Evliliğin güzel yanları

hiçbirşey değişmedi , herşey çok güzel hala el ele geziyoruz hala sevgiliyiz:) evde sarılarak filmler izliyoruz , bazen tavla oynuyoruz , canımız ne zaman nereye isterse gidiyoruz (imkanlar dahilinde) en yakın arkadaşım en sevgilim oldu, kötü günlerimizdede birbirimize dost olabiliyoruz daha anlat anlat bitmez , ve şimdide ailemize minik bir melek katılacak. evlilik doğru insan ile yapıldı ise muhteşem birşey :KK66: sizi korkutan şey evlilik olmasın. karşınızdaki insandan emin olmaya bakın.
ayy Allah bozmasın ya,ne güzel dile getirmişsin....İnşallah bende senin gibi bi evlilik yapacağım :)

Konu sahibi olarak koşuşturmada konumu unutup gitmişim. Hepsini okudum çok gğzel şeyler paylaşmıssınız inşallah bizimde güzel geçen eskimeyen bir yuvamız olur :KK200: hepinize maşallah allah sevgimizi hiç eksiktmessin arttırsın :nazar:

Evlilik; önce arkadaş, sırdaş ,dost

sonra eş,hayat arkadaşı olmak. .:KK60:

Ay ne güzel hikayeler bunlar .benimde ekimde düğünüm ve her gece rüyalar goruyorum dugunle ilgili artik o kdar bilinc altima yerlesmis . ya en cokta hamile bayanlari gorunce duygulaniyorum Allahim banada ve tum istyenlere nasip etsin. Ne kadar duygusalm ya daha ortada olmayan bebegim icin gozyasi dokuyorumm yada icimdeki anne sevgisi olsa gerek :110:

canım bende senin gibiydim aksilik olcakmı şöyle mi olsa böyle mi inan o gün herşey kendinden gelişiyor zaten çevrende eş dost herkes bi işin ucundan tuttuğu için sana sadece gelin olma vasfı kalıyor birşeyle ilgilenmiyorsun yani ben hayal dünyasında yaşadım düğünümü her ne kadar anın tadını çıkartmaya çalışsamda aylarca uğraşıyorsun 3 saatte bitiyor ve inan hiç kimse ufak detaylara takılmıyor bizim düğünde 3-5 aksilik oldu ama kimse anlamamış farketmemiş bile yani gerçekten seni sevenler her şekilde eğleniyor.

hiçbirşey değişmedi , herşey çok güzel hala el ele geziyoruz hala sevgiliyiz:) evde sarılarak filmler izliyoruz , bazen tavla oynuyoruz , canımız ne zaman nereye isterse gidiyoruz (imkanlar dahilinde) en yakın arkadaşım en sevgilim oldu, kötü günlerimizdede birbirimize dost olabiliyoruz daha anlat anlat bitmez , ve şimdide ailemize minik bir melek katılacak. evlilik doğru insan ile yapıldı ise muhteşem birşey :KK66: sizi korkutan şey evlilik olmasın. karşınızdaki insandan emin olmaya bakın.
AYNEN BENİMDE ÖYLE EN GÜZELİİ HER AN SEVDİĞİN YANINDA OLUYOR

Biz evli degiliz ama bi nevi evlilik hayatı yasıyoruz sadece yatak odası kısmında evlilerden farklıyız ben kendi apartıma gidiyorum onun dısında birlikte yemek yapmak birlikte alısveris gece 12 ye kadar hep beraberiz :) cok guzel bisey ve tatil olup ailemin yanına gelnce cok zorluk cekiyoeum ins bizde evlenirz unv bitince hayırlısıyla :)

Cok guzel anlatmıslar evlenen arkadaslar :) Ben de 8 ağustosta Allah nasip ederse evleniyorum. İnsallah guzel olur hersey de ben de boyle guzel seyler yazarım

X