evliliğin ilk günü?

glllyy

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
10
0
6
34
Ankara
1 ay sonra düğünüm var heyecan ve merak içindeyim evliliğin ilk günü nasıl olur ya da siz geçirdniz? gecesinden kahvaltısına kadar nasıl olr nasıldı ?

İlk gün düğün stresinden kendimi sıktığım için mi ailemden ayrı ilk gecem olduğu için mi yoksa ilk gece stresinden mi bilmem odaya girmemle sıtma tutmuş gibi titremeye başladım ve bütün gece kustum :)

Zavallı eşim beni bi soğuk dusa sokuyordu bi havluya sarıyordu :)

Umarım sizin ki cok güzel gecer :)

umarım çok heyecanlıyım ama bi yandan korkuyorum biz eşimle daha önce birlikte olduk ama ben çok utanıyorum hala ondan ilk gün kendimi suçlu hissedecekmişim gibi geliyor

öğlene kadar uyumayı düşünüyorum
şaka bir yana ailemden ayrılacağım için çok üzgünüm o gece ve günüm nasıl geçicek bilmiyorum :26:

1 ay sonra düğünüm var heyecan ve merak içindeyim evliliğin ilk günü nasıl olur ya da siz geçirdniz? gecesinden kahvaltısına kadar nasıl olr nasıldı ?

Cok zor gecti 3 kere elektrik gitti geldi snra telefonlarimizi kapatmadigimz icin bu seferde telefonlar hic susmadi cok gergindik ikimizde sonra nasil oldu anlamadik ama hic zorlanmadik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende çok üzülüyorum aslında ama yapcak bişey yok onuda çok seviyorum
bende çokkk seviyorum
biz ilk sabah alışverişe çıkıp güzel bi kahvaltı yapıp sonra tekrar eksikler için alışverişe çıkmayı düşünüyoruz ilk günden
utanacak bişey yok ya ben hiç utanmıyorum

biz ilişkiye girdik onunla ama ilk gün onu ilk yaşamıycam ne biliyim eksik hissedicekmişim gibi geliyor

Bizim evleneli 2 ay oldu :) ilk gün uyandık daha doğrusu kocişim beni öperek kollarında uyandırdı 😌😘 ben şaşkın bir şekilde etrafıma baktım neredeyim ben ya der gibi 😜 kocişim evimizde yuvamızdayız dedi sarıldı.. Kahvaltı yaptık ben mahçup utangaç tavırlarla ☺ sonra birden duygusallaştım ağlamaya başladım..zor tabi anne baba evinden ayrılıp kendi evin olması ilk başlarda tuhaf oluyor.. Sonra alışverişe çıktık eksiklerimizi aldık.. Kendinizi kasmayın akışına bırakın kızlar.. İnsanın sevdiğiyle birlikte olmak çok güzel bir şey:)

ay canım çok güldüm ya yanlış anlamıyorsundur umarım yani üzüldüm de ama anlatış şeklin çok alemsin,kıyamam ya.
neyse adam korkup kaçmamış demek ki vefalı,ilk geceden test sürüşü.

aferin kız böyle gözü pek olun,milletin ay şuran acıcak yok buran kanayacak,çok acı dolu olacak laflarına aldırış etmeyin sakın,tadını çıkarmaya bakın
yani öyle bir anlatıyorlar ki gören de sanacak adam kazma kürekle.... tövbe tövbe

Yok canım estağfurallah ben bile aklıma geldikçe gülüyorum :)

Yanında anadan ürya yattımda elini bile sürmedi canımın içi :)

Hala da hastalansam yanımdan ayrılmaz maşallah du bi tarafımı kaşıyayım :)

hiççç telaş yapmıyorum ilk günlerin tadını çıkarıcam

Sabahın 8'inde kalkıp koştur koştur havaalanına gideceğiz orada bir şeyler atıştırırız artık.

düğünden sonra evimize gideceğiz, ertesi gün tatile

nedense ben de pek heyecan yok, uzun yıllardır sevgiliyiz, artık her buluşmamızda keşke bu akşam kendi evimize gidiyo olsaydık diye konuşuyoruz

bekleyip göreceğiz bakalım

Biz dugunden 4de donecegimizi bile bile ucak biletini sabah 9a almistik. Esim sac topuzumu ve gelinligimi cikarana kadar saat 5 oldu. Biraz uyusak dedik ama bu seferde annemin serdigi saten nevresim takimina oturmamla asagi kaymam bir olunca sinirden gulme krizine girdik. O saate degistiremeyecegim icinde sarilip koltukta oturduk. Ucaga bindigimde nasil uyuduysam daha kalkmadan indi sanip uyanmistim :) ben regl oldugum icin diger konuyu zaten beklemedeydi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nedense bir an bizi gördüm yazında ben yazdım zannettimAma heyecan fazlasıyla var bende orası farklı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…