How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

evliliğin 3-5-7 farketmez:) ileri yıllarında olup cinsellikten zevk alamayan hanımlar

Bu cümle,problemin tamamen sizden kaynaklanmadığını düşündürdü.
Madem böyle süregelen bir sorun var eşiniz mutlaka anlayışlı olmalı,amaç sonuca ulaşmak mı zevk almak mı önemli olan bu.
Belki ön sevişme kıza kesilmese siz de tam manasıyla konsantre olabileceksiniz ama koştur koştur yapılıyorsa,bir çok kadın aynı sıkıntıyı yaşayacaktır.
Eşinizle çok mu mesafelisiniz,yani isteklerinizi söylemekten çekinir veya sevişme sırasında onu yönlendirmekten çekinir misiniz?
hayır aksine çok rahatım ama eşim biraz mesafeli :31:
bulunması gereken cevap; eşiniz mi size zevk veremiyor yoksa kendi kendinize de mi zevk almıyorsunuz?
emin ol kendi kendime daha çok zevk alıyorum
zevk alıyormuş gibi yapmaktan bıktım ben . :(tam ben orgazm olucakken o boşalıyo eğer banyoya giderse bende mast.. yapıyorum :17::17::17:
bende bunu yaptım ya :17:

olsun çok güzel, neden güzel, hiç bir koşulda zevk alamamak gibi bir sıkıntı yok, ön sevişmeyi uzatmakla hallolabilecek bir konu =) eşinizle konuşun, gerekirse biraz saptırın, ön sevişme kısa olunca acı çekiyorum, zevk alamıyorum gibisinden şeyler söyleyin.
söyledim kaçkez ama anlatamıyorum uzun tutunca da bir sürü laf ediyor . sen bir türlü hazır olmuyorsun falan diye
yeni üye olduğum için özelden msj atamıyorum ama buradan da yazamıyorum =) madem isteksiz olduğunuzu düşünüyor, siz başlatın, ilk adımı siz atın, normalde beyler yanaşır ya, beklemeyin, siz adım atın. istekli olduğunuzu belli edecek çamaşır alabilirsiniz, normalde sizde olmayan türden. oyun gibi yapın mesela, "saat şu an 9, yarım saat boyunca yataktan çıkmak yok" gibi şakayla karışık şeyler söyleyin. hatta yönlendirme yapabilirsiniz, hoşunuza gidenleri ve gitmeyenleri belli edin.
hatta of nasıl kibar kibar anlatayım bilemedim ama, bir kaç kere "tam oluyordu yarım kaldı, 1 dk daha sürseydi olurdu" tarzında şeyler söyleyin. bunlar ya hırslanmasına nedne olur ya da eksiğini tamamlamaya çalışmasına. her halükarda, memnun etmeye çalışır sizi.

hiç biri işe yaramazsa, pat diye siz bırakın "ya nasılmış yarı yolda kalmak" diyin =) (eşiniz şaka kaldıran biriyse tabii, yoksa ters tepebilir bu) =)
sağol öneriler için. ilk adımı atmak olsun. değişikşikler denemek olsun hepsini yaptım. ama hep çabalayan benim yoruldum:3:31:

Back