benim nişanlımdada var hödüklük heralde yada bugün ben çok abartıyorum solumdan kalktım. şuan öyle sinirliyim öyle canım sıkkın ki tahmin edemezsin ya hiç bişeyim yok yaa hiiç bişeyim yoook. on 3 gün kala gelirse o bekledikleri şey ne halt yiyecem aceba onu bilmem. off yaaa offfcanım muhtemelen maddi anlamda sıkıştılar bir yerden bişey bekledikleri için ağırdan alıyo olabilirler. sana tavsiyem en azından eşyaları beğen en son almak için gidersiniz. biz çoğunu öyle yaptık nişanlımla gidip seçtik kartın arkasına modeli ücretini yazdırdık babası sonra gidip aldı. ben annemi yada babamı hiç araya koymadım canım sende kendin konuş bence böyle olunca annen de kv kızabilir onun kızgınığı seni daha da doldurabilir fln gerek yok son ayda gerilmeye.
Yorgunluk felan değil de hemen işe dalmamakta fayda var sanki. Sadece sarılıp uyumak varken. Sonuçta ilk defa aynı yatağa giriyosun. Sakallarının kokusuyla uyanmak lazım öncee. Ya da birden olup biter. Bilemiyosun ki. O an ki ruh haliyle alakalı. Önceden tahmin etmek zorr.Ben ilk gece bir şeyler yaşamak istemiyorum açıkçası o yorgunlukla, sanki bir zorunlulukmuş gibi.. Duşumuzu alır uyuruz bence, geceler çuvala girmedi ya..
ne güzell anlatmışsınn..kesınlıkle korkulacak hıc bırsey yok oyle aman aman bır acı da yok kızlar sevdıgım adamın vucuduyla tek vucut olmak tek nefeste bırlesmek okadar romantık ve guzelkı 2 yıl oldu halan kollarında bebek mısalı uyutur ope ope... hersabah opulerek uyandırılırım bunları dusunun gerısı zaten gelıcek
bir de yaşamayı düşün..ne güzell anlatmışsınn..
aminn darısı başımızaabir de yaşamayı düşün..herkese nasıp olsun inş
Yorgunluk felan değil de hemen işe dalmamakta fayda var sanki. Sadece sarılıp uyumak varken. Sonuçta ilk defa aynı yatağa giriyosun. Sakallarının kokusuyla uyanmak lazım öncee. Ya da birden olup biter. Bilemiyosun ki. O an ki ruh haliyle alakalı. Önceden tahmin etmek zorr.
Sabahın 8'inde kalkıp koştur koştur havaalanına gideceğiz orada bir şeyler atıştırırız artık.
kaldı vala ya bizde 8 senedir beraberiz nisanda düğünümüz olcak ve ilk geceden korkuyorum benHala ilk geceden korkan kız mı var ya?! Kaldı mı sizden . Tuhaf.
Korkmayın kızlar korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?