Evliliğimle ilgili

koca koca çoluklu çocuklu kadınlar kocama kendimi yeterince m.iktiremiyorum diye ağlaşıyor.
Ya gerçekten çok saygısız ve terbiyesizsiniz… bu nasıl üslup yahu? Mahalle arkadaşınız mı sizin bu insanlar? Biraz ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun ya gerçekten her geçen gün kendinizi aşıyorsunuz