Evliliğin ilk yılları anlaşamayıp zamanla düzelen var mı?

sanırım sizin ki de ailelerle ilgili sıkıntı. Hepimizi bir şeyler tüketiyor... Tükeniyoruz ....
evet annesi ablası. Sıtkım sıyrıldı tabiri caizse. Şimdi umrumda değiller. Eşim bana bi arıza çıkarsa direk boşanalım o zaman diyorum çekecek kafa kalmadı çünkü. Anne abla dertleri yetti canıma

Öğrencilik borcu sıkıntıymış baya fazla o olmasa çok dara düşmezdiniz.
faizlemiş borç... Benim hiç bir borcum yok olmadı da.... Evlenirken eşime maddi anlamda ailem çok destek çıktı. Hatta bi çok şeyi yaptırmadım borca girmeyelim diye ama ben hayallerimden heveslerimden ödün verdim borcumuz olmasın diye eşim ise gereksiz olmayacak şeylerle uğraşıp borca sokuyor bizi

Sorunlar maddiyat kaynakliysa, o duzelmeden sizin de araniz duzelmez açıkçası.
Ama genel olarak evlilikler 2 yilda ancak oturuyor. Ne kadar uzun taniyor olursak olalim, ayni evde yaşamak bambaşka. Bir alışma süreci var. Ama siz anlarsiniz onu zaten. Umut vaad edip etmedigini..

Hiç borcumuz olmasa cimrikleri de fazla olmaz gibi geliyor sadece

Haklısınız ne diyeyim evlenmiş artık boş şeylere neden para harcar bir insan. Boşanmayı da dile getirmişsiniz daha akıllanmadıysa Allah sabır versin diyorum.

bitmedi. Eşim e dank etti hataları. Şimdi çok pişman. Annesini karıştırmıyor hayatımıza. Ama ben tükendim şşmdi de
Aynı sorunları yaşıyoruz eşinizin borçlarının borç olduğuna emin olun bizim de bi sürü havadan borcumuz çıktı anlamıyorum

Evliliğimiz bir yılı geçti, çok şükür hiç kavgamız gürültümüz olmadı. Ben inanmıyorum o evliliğin oturması bilmem kaç sene sürer laflarına.. Sadece artık görmezden geliniyor bence hoşa gitmeyen tavırlar, davranışlar.. O da ne kadar sağlıklı tartışılır. Bir yerde patlak verir bence yine..

Kiyafet konusunda bizde cok tartıştık evlenmeden once karismam tabiki diyodu bu arada kapali birisiyim ama pantolon tunik tarzı giyerdim evlendikten sonra pantolon giymiceksin demeye başladı bi ara hiç giymedim sonraları konuşurken konuşurken bıraktı. Simdi giyorum. banada asıl memleketimizde karisiyo. ilçede yaşıyoruz burda dedikodu çok tutucu biyer olduğu için karışıyor ama başka yere gidelim giydigime de karışmaz elimi de tutarak yürür falan. aman sıkma canını ben kaç kere boşanmayı düşündüm kaç kere kavga ettik ( kavgalarimiz sözlü olur hep şiddet yok şükür :) ) sonradan duzeliyoruz falan. ama haplarini düzenli kullanırsa kavga yok çok iyiyiz haplarini bıraktığında kafasında kuruyo dusunuyo sonra yapmışım gibi davraniyo sizde de düzelir herşey hiç sıkma canini. bi yuva kolay kurulmuyo sizin asıl sorun ne mesela

Unutmayalım ki dünya imtihan içindir herkesin biseyle imtihanı vardır. kimisi kocasından cekiyo kimisi annesinden babasından kimisi kv kp kimisi evladindan kimisi maddiyattan sorsan surda herkesin bi derdi vardır. cozulebilicek seyler bunlar maddiyat bi süre sonra düzelir. Allah sağlık versin evladını bağışlasın size

Kendi evliligim adina konusayim. 5 yillik evliyim. Surada 2 senedir evliligim oturmus durumda. Biz de baslarda bircok konuda ters duserdik. Surekli bosanirdik! Sabredince o asik oldugunuz adam geri geliyor. Hatta daha iyisi. Tabi isteklerini karsi tarafa soylerken kavga eder gibi degil de. Kibar ve sakin bir sekilde ifade etmelisin. Esinden soguma. Onu asik oldugun adama donusturmek icin onun asik oldugu kadin ol..

Her şey böyle değil mi dostluk bile ilk yıllarında sınanır ya da şehir değiştirince adapte olman bir buçuk yılı bulur. Bir insanla ortak bir hayata başlıyorsun ve hiç birimizin ev hali ile dışarıdaki hali aynı değil. Çok normal bu bir uyum süreci. Umarım sağlıklı bir şekilde atlatırsınız

İlk aylar normal ama sizin süreniz uzun bir süre bu saatten sonra hiç birşey düzelmez, kendinizi boşuna üzmeyin.

Ayni benim hayatim
Bizim de butun kavgalarimiz bu sebeplerden oldu. Hala da oluyor. Ama artik kismen bosverdim. Biseyler degisti rayina oturdu. Sabret canim.

Ben çoğu şeyin düzeldiğine inanmıyorum sadece karşılıklı olarak eşler birbirlerini çok sallamıyorlar o kadar .

Beklenti azalıyor ve alışılıp gidiliyor .Ama iki tarafında içinde hep bı mutsuzluk oluyor; bı yerler de ince ince sızlayan .

Biz eşimle severek evlendik sonra kendi evimize geçince sürekli kavga ediyorduk 1 gün iyi olsak 3 gün kötüydük .. O yatak odasına gider uyurdu ben salonda ağlardım .. Nasıl oldu bilmiyorum 6 7 ay sonra kavgalarımız azaldı birbirimize karşı daha anlayışlı olduk .. Yada alıştık bilmiyorum artık .. Şu an çok ciddi bisey olmadan kavga etmiyoruz .. Aramız kötü olsa bile aynı odada oturmak zorundayız böyle düzeldi işte

Benim esik dunya tatlisi br insandi evlendik 1 hafta sonra icine seytan kacti :)) saka bir yana ciddi anlamda sknti cekmistik birde nedenini bilmiyorim birturlu adapte olamadik birbirimIzide severek evlendik. Neyse cok kotu zamanlar kavgalar attlattik ama 1 senedir falan bence kendimize geldik toparladik.. demekki alisma sureci cok onemliymiş.

Evliliginiz maddi sebepten dolayi sinaniyor.evlilik bu bazi seylere katlanmaliyiz karsilikli.caniniz sıkilmis para mevzusuna,disari cikamamissiniz,bunalmissiniz,kizginsiniz.okadar iyi anliyorumki.donem donem boyle oluyo malesef.sıkmayin caninizi.oturun guzelce konusun esinizle.zaten zor durumdayiz bide senden ilgi alaka destek goremeyince daha cok bunaliyorum deyin.bir deyin iki deyin uc deyin.kafa utulemeden guzrllikle,birazda triple yola getirirsiniz bence.
Buarada pasta olayinada gicik oldum.bari dilim pasta alaydi.bu adamlar odun odun

Zamanla duzeliyor. Duzeliyordan ziyade birbirinizi tanimaya basliyorsunuz.neticede ayni eve girmeden birini tanimak mumkun. degil.
Birbirinizin hassas noktalarini ogreniyor ona gore davranıyorsunuz.. Evlilik te ne kadar az beklenti o kadar huzur galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…