evliliğin ilk günü?

ben de yazmak istedim. ilk gece yatağı yadırgadık ikimiz de çok yorgun olmamıza rağmen rahat uyuyamadık.ilk aylarda da hem şehir hem iş hem ev değiştirdiğim için kendimi kaybolmuş gibi hissettiğim oldu.
Neyse ertesi gün avm ye gittik gezmeyi çok seviyoruz yine gezdik. Güzel bir kahvaltının ardından tabiki. günün devamını pek hatırlamıyorum az zaman geçmesine rağmen büyük ihtimal valiz hazırlamışızdır bir sonraki gün balayına gittik çünkü.

benim nişanlımdada var hödüklük heralde yada bugün ben çok abartıyorum solumdan kalktım. şuan öyle sinirliyim öyle canım sıkkın ki tahmin edemezsin ya hiç bişeyim yok yaa hiiç bişeyim yoook. on 3 gün kala gelirse o bekledikleri şey ne halt yiyecem aceba onu bilmem. off yaaa offf

Ben ilk gece bir şeyler yaşamak istemiyorum açıkçası o yorgunlukla, sanki bir zorunlulukmuş gibi.. Duşumuzu alır uyuruz bence, geceler çuvala girmedi ya..

Daha önce birlikte olan insanlar için düğünün ilk gününün bir sey ifade edeceğini sanmıyorum heyecan falan yoktur yani

Ben ilk gece bir şeyler yaşamak istemiyorum açıkçası o yorgunlukla, sanki bir zorunlulukmuş gibi.. Duşumuzu alır uyuruz bence, geceler çuvala girmedi ya..
Yorgunluk felan değil de hemen işe dalmamakta fayda var sanki. Sadece sarılıp uyumak varken. Sonuçta ilk defa aynı yatağa giriyosun. Sakallarının kokusuyla uyanmak lazım öncee. Ya da birden olup biter. Bilemiyosun ki. O an ki ruh haliyle alakalı. Önceden tahmin etmek zorr.

ne güzell anlatmışsınn..

aynenn

Düğün faslindan sonra kendi dairemize çıktık ve ben de kayışlar koptu ağlamaya başladım Çünkü ailem o gün yurtdışına çıktı (eve döndüler yani) eşim nasıl teselli edeceğini şaşırdı bana abur cubur verdi ..
Eşimle birbuçuk sene nişanlı kaldık ve sadece tel. Internet üzerinden görüştük hiç bir yakınlaşmamiz olmadı el ele gezdik oda Çeyiz alışverişinde
Biraz kendime gelince olan oldu.. ve kızlar korkacak birşey değil ,yaşayınca bana hak vereceksiniz. Unutmayın karşınızdaki sevdiğiniz adam, istemediğiniz birşeyi rahatlıkla söyleyin..
Ertesi gün annesinin evine indik eşim benden utangaç davrandı beni önden ite ite gitik el öptük sonra kahvaltı vs. Vs...

Ya peki ilk gecdden sonra kayınvalide fln birsey soruyormu oldumu gibilerinden yada anneniz fln :)

Sabahın 8'inde kalkıp koştur koştur havaalanına gideceğiz orada bir şeyler atıştırırız artık.
aynen aksam olmuş düğün den sabah in köründe uyanıp 11:30 uçağına yetişecegiz romantik bir uyandırma olur mu bilmiyorum çünkü uykuya çoook düşkün

ben hala nişanlıyım 7 yıldır beraberiz.daha önce ilişkiye girdiğimiz için stresli değilim ama rahat rahat kendi evimde kendi yatağımda onunla olmak var bu bile beni heyecanlandırıyor.dört gözle bekliyorum o günü yinede.
ona kahvaltı hazırlamak balkonda çay içmek var ahh ahh vallahi hemen evlenesim geldi

ben 13 gün sonra bir erkeğin yanında uyanmış olacağım şimdiden tedirgin oluyor insan :)

26 gün sonra düğünüm var garip duygular içindeyimmmm

Evlenmeden önce ilişkiye giren kız ve erkekler sizin gibilerden nefret ediyorum nedense.

Hala ilk geceden korkan kız mı var ya?! Kaldı mı sizden . Tuhaf.
Korkmayın kızlar korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…