evliliğin 3-5-7 farketmez:) ileri yıllarında olup cinsellikten zevk alamayan hanımlar

BlackCat

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
5.069
9
356
Erzurum
merhaba hanımlar. ben 6 yıllık evliyim. evliliğin ilk 5-6 ayı birlikte olamadık. sonra bir şekilde aştık bunu. benim sorunum şu. cinsellikten zevk almıyorum. daha doğrusu birleşmenin son safasına kadar herşey iyiyken. o anda tüm şevkim kaçıyor ve sadece bitmesini bekliyorum. benimle aynı durumda olanlar var mı? sorun bende farkındayım ama bunu nasıl aşacağımı da bilmiyorum. 1 değil 2 değil 6 yıllık evliyim. eşimdn başka bir erkekle cinsel birşeyler yaşamadım. o yüzden çok bilgili değilim. neden tiksindiğimi çözemedim. ama birleşme safası beni hala iğrendiriyor alışamadım bir türlü bunu nasıl aşa bilirim ?_

canım,ne yazıkki cinsellik evliliğin çok çok büyük bir bölümünü oluşturuyor..daha yeni evli sayılırsın, şimdiden bunları yaşaman üzücü...ama eşinle ilgili aklında bazı soru işaretleri kalmış olabilir mi? yani yakın zamanda yaşadığınız bi sorun ve senin bunları unutamaman vs. gibi..çünkü bunlar varsa dönem dönem soğukluklar girebiliyor araya...bir de cinsel hayatına biraz daha renk katmaya çalış, sen nelerden hoşlanıyorsun önce bi bunları düşün...konsatre de çok önemli, o an eşinden başka bişey getirme aklına,sadece o anı düşün, onu nekadar sevdiğini düşün..umarım yardımcı olur söylediklerim...sevgiler

hiç mi almıyorsun ben bazen alıyorum bazen aynı bahsettiğin gibiyim.

cevap için sağol canım. eşimle problemler var evet. ama evliliğin ilk gününden beri cinsel zevksizlik var. yani çok mutlu olduğumuz dönemlerde de vardı.
hiç mi almıyorsun ben bazen alıyorum bazen aynı bahsettiğin gibiyim.

abartı gibi gelebilir ama ben hiç almadım diyebilirim. cinselliğin başı güzel dokunmak okşamak falan ama tam birleşme anı iğrenç geliyor hala alışamadım ve zev falan almıyorum sadece bitmesini bekliyorum diyebilirim

madem bunlardan zevk alıyorsun canım o zaman ön birlikteliği biraz daha fazla uzun tutun

Ya esin sevismeyi bilmiyor yada sen sekse karsi heyecan duymuyorsun..eger her ikinizinde fizyolijik ve hormonal bir sorunununuz yoksa senin cinsellikten zevk alman lazimdi..esin, seni dogru zmanda ve dogru taktikle orgazm etmesi lazim..birde cok masturbasyon yapan kadinlarin vajinal orgazm olma orani cok dusuyormus.erkegin penis boyu ve vajinal darlik-genislik bile bence kadinin orgazm olmasinda cok etkili..bilginize..

Son düzenleme:
madem bunlardan zevk alıyorsun canım o zaman ön birlikteliği biraz daha fazla uzun tutun
ay biraz bile uzun tutsak şikayet ediyor eşim :)

sekse karşı heyecan duyuyorum istekliyim ama sonu hep hüsran zevk alamıyorum sanırım bende vajinal darlık var çünkü her ilişkide canım yanıyor belki buda soğutuyor beni . ama bunu aşmakta sanırım mümkün değil

eşin klasik erkekler gibi bencilmiş.
söyle kendini düşünmesin senle ilgilensin
bi de gitmediysen jinekoloğa görün öncelikle.
sorun yoksa psikiyatriye

bence cinselliğe karşı çocukluktan gelen önyargınız olabilir

sonuçta toplumsal olarak evliliğe kadar cinsel ilişki iğrenç bulunması gereken tü kaka diye bakılan aile kızlarınca asla yaşanmayan elime erkek eli değmedi diye büyütülen insanlarız evlenınce hoop bu kadar kötü bulunan birşeyi hayatın en prta yerine koyuyoruz

yani bu neperhiz bu ne lahana turşusu durumu olmuyor mu sizce de? kendinize kötü bulduğunuz birşeyi yapmayı yakıştıramıyor olabilirsiniz..

