İlk gün düğün stresinden kendimi sıktığım için mi ailemden ayrı ilk gecem olduğu için mi yoksa ilk gece stresinden mi bilmem odaya girmemle sıtma tutmuş gibi titremeye başladım ve bütün gece kustum :)
Zavallı eşim beni bi soğuk dusa sokuyordu bi havluya sarıyordu :)
Umarım sizin ki cok güzel gecer :)
1 ay sonra düğünüm var heyecan ve merak içindeyim evliliğin ilk günü nasıl olur ya da siz geçirdniz? gecesinden kahvaltısına kadar nasıl olr nasıldı ?
öğlene kadar uyumayı düşünüyorum
şaka bir yana ailemden ayrılacağım için çok üzgünüm o gece ve günüm nasıl geçicek bilmiyorum :26:
bende çokkk seviyorumbende çok üzülüyorum aslında ama yapcak bişey yok onuda çok seviyorum
Cok zor gecti 3 kere elektrik gitti geldi snra telefonlarimizi kapatmadigimz icin bu seferde telefonlar hic susmadi cok gergindik ikimizde sonra nasil oldu anlamadik ama hic zorlanmadik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İlk gün düğün stresinden kendimi sıktığım için mi ailemden ayrı ilk gecem olduğu için mi yoksa ilk gece stresinden mi bilmem odaya girmemle sıtma tutmuş gibi titremeye başladım ve bütün gece kustum :)
Zavallı eşim beni bi soğuk dusa sokuyordu bi havluya sarıyordu :)
Umarım sizin ki cok güzel gecer :)
bende çokkk seviyorum
biz ilk sabah alışverişe çıkıp güzel bi kahvaltı yapıp sonra tekrar eksikler için alışverişe çıkmayı düşünüyoruz ilk günden
utanacak bişey yok ya ben hiç utanmıyorum
ay canım çok güldüm ya yanlış anlamıyorsundur umarım yani üzüldüm de ama anlatış şeklin çok alemsin,kıyamam ya.
neyse adam korkup kaçmamış demek ki vefalı,ilk geceden test sürüşü.
hiççç telaş yapmıyorumaferin kız böyle gözü pek olun,milletin ay şuran acıcak yok buran kanayacak,çok acı dolu olacak laflarına aldırış etmeyin sakın,tadını çıkarmaya bakın
yani öyle bir anlatıyorlar ki gören de sanacak adam kazma kürekle.... tövbe tövbe
düğünden sonra evimize gideceğiz, ertesi gün tatile
nedense ben de pek heyecan yok, uzun yıllardır sevgiliyiz, artık her buluşmamızda keşke bu akşam kendi evimize gidiyo olsaydık diye konuşuyoruz
bekleyip göreceğiz bakalım
Nedense bir an bizi gördüm yazında ben yazdım zannettimAma heyecan fazlasıyla var bende orası farklı
erkek arkadaşımın heyecanı ikimize de yettiği için heyecanlı değilimdir belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?