Katibin Ruhu Fazla bakma bana öyle yanarsın. ♨️ Pro Üye Anneler Kulübü 19 Mayıs 2020 46.505 208.277 3 Ekim 2024 Konu Sahibi rrevolutiionaryy #141 Toyumvar .!.: Senin deidğin buna çıkıyo kendime alıcam diye niye borca gireyim dedin. Ozaman evde alma evine halıda alma perdeni de alma. Sonuçta kendine alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ertesi günü birden aklıma düştü aldım diye bişey yok ki, elime geçtikçe yaptım zamanla.
Toyumvar .!.: Senin deidğin buna çıkıyo kendime alıcam diye niye borca gireyim dedin. Ozaman evde alma evine halıda alma perdeni de alma. Sonuçta kendine alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ertesi günü birden aklıma düştü aldım diye bişey yok ki, elime geçtikçe yaptım zamanla.
perdono pero no olvido forgive but don't forget Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2022 4.412 7.512 3 Ekim 2024 Konu Sahibi rrevolutiionaryy #142 Nasıl ki sevgiliyken, nişanlıyken kavgalar oluyorsa, evliliğin ilk aylarında da olabilir. Evlenince insanlar değişmiyor. Nişanlıyken kavga eden bir çift, evlenince hadi artık kavga etmiyoruz demez.
Nasıl ki sevgiliyken, nişanlıyken kavgalar oluyorsa, evliliğin ilk aylarında da olabilir. Evlenince insanlar değişmiyor. Nişanlıyken kavga eden bir çift, evlenince hadi artık kavga etmiyoruz demez.