacaksa yapmayabiliriz
Alicagin seye gore degisir tabi yatak odasi var 2 bin lira yatak odasi var 10bin lira:) alınacakların fiyatı mı daha çok belirginleştiriyor yoksa düğün masrafları mı?
siz nereden aldınız?bende toplu almayı düşünüyorum indirim ve tv hediyesi oluyor diye.Eşyalarını aynı yerden toplu olarak alırsan o da uyguna geliyo. Mesela ben yatak odası salon oturma grubu ve yemek odası toplam 8500 gibi bişey tuttu. Beyaz eşyamı da aynı marka aldım aynı bayiden uygun oldu.
Ama kır düğünleri çok masraflı oluyomalesef
Ben istanbuldayım eyüpte mobilyacılar çarşısı var ordan aldım. Kendi alanlarında marka olan mağazalar var ve kaliteli ürün var çoğunda ben ordan almıştım eşyalarımı.siz nereden aldınız?bende toplu almayı düşünüyorum indirim ve tv hediyesi oluyor diye.
bu masraflar kız ve erkek tarafı toplam masraf değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?