- 11 Aralık 2017
- 328
- 187
- 103
- 36
- Konu Sahibi redpinkyellow
-
sanırım sizin ki de ailelerle ilgili sıkıntı. Hepimizi bir şeyler tüketiyor... Tükeniyoruz ....bitmedi. Eşim e dank etti hataları. Şimdi çok pişman. Annesini karıştırmıyor hayatımıza. Ama ben tükendim şşmdi de
evet annesi ablası. Sıtkım sıyrıldı tabiri caizse. Şimdi umrumda değiller. Eşim bana bi arıza çıkarsa direk boşanalım o zaman diyorum çekecek kafa kalmadı çünkü. Anne abla dertleri yetti canımasanırım sizin ki de ailelerle ilgili sıkıntı. Hepimizi bir şeyler tüketiyor... Tükeniyoruz ....
faizlemiş borç... Benim hiç bir borcum yok olmadı da.... Evlenirken eşime maddi anlamda ailem çok destek çıktı. Hatta bi çok şeyi yaptırmadım borca girmeyelim diye ama ben hayallerimden heveslerimden ödün verdim borcumuz olmasın diye eşim ise gereksiz olmayacak şeylerle uğraşıp borca sokuyor biziÖğrencilik borcu sıkıntıymış baya fazla o olmasa çok dara düşmezdiniz.
evet annesi ablası. Sıtkım sıyrıldı tabiri caizse. Şimdi umrumda değiller. Eşim bana bi arıza çıkarsa direk boşanalım o zaman diyorum çekecek kafa kalmadı çünkü. Anne abla dertleri yetti canıma
Hiç borcumuz olmasa cimrikleri de fazla olmaz gibi geliyor sadeceSorunlar maddiyat kaynakliysa, o duzelmeden sizin de araniz duzelmez açıkçası.
Ama genel olarak evlilikler 2 yilda ancak oturuyor. Ne kadar uzun taniyor olursak olalim, ayni evde yaşamak bambaşka. Bir alışma süreci var. Ama siz anlarsiniz onu zaten. Umut vaad edip etmedigini..
Haklısınız ne diyeyim evlenmiş artık boş şeylere neden para harcar bir insan. Boşanmayı da dile getirmişsiniz daha akıllanmadıysa Allah sabır versin diyorum.faizlemiş borç... Benim hiç bir borcum yok olmadı da.... Evlenirken eşime maddi anlamda ailem çok destek çıktı. Hatta bi çok şeyi yaptırmadım borca girmeyelim diye ama ben hayallerimden heveslerimden ödün verdim borcumuz olmasın diye eşim ise gereksiz olmayacak şeylerle uğraşıp borca sokuyor bizi
Evlenmeden önce işi bile yoktu :) Atanır atanmaz evlendik bu kez eskiden kalan borçları çıktı ortaya daha sonra olmayacak işlere girdi bir çok yere kredi borcumuz var hep eşimin fikirleri... Yapma girme dediğim işlere girip borca soktu bizi
Aynı sorunları yaşıyoruz eşinizin borçlarının borç olduğuna emin olun bizim de bi sürü havadan borcumuz çıktı anlamıyorumbitmedi. Eşim e dank etti hataları. Şimdi çok pişman. Annesini karıştırmıyor hayatımıza. Ama ben tükendim şşmdi de
Kiyafet konusunda bizde cok tartıştık evlenmeden once karismam tabiki diyodu bu arada kapali birisiyim ama pantolon tunik tarzı giyerdim evlendikten sonra pantolon giymiceksin demeye başladı bi ara hiç giymedim sonraları konuşurken konuşurken bıraktı. Simdi giyorum. banada asıl memleketimizde karisiyo. ilçede yaşıyoruz burda dedikodu çok tutucu biyer olduğu için karışıyor ama başka yere gidelim giydigime de karışmaz elimi de tutarak yürür falan. aman sıkma canını ben kaç kere boşanmayı düşündüm kaç kere kavga ettik ( kavgalarimiz sözlü olur hep şiddet yok şükür :) ) sonradan duzeliyoruz falan. ama haplarini düzenli kullanırsa kavga yok çok iyiyiz haplarini bıraktığında kafasında kuruyo dusunuyo sonra yapmışım gibi davraniyo sizde de düzelir herşey hiç sıkma canini. bi yuva kolay kurulmuyo sizin asıl sorun ne meselaBenim eşim de beni bi yere önemli bişey yoksa yalnız yollamıyor. İlla onunla gitcem ama biz başka şehirde yaşıyoruz belki o yüzden olabilir memlekette bu kadar karışmıyor ama giyimime çok karışıyor hala... Bekarken giyimime karışmazdın dedim. Kışın tanıştık yazın evlendik diyor bana kışın hep kalın kapalı giyinirdin diyor hemen. Ben dışarda vakit geçirmek yada evde birbirimizle dah çok vakit geçirmek istiyorum ama eşim benle vakit geçirmeyi tv ye tercih ediyor
Kendi evliligim adina konusayim. 5 yillik evliyim. Surada 2 senedir evliligim oturmus durumda. Biz de baslarda bircok konuda ters duserdik. Surekli bosanirdik! Sabredince o asik oldugunuz adam geri geliyor. Hatta daha iyisi. Tabi isteklerini karsi tarafa soylerken kavga eder gibi degil de. Kibar ve sakin bir sekilde ifade etmelisin. Esinden soguma. Onu asik oldugun adama donusturmek icin onun asik oldugu kadin ol..2 buçuk yıllık bir evliliğimiz var. Severek anlaşarak evlendik ama evlendikten sonra eşimin flört döneminde ki gibi biri olmadığını fark ediyorum ve eşim böyle olunca içimde saygı da sevgi de azalıyor. Genel olarak sıkıntılarımız maddi kökenli.
Boşanmayı düşünüp düzelenler var mı aramızda hanımlar??? Ya da evliliğin ilk yılları hep mi böyle genel olarak uyuşamama durumları olup zamanla düzeliyor mu??
Ayni benim hayatimEvlenmeden önce işi bile yoktu :) Atanır atanmaz evlendik bu kez eskiden kalan borçları çıktı ortaya daha sonra olmayacak işlere girdi bir çok yere kredi borcumuz var hep eşimin fikirleri... Yapma girme dediğim işlere girip borca soktu bizi
Ben çoğu şeyin düzeldiğine inanmıyorum sadece karşılıklı olarak eşler birbirlerini çok sallamıyorlar o kadar .2 buçuk yıllık bir evliliğimiz var. Severek anlaşarak evlendik ama evlendikten sonra eşimin flört döneminde ki gibi biri olmadığını fark ediyorum ve eşim böyle olunca içimde saygı da sevgi de azalıyor. Genel olarak sıkıntılarımız maddi kökenli.
Boşanmayı düşünüp düzelenler var mı aramızda hanımlar??? Ya da evliliğin ilk yılları hep mi böyle genel olarak uyuşamama durumları olup zamanla düzeliyor mu??
2 buçuk yıllık bir evliliğimiz var. Severek anlaşarak evlendik ama evlendikten sonra eşimin flört döneminde ki gibi biri olmadığını fark ediyorum ve eşim böyle olunca içimde saygı da sevgi de azalıyor. Genel olarak sıkıntılarımız maddi kökenli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?