- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.451
- 548
- Konu Sahibi Nane Limon Kabugu
Kocamla tartisinca girip bakmak lazım yani bu kadar uç noktalara inanamıyorumBdv ye her girdiğimde kocamı sırtımda taşıyasım geliyor vallahi, ne insanlar var ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocamla tartisinca girip bakmak lazım yani bu kadar uç noktalara inanamıyorumBdv ye her girdiğimde kocamı sırtımda taşıyasım geliyor vallahi, ne insanlar var ya.
Dayak yemeye başkaldırmasın kadınlar diye yapılan bir gelenekmiş. Varmış yani gerçekmiş . Şimdi araştırdım.Yok daha neler! Öyle bir gelenek yok, nerenin geleneğiymiş bu? Son zamanlarda çok saçma gelenekler türemeye başladı. Millet totosundan gelenek uyduruyor valla he. Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum.
Böyle bir gelenek felan yok bence hadi kızı öpse gelenek olarak kabul edilir güzel bişey ama tokat çok saçmaKızlar kuzenin yeni evlendi düğün sonrası eşi yüzünü açınca tokat atmış bir kere ve bunun geleneklerinde olduğunu söylemiş böyle bir şey duydunuz mu ben duyunca sinirlerine hakim olamayıp böyle yapmıştır diye düşündüm yeni evli birini yanlış yönlendirmek istemedim sizlerde fikrinizi söylermisiniz
Yine kadınlar zulüm görüyor, yine ve yine. Birine zarar vermek nasıl bir gelenek olabilir ki. Bunları kabul eden kadınlara ne demeli peki. Aklı başında kimsenin kabul edeceği şeyler gibi gelmiyor bana.Dayak yemeye başkaldırmasın kadınlar diye yapılan bir gelenekmiş. Varmış yani gerçekmiş . Şimdi araştırdım.
Bana bunu diyen olsa “ohoo o iş çoktan oldu sizin haberiniz yok mu” derim herhaldeHiççdaha neler neler ya. İlk gece birliktelik olunca ailelere yazacakmışız. Yapmadım tabiki ama gelenekler içinde kaldım ben çok dertliyim
![]()
Aynı ülkede miyiz asagagjaaj millet kafayı yemişNe Afrikası, ülkemizde var maalesef. Nette izledim.
bilmiyorum sormadım önceden söylemiş olsa yapamazdı galibaBu tokat adetini daha önce demiş mi kuzeninize Dediyse sorun yok kabul etmiş
Demediyse kuzen için en özel gece kara gece gibi olmuştur
Ve bu çok çirkin bir şey
O gece esler el öptürüyormus yüz görūmlük için
Bazi yerlerde yataklarında erkek çocuk yuvarliyorlar neymiş doğacak erkek bebek olsun diye
Biliyorsunuz ç.k çok önemli varsa o yoksa o
Tuhaf garip adetler var ne yazık ki
Ha bide damat geline tokat atmadan önce damadın arkadaşları damadın sırtına vuruyor![]()
![]()
beline kuvvet diye
once damat sonra gelin dayak üstüne dayak
Adetimiz bata
Ne kadar saçma dayağa alt zemin hazırlamış resmen sebebi neymiş dediğimde cevap vermedi dedi ...Dayak yemeye başkaldırmasın kadınlar diye yapılan bir gelenekmiş. Varmış yani gerçekmiş . Şimdi araştırdım.
Eğitimli mi? Eşeklik baki kalmış. Çok saçma yaa!!! Biraz sonra yatakta birliktelik yaşayacağı kadına tokat atıp tüm moralini altüst ediyor, bunu yapan da eğitimli oluyor. Kuzeninize de inanamıyorum, o da eğitimli mi?Malesef ki damatda iyi eğitimli o yüzden aklım almıyor böyle şeylere inanmasını yapmasını