- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Fiyuuuuuuuuİyi gelir mutlaka, ruhsal detoks mutlu edecek biri de gelir mutlaka zamanı gelince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fiyuuuuuuuuİyi gelir mutlaka, ruhsal detoks mutlu edecek biri de gelir mutlaka zamanı gelince
Ay seni yakalasam yatırıp gıdıklayacağım, içinden çılgın bir kadın çıktıFiyuuuuuuuu
Durun size bavulumun fotisini atayım haha belki kackaloribu ya örnek olurumAy seni yakalasam yatırıp gıdıklayacağım, içinden çılgın bir kadın çıktı
Vallahi ben de okuyorum yorumlarınızı ve sizin adınıza mutlu oldum. Dilerim herşey gönlünüzce olur..Evet bir beklentisi olmadıgına kanaat getırdım ama yıne cok erken olmadı mı? 3 Aralıkta boşandım böyle bodoslama bırıyle sadece arkadasca bıle olsa gorusmek ne derece dogru. Ha bir yandan ruhum da okşanmadı değil yalan söyleyemem. Yeniden beğenilmek, hoşlanılmak, karşı cinste ilgi uyandırmak benımde hosuma gıttı anlık düşünecek ne yaşta nede formdayım. 3 cocugumu herseyın onune koyarak bir level ilerisinde neler olur onu düşünerek adım atmaya calısıyorum. Nihayetınde bu adamında 2 cocugu var. Takılalım gecelım ıcın benımle bırlıktelık kurmak ıstemıyordur sanırım. Onunda dusuncesının cıddı olduguna emın olursam ha bı deneyelım derım. Ama adam cok cool ve class yaa resmen gorenın dıbı duser oyle soyleyeyım of annemın duymasımı yoksa ex öküzün duymasımı hangı bırını dusuneyım, ben yakında yolunmus tavuga donerım bana mesaj atmıs kahve fotosu. Aromalı kahve sever mısın dıye aksama tekrar bulusmak ıstıyorum müsaitsen diye. Bende olabılır yazdım, 7de alırım o zamana kadar hoscakal yazmıs. Yaaa ıcımde bırseyler pırpırlayacak gibi de bılemıyorum bakalım gorelım. Bu kadarını bıle bırıne anlatabılmek o kadar ıyı geldı kı cok tesekkur ederım valla içimde patlayacakmıs aksama sana mesaj atarım gorusme netıcesını
Tesekkur ederım ınsallahVallahi ben de okuyorum yorumlarınızı ve sizin adınıza mutlu oldum. Dilerim herşey gönlünüzce olur..
Uygulamadan dosya eklenmiyor, cromdan gir kkyı aç öyle yükleAa aaa dosya ekle butonu nereye gıttı yahu
Uygulamadan gırmıyorum kı zaten chromdayım yıne buton yok sol alttaUygulamadan dosya eklenmiyor, cromdan gir kkyı aç öyle yükle
Ama bu akışına bırakma sürecinde size olan ilgisini vurgulayacak hareketlerde bulunmazsa sizin cvp vermeniz de daha zor olacak. Ne güzel adam aşkını ilan ediyor. Herşey yolunda gider, dilediğiniz gibi olur inşallah..Ya böyle de akışına bırakalım dedik göya ama dış uyaranlar çok fazla. Yok durum güncellemesi yok şarkılar, günaydın iyi geceler mesajları falan. Bu nasıl akışta kalmak bilemedim. Tamam hal hatırı anlıyorum ama sımdı her paylastıgını ustume alınmaya basladım dogal olarak. Bana tamam acele etmeyelım dedı fakat davranıslar asla bu yönde degıl. Kendımde mecburıyet hıssetmemımı ıstıyor acaba
Ya ben cevap veremeyecegımı cok erken oldugunu soyledım o da akısına bırakalım dedı. Fakat bır ılıskı ıcındeymısız gıbı sabah aksam gunaydın nasılsın ıyı geceler mesajları, aramaları gelıyor. Kastettıgı akıs bu muydu acaba? Cok hoslandıgını etkılendıgını soyledı zatenAma bu akışına bırakma sürecinde size olan ilgisini vurgulayacak hareketlerde bulunmazsa sizin cvp vermeniz de daha zor olacak. Ne güzel adam aşkını ilan ediyor. Herşey yolunda gider, dilediğiniz gibi olur inşallah..
Evet akış bu, ikna turu yapacak adam, flörtleşeceksiniz, adını koymayacaksınız sadeceYa ben cevap veremeyecegımı cok erken oldugunu soyledım o da akısına bırakalım dedı. Fakat bır ılıskı ıcındeymısız gıbı sabah aksam gunaydın nasılsın ıyı geceler mesajları, aramaları gelıyor. Kastettıgı akıs bu muydu acaba? Cok hoslandıgını etkılendıgını soyledı zaten
Butonu bulamadım yahu o yuzden sıze ozel mesaj attımEvet akış bu, ikna turu yapacak adam, flörtleşeceksiniz, adını koymayacaksınız sadece
Gerçekten fotoğraf yüklenmiyor, ben geçenlerde konu açarken yüklemiştim, şaşırtıcı
Öff flörtlesme deme bana cok genıs kapsamlı o kelimeEvet akış bu, ikna turu yapacak adam, flörtleşeceksiniz, adını koymayacaksınız sadece
Gerçekten fotoğraf yüklenmiyor, ben geçenlerde konu açarken yüklemiştim, şaşırtıcı
Dardan başlar, istersen zamanla genişlerÖff flörtlesme deme bana cok genıs kapsamlı o kelime
Suraya bı gıdıp geleyım de net bıseyler olusur kafamdaDardan başlar, istersen zamanla genişler
Olmayacaksa da adamı oyalamak ıstemıyorum. Herkes baksın ısıme gucuneSuraya bı gıdıp geleyım de net bıseyler olusur kafamda
Düşün taşın, ama bence kestirip atma, tabi içine sineceğini hissediyorsan. Yok ben buna kesinlikle dokunamam hissi varsa uzatmana gerek yok haklısınOlmayacaksa da adamı oyalamak ıstemıyorum. Herkes baksın ısıme gucune