ve küçüklükte bu konularla ilgili büyük kadınlardan birşeyler duyduysanız veya kendi anne babanızı görmüşseniz olabilir tiksinme durumu

derinlerde bence bunun sebebi psikologla çalışarak ortaya çıkartabilirsiniz

kuruluk olma ihtimali varmı? canın belki bu sebepden yanıyor bilemiyorum:26: çabuk ilgin dağılıyorsa hemen kuruluk oluşabilir, buna belki çözüm bulabilirsiniz...

ay biraz bile uzun tutsak şikayet ediyor eşim :)

Bu cümle,problemin tamamen sizden kaynaklanmadığını düşündürdü.
Madem böyle süregelen bir sorun var eşiniz mutlaka anlayışlı olmalı,amaç sonuca ulaşmak mı zevk almak mı önemli olan bu.
Belki ön sevişme kıza kesilmese siz de tam manasıyla konsantre olabileceksiniz ama koştur koştur yapılıyorsa,bir çok kadın aynı sıkıntıyı yaşayacaktır.
Eşinizle çok mu mesafelisiniz,yani isteklerinizi söylemekten çekinir veya sevişme sırasında onu yönlendirmekten çekinir misiniz?

Son düzenleme:
bende bu düşüncelere katılıyorum. sorun derinlerde olmalı. sonuçta herkesin eşiyle ilgili problemleri olabilir ama onunla aynı yatağı halen paylaşıyorsanız cinsellikte iğrenmeye gidecek bir sebep olmamalı.

bulunması gereken cevap; eşiniz mi size zevk veremiyor yoksa kendi kendinize de mi zevk almıyorsunuz?

zevk alıyormuş gibi yapmaktan bıktım ben . tam ben orgazm olucakken o boşalıyo eğer banyoya giderse bende mast.. yapıyorum

olsun çok güzel, neden güzel, hiç bir koşulda zevk alamamak gibi bir sıkıntı yok, ön sevişmeyi uzatmakla hallolabilecek bir konu =) eşinizle konuşun, gerekirse biraz saptırın, ön sevişme kısa olunca acı çekiyorum, zevk alamıyorum gibisinden şeyler söyleyin.

o bana çok isteksizsin diyor ah beni bi keşfetse bi tanısa ama nerde tam bi oduun

yeni üye olduğum için özelden msj atamıyorum ama buradan da yazamıyorum =) madem isteksiz olduğunuzu düşünüyor, siz başlatın, ilk adımı siz atın, normalde beyler yanaşır ya, beklemeyin, siz adım atın. istekli olduğunuzu belli edecek çamaşır alabilirsiniz, normalde sizde olmayan türden. oyun gibi yapın mesela, "saat şu an 9, yarım saat boyunca yataktan çıkmak yok" gibi şakayla karışık şeyler söyleyin. hatta yönlendirme yapabilirsiniz, hoşunuza gidenleri ve gitmeyenleri belli edin.
hatta of nasıl kibar kibar anlatayım bilemedim ama, bir kaç kere "tam oluyordu yarım kaldı, 1 dk daha sürseydi olurdu" tarzında şeyler söyleyin. bunlar ya hırslanmasına nedne olur ya da eksiğini tamamlamaya çalışmasına. her halükarda, memnun etmeye çalışır sizi.

hiç biri işe yaramazsa, pat diye siz bırakın "ya nasılmış yarı yolda kalmak" diyin =) (eşiniz şaka kaldıran biriyse tabii, yoksa ters tepebilir bu) =)

hiç biri işe yaramazsa, pat diye siz bırakın "ya nasılmış yarı yolda kalmak" diyin =)
DİĞERLERİNİ DENEDİM AMA BU HİÇ AKLIMA GELMEMİŞTİ TEŞEKKÜR EDERİM SİZE.BUNU MUTLAKA YAPMALIYIM.

hadi bakalım "olduuu, olduuu, sonunda oldu" şeklinde msj bekliyoruz artık =)

hiç biri işe yaramazsa, pat diye siz bırakın "ya nasılmış yarı yolda kalmak" diyin =)
DİĞERLERİNİ DENEDİM AMA BU HİÇ AKLIMA GELMEMİŞTİ TEŞEKKÜR EDERİM SİZE.BUNU MUTLAKA YAPMALIYIM.

valla canım eşin eğer az biraz sinirli bi insansa çok fena ters teper bu misilleme işi..iyi düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…