- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.269
- 333
- Konu Sahibi redpinkyellow
Sanki ben yazmisim bazi yasadiklarimiz ayni.Bizde ilk zamanlar çok kavga ediyoduk hele ilk sene aşırı kiskaniyodu oda bi agrima gidiyodu ki bana guvenmiyo mu diye. yanımdan erkek geçerken şu yanima geç bu taraftan geçerse şu tarafa gec bikiyodum artık seninle carsiya çıkmaktan nefret ediyorum diyodum. sonra baktım ki bende alismisim artık oda biraz daha rahatladı aşırı kısıtlama yapmadı ilk 6 ay yalnız dışarı çıkmama müsade etmiyodu. evde daralıp agliyodum bikeresinde hıçkıra hıçkıra ağladım ona sarildim fatih ben çok daraldim artık yapamıyorum diye o kadar ağladım ki. noldu diyo bisi yok diyorum ancak. sonrasında oda rahat bıraktı beni o bana alıştı ben ona derken mayısta 3 sene olcak bizimde. 7 aylık da hamileyim. ilk sene bosaniriz korkusuyla çocuk da yapmadim yapmak da istemedim. çünkü esim tutarsız davraniyodu psikolojisi de normal değil sorunları var. bosanirsak cocuk ortada kalir korkusuyla yapmafim ama simdi duzeldik şükür he kavgalar olmuyo mu hala oluyo aama eskisi gibi şiddetli ve bunaltici değil
Son düzenleme: