evliliğin ilk günü?

Gözlerim doldu

herkes anlatsın kızlar nerdesiniz merak ediyoruz şurda 3 günüm kaldı

Bizde düğünden hemen sonra otele gideceğiz bende çok stres içerisindeyimm ne olucak olucakmı acıcakmı sonra 12 gibi evimize dönücez o günde sabaha karşı yola çıkıcazz 1 hafta sonra gelince 1 gece evimizde kalıp ertesi gün yine yola çıkıcazzzzz

hic boşonu hayel kurmayın kızlar hıc öyle rüya gıbı fılımlerde kı gıbı bişey yokzaten biz 3yıl sevgılı kaldık coook zor evlendık dugunum cok guzeldı hıc oturmadım eve geldımde ayaklarım şişmişti hem bende hemde esımde ınanılmaz bır gergınlık vardı hıc hayımdekı gıbı olmadı hatta dedım keske bu işi önce yapsaydık ben bole hayel etmedım beklemedim ne umdum ne buldum ama umarım senın kı guzel gecer

biz ilişkiye girdik onunla ama ilk gün onu ilk yaşamıycam ne biliyim eksik hissedicekmişim gibi geliyor

Canım özel değilse ilk ilişkini nasıl yaşadın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

düğün stresinden ve heyecanından 5 gün erken olarak kına gecesi sabahı regl oldum. içtiğim geciktirici ilaçlara rağmen kesilmedi. ilk gecemiz eşimin ben ne şanssız adamım, ben ne bahtsız adamın yılarrca bekledim şimdi de bu mu yakarışlarıyla geçtti ama iyi ki de öyle olmuş çok masum ve romantik bi geceydi zaten birkaç gün sonra yaşadığım tecrübeyi o gece yaşasaydım ağlamalarımdan hiç de güzel olmayabilirdi ertesi sabah da ikimiz de düğün yorgunluğundan öğleye kadar uyumuştuk

Evlenecek çiftlerimiz nasıl hissediyorlar acaba bu süreçte kendilerini ? kızlar nasıl bir heyecan o biraz anlatır mısınız ? ya bi de erkeklerin daha önceden bu iş konusunda tecrübeli olmalarını siz kabul edebiliyor musunuz ? ben edemiyorum bir türlü biz ilki yaşayacakken onların böyle olması ne bilim

tabii ki kabul etmem. Allahtan benimki bakir. bakalım napıcaz ilk gece :)

tabii ki kabul etmem. Allahtan benimki bakir. bakalım napıcaz ilk gece :)

Ben de kabul edemiyorum ama şimdi iki seneye bende evlenicem allah kısmet ederse.Şimdi sen böylesin demekte olmaz ki of bilmiyorum bazılarına göre de sorun olmuyor bu durum.Sizin düğün yakın galiba :)

Ben de kabul edemiyorum ama şimdi iki seneye bende evlenicem allah kısmet ederse.Şimdi sen böylesin demekte olmaz ki of bilmiyorum bazılarına göre de sorun olmuyor bu durum.Sizin düğün yakın galiba :)

evet baktım da 19 gün kalmış :) seninki sanırım daha önce tecrübeli. ama sonuçta geçmişi değiştiremiceğin için öyle kabul etmen lazım hiç düşünme sen onu, olmamış kabul et :) ben de korkuyorum ilk geceden, hatta şuan kkya sırf onun için girdim

Aynen tecrübeli hayır yani yapmayan erkeklerde var nadirde olsa of belki de kabul etmek zorundayım biz yapsak onlar kabul etmezdi ama işte sırf bu yüzden de ayrılmak saçma olur herhalde korkma bence kasarsan rahat geçmeyebilir geceniz o yüzden akışına bırak yani düğünün tadını çıkarın :)

sen de ona geçmişini unutturmak için elinden geleni yap :) belki de o zaman bu düşünceden kurtulursun. ama haklısın bu eşitsizlik çok sinir bozucu

diğer konuda haklısın, zaten bildiğim kadarıyla zevk duyunca açılıyor oradaki kaslar ve delik...

Düşünüp mutlu olacağım günün hayalini yıkmakta istemiyorum dediğin gibi kabul etmekten başka bir şey kalmıyor.Aynen zaten zevk önemli zaten direk o işi yapmıyor kimse bi de tensel uyumunuz varsa zaten yakınlaşmalarınızda falan sorun etme sana şimdiden mutluluklar diliyorum :)

çok teşekkür ederim cnm :) sen de takma kafaya, unutma, onu sana geçmişi getirdi belki de :)

Ya bende evlencem annem yanlız kalcak diye dertleniyormm ay hiç sıkıntımız bitmiyo ya ama bazı arkadaşlarn yazılarına çok güldüm alemsinz kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkür ederim cnm :) sen de takma kafaya, unutma, onu sana geçmişi getirdi belki de :)

Rica ederim cnm :) ama benim tercihim temiz bir geçmiş olsaymış daha iyi olurdu neyse artık sevgim üstün gelecek herhalde :) yaz gelini oluyorsun ne güzel tam benim istediğim gibi :)

Evlenecek olan ardslara mutluluklar 4 yildir evliyim esimle evlenmeden once beraber oldgmzdan ilk gecemiz olmadi ama eslerinizin gecmisinr cok takilmayin maalesef evliligimn en guzel aylarini bununla mahvettim bn ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…