- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.269
- 333
- Konu Sahibi redpinkyellow
-
Sanki ben yazmisim bazi yasadiklarimiz ayni.Bizde ilk zamanlar çok kavga ediyoduk hele ilk sene aşırı kiskaniyodu oda bi agrima gidiyodu ki bana guvenmiyo mu diye. yanımdan erkek geçerken şu yanima geç bu taraftan geçerse şu tarafa gec bikiyodum artık seninle carsiya çıkmaktan nefret ediyorum diyodum. sonra baktım ki bende alismisim artık oda biraz daha rahatladı aşırı kısıtlama yapmadı ilk 6 ay yalnız dışarı çıkmama müsade etmiyodu. evde daralıp agliyodum bikeresinde hıçkıra hıçkıra ağladım ona sarildim fatih ben çok daraldim artık yapamıyorum diye o kadar ağladım ki. noldu diyo bisi yok diyorum ancak. sonrasında oda rahat bıraktı beni o bana alıştı ben ona derken mayısta 3 sene olcak bizimde. 7 aylık da hamileyim. ilk sene bosaniriz korkusuyla çocuk da yapmadim yapmak da istemedim. çünkü esim tutarsız davraniyodu psikolojisi de normal değil sorunları var. bosanirsak cocuk ortada kalir korkusuyla yapmafim ama simdi duzeldik şükür he kavgalar olmuyo mu hala oluyo aama eskisi gibi şiddetli ve bunaltici değil
Aynı bizde oyleyiz işte kaç kere bunalttı beni artık son noktaya gelince ben yapamıyorum olmuyo dedim bikac kere çünkü tedaviyi de kabul etmiyodu. düzelmeye calissan ben senin yaninda olucam ama ona da gayret etmiyosun diyodum ruh hastası olan sensin herşeyi buyutuyonEsim 2 yil pesimde kostu
Evlendik evlenmesinede icinden bir ruh hastasi cikmasinmi
Duz yolda yururken ensemden yana cekip kizarak
Cekil kenara arkandan erkek geliyor dahada yassam kaynar buralar neyse
Cok agladim oda agladi
Dediki zamn ver duzelicem yardim et birakma pesetme
Bilsem farketsem hic evlenirmiydim nile bile fakat olmuyor oyle birakmak
Calistik cabaladik o benim ben onun suyuna gidicem derken astik sukur
Yilin sonunda 13 yillik oluyoruz valla basardik ozunde iyiyiz ama genede tartismalar oluyor oda olur artik
aynilari bizde de vardı işte ilk zamanalr dayanamiyodum tedavi olmasını istedim eğer doktora gitmeyi kabul edersen bende yardım eder yanında dururum dedim etmedi başlarda ruh hastası olan sensin herşeyi abartiyon kendin tedavi ol dedi. baktım olmuyo boşanmak istiyorum dedim çünkü arkası kesilmiyodu. hatta durup dururkn sana güvenmiyorum ne biliyim eve birini almadığını diyodu ertesi gün ya ben demedim diyodu yada beni öyle düşünmeye sen ittin diyodu. bosanalkm dedim ailemin yanına gittim bi gece yattım orda ağlayarak geldi aldı beni benim senden başka kimsem yok yanimda ol yardım et diye. çünkü babasininda psikolojik problemleri var ve gecinemiyolar babası oğlum beni oldurucek diye mahkemeye falan verdi. bunları göz önünde bulundurarak yanında oldum hep bende yalnız bırakırsam nolur hali diye. ama bi noktadan sonra insanın canına tak ediyodu heleki namusuna laf edilince. Simdi çok şükür iyi. haplarini kullaniyo beni aşırı sıkmiyo.Esim 2 yil pesimde kostu
Evlendik evlenmesinede icinden bir ruh hastasi cikmasinmi
Duz yolda yururken ensemden yana cekip kizarak
Cekil kenara arkandan erkek geliyor dahada yassam kaynar buralar neyse
Cok agladim oda agladi
Dediki zamn ver duzelicem yardim et birakma pesetme
Bilsem farketsem hic evlenirmiydim nile bile fakat olmuyor oyle birakmak
Calistik cabaladik o benim ben onun suyuna gidicem derken astik sukur
Yilin sonunda 13 yillik oluyoruz valla basardik ozunde iyiyiz ama genede tartismalar oluyor oda olur artik
Maddi sıkıntıyı biraz açar mısınız? Borç mu var, gereksiz harcama mı var orası çok önemli.2 buçuk yıllık bir evliliğimiz var. Severek anlaşarak evlendik ama evlendikten sonra eşimin flört döneminde ki gibi biri olmadığını fark ediyorum ve eşim böyle olunca içimde saygı da sevgi de azalıyor. Genel olarak sıkıntılarımız maddi kökenli.
Boşanmayı düşünüp düzelenler var mı aramızda hanımlar??? Ya da evliliğin ilk yılları hep mi böyle genel olarak uyuşamama durumları olup zamanla düzeliyor mu??
Açlık sınırının 5.105.71 tl olduğunu devletin maliye merciilerinin açıkladığını bildirir iyi günler dilerimSiz de çalışın. Günümüzde iki kişi çalışsa eve minimum 2500 para girer. Bu da sizi fazlasıyla rahat ettirir.
Açlık sınırı 5000 demissiniz bende size sorma gereksinimi duydum türkiyede kaç kişi 5000 civarı maaş alıyor merak ettim çoğu insan 1400 lirayla geciniyo hesabını kitabını bilen birisi için 2500 lira gayette gecinilebilir bir bütçe. tabi tatile gidelim lüks yasiyalim derseniz orasını bilememAçlık sınırının 5.105.71 tl olduğunu devletin maliye merciilerinin açıkladığını bildirir iyi günler dilerim
Hah bende onu dedim stockholm sendromuna alışmış bir yorum yapmayın artık normal gibiAçlık sınırı 5000 demissiniz bende size sorma gereksinimi duydum türkiyede kaç kişi 5000 civarı maaş alıyor merak ettim çoğu insan 1400 lirayla geciniyo hesabını kitabını bilen birisi için 2500 lira gayette gecinilebilir bir bütçe. tabi tatile gidelim lüks yasiyalim derseniz orasını bilemem
Bununla geçiniyorum dedikçe siz bizleri de mahvettiniz kendinizle beraberHah bende onu dedim stockholm sendromuna alışmış bir yorum yapmayın artık normal gibi
365 günün 310 günü çalışıp tatile gitmeyi lüks gören insanlar aman allahım korkunçAçlık sınırı 5000 demissiniz bende size sorma gereksinimi duydum türkiyede kaç kişi 5000 civarı maaş alıyor merak ettim çoğu insan 1400 lirayla geciniyo hesabını kitabını bilen birisi için 2500 lira gayette gecinilebilir bir bütçe. tabi tatile gidelim lüks yasiyalim derseniz orasını bilemem
Babamın 2000 emeklisi var hiçbir şey eksiğimiz yok Allah'a şükür!Açlık sınırının 5.105.71 tl olduğunu devletin maliye merciilerinin açıkladığını bildirir iyi günler dilerim
Asgari ücretle dört çocuk üniversiteye gönderen var . Kimisi de on bin versen eline lükse kaçıp açız diye gezer.365 günün 310 günü çalışıp tatile gitmeyi lüks gören insanlar aman allahım korkunç
Senin gibi kafalar yüzünden olur olma her insani şeye minnet duymalarınız yüzünden bizler de yanıyoruz lanet olsun bu düşünceye akıl diliyorum allahtan]
Babamın 2000 emeklisi var hiçbir şey eksiğimiz yok Allah'a şükür!
Dört kişilik ailenin lüks yaşam verileriyle gelmeyin bir zahmet kadın maddi sıkıntı diyor sen kalkmış sinemalı tiyatroları etli sütlü vs sağlığa tam uygun kültürel faaliyetleri kapsayan dört dörtlük bir ev şartlarında minimum ücreti söylüyorsun. Gerçi senin dediğin açlık sınırı bile değil açlık sınırı 1900 TL o da dört kişi!
Bizim ülkenin yüzde doksanı aç senin mantıkla.
Sağdan soldan bir iki şey görüyorsunuz hemen yapıştır olduk olmadık yere aferin size çok biliyorsunuz gerçekten.
Bomboş cümleler bana verilerle gelin gerçekler göz önünde bankaların borcu devletin borcu yönetim vs aldığı maaşlar yancıların yaşadığı hayatlar işçi sınıfının çektiği çile sosyal sıkıntıların artması bozulan toplum psk daha bir çok şey boş şeylerle gelmeyin bana kardeşimAsgari ücretle dört çocuk üniversiteye gönderen var . Kimisi de on bin versen eline lükse kaçıp açız diye gezer.
Yapacak birşey yok Allah açlık göstermesin onlara 5000 TL'nin altına falan düşer de kemikleri falan sayılır sonra yazık olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?