Bizim evleneli 2 ay oldu :) ilk gün uyandık daha doğrusu kocişim beni öperek kollarında uyandırdı 😌😘 ben şaşkın bir şekilde etrafıma baktım neredeyim ben ya der gibi 😜 kocişim evimizde yuvamızdayız dedi sarıldı.. Kahvaltı yaptık ben mahçup utangaç tavırlarla ☺ sonra birden duygusallaştım ağlamaya başladım..zor tabi anne baba evinden ayrılıp kendi evin olması ilk başlarda tuhaf oluyor.. Sonra alışverişe çıktık eksiklerimizi aldık.. Kendinizi kasmayın akışına bırakın kızlar.. İnsanın sevdiğiyle birlikte olmak çok güzel bir şey:)
Ondanda olabilir canım Rabbim tamamına erdirsin az kalmış sözünüze de
biz ilişkiye girdik onunla ama ilk gün onu ilk yaşamıycam ne biliyim eksik hissedicekmişim gibi geliyor
biz ilişkiye girdik onunla ama ilk gün onu ilk yaşamıycam ne biliyim eksik hissedicekmişim gibi geliyor
Evlenecek çiftlerimiz nasıl hissediyorlar acaba bu süreçte kendilerini ? kızlar nasıl bir heyecan o biraz anlatır mısınız ? ya bi de erkeklerin daha önceden bu iş konusunda tecrübeli olmalarını siz kabul edebiliyor musunuz ? ben edemiyorum bir türlü biz ilki yaşayacakken onların böyle olması ne bilim
tabii ki kabul etmem. Allahtan benimki bakir. bakalım napıcaz ilk gece :)
Ben de kabul edemiyorum ama şimdi iki seneye bende evlenicem allah kısmet ederse.Şimdi sen böylesin demekte olmaz ki of bilmiyorum bazılarına göre de sorun olmuyor bu durum.Sizin düğün yakın galiba :)
evet baktım da 19 gün kalmış :) seninki sanırım daha önce tecrübeli. ama sonuçta geçmişi değiştiremiceğin için öyle kabul etmen lazım hiç düşünme sen onu, olmamış kabul et :) ben de korkuyorum ilk geceden, hatta şuan kkya sırf onun için girdim
Aynen tecrübeli hayır yani yapmayan erkeklerde var nadirde olsa of belki de kabul etmek zorundayım biz yapsak onlar kabul etmezdi ama işte sırf bu yüzden de ayrılmak saçma olur herhaldekorkma bence kasarsan rahat geçmeyebilir geceniz o yüzden akışına bırak yani düğünün tadını çıkarın :)
sen de ona geçmişini unutturmak için elinden geleni yap :) belki de o zaman bu düşünceden kurtulursun. ama haklısın bu eşitsizlik çok sinir bozucu
diğer konuda haklısın, zaten bildiğim kadarıyla zevk duyunca açılıyor oradaki kaslar ve delik...
Düşünüp mutlu olacağım günün hayalini yıkmakta istemiyorum dediğin gibi kabul etmekten başka bir şey kalmıyor.Aynen zaten zevk önemli zaten direk o işi yapmıyor kimsebi de tensel uyumunuz varsa zaten yakınlaşmalarınızda falan sorun etme sana şimdiden mutluluklar diliyorum :)
çok teşekkür ederim cnm :) sen de takma kafaya, unutma, onu sana geçmişi getirdi belki de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?