Evliliğin % kaçı seks?

Evet bir beklentisi olmadıgına kanaat getırdım ama yıne cok erken olmadı mı? 3 Aralıkta boşandım böyle bodoslama bırıyle sadece arkadasca bıle olsa gorusmek ne derece dogru. Ha bir yandan ruhum da okşanmadı değil yalan söyleyemem. Yeniden beğenilmek, hoşlanılmak, karşı cinste ilgi uyandırmak benımde hosuma gıttı:oops: anlık düşünecek ne yaşta nede formdayım. 3 cocugumu herseyın onune koyarak bir level ilerisinde neler olur onu düşünerek adım atmaya calısıyorum. Nihayetınde bu adamında 2 cocugu var. Takılalım gecelım ıcın benımle bırlıktelık kurmak ıstemıyordur sanırım. Onunda dusuncesının cıddı olduguna emın olursam ha bı deneyelım derım. Ama adam cok cool ve class yaa resmen gorenın dıbı duser oyle soyleyeyım:KK53: of annemın duymasımı yoksa ex öküzün duymasımı hangı bırını dusuneyım, ben yakında yolunmus tavuga donerım:skandal::KK53: bana mesaj atmıs kahve fotosu. Aromalı kahve sever mısın dıye aksama tekrar bulusmak ıstıyorum müsaitsen diye. Bende olabılır yazdım, 7de alırım o zamana kadar hoscakal yazmıs. Yaaa ıcımde bırseyler pırpırlayacak gibi de bılemıyorum bakalım gorelım. Bu kadarını bıle bırıne anlatabılmek o kadar ıyı geldı kı cok tesekkur ederım :21: valla içimde patlayacakmıs aksama sana mesaj atarım gorusme netıcesını:KK53:
Vallahi ben de okuyorum yorumlarınızı ve sizin adınıza mutlu oldum. Dilerim herşey gönlünüzce olur..

Aa aaa dosya ekle butonu nereye gıttı yahu

Toplumdan topluma degisir.
Cinsellik ne kadar tabuysa evliligin o kadari cinselliktir.

Ya böyle de akışına bırakalım dedik göya ama dış uyaranlar çok fazla. Yok durum güncellemesi yok şarkılar, günaydın iyi geceler mesajları falan. Bu nasıl akışta kalmak bilemedim. Tamam hal hatırı anlıyorum ama sımdı her paylastıgını ustume alınmaya basladım dogal olarak. Bana tamam acele etmeyelım dedı fakat davranıslar asla bu yönde degıl. Kendımde mecburıyet hıssetmemımı ıstıyor acabao_O
Ama bu akışına bırakma sürecinde size olan ilgisini vurgulayacak hareketlerde bulunmazsa sizin cvp vermeniz de daha zor olacak. Ne güzel adam aşkını ilan ediyor. Herşey yolunda gider, dilediğiniz gibi olur inşallah.. 💞

Ama bu akışına bırakma sürecinde size olan ilgisini vurgulayacak hareketlerde bulunmazsa sizin cvp vermeniz de daha zor olacak. Ne güzel adam aşkını ilan ediyor. Herşey yolunda gider, dilediğiniz gibi olur inşallah.. 💞
Ya ben cevap veremeyecegımı cok erken oldugunu soyledım o da akısına bırakalım dedı. Fakat bır ılıskı ıcındeymısız gıbı sabah aksam gunaydın nasılsın ıyı geceler mesajları, aramaları gelıyor. Kastettıgı akıs bu muydu acaba? Cok hoslandıgını etkılendıgını soyledı zaten

Ya ben cevap veremeyecegımı cok erken oldugunu soyledım o da akısına bırakalım dedı. Fakat bır ılıskı ıcındeymısız gıbı sabah aksam gunaydın nasılsın ıyı geceler mesajları, aramaları gelıyor. Kastettıgı akıs bu muydu acaba? Cok hoslandıgını etkılendıgını soyledı zaten
Evet akış bu, ikna turu yapacak adam, flörtleşeceksiniz, adını koymayacaksınız sadece

Gerçekten fotoğraf yüklenmiyor, ben geçenlerde konu açarken yüklemiştim, şaşırtıcı

Evet akış bu, ikna turu yapacak adam, flörtleşeceksiniz, adını koymayacaksınız sadece

Gerçekten fotoğraf yüklenmiyor, ben geçenlerde konu açarken yüklemiştim, şaşırtıcı
Öff flörtlesme deme bana cok genıs kapsamlı o kelime:KK53::KK45:

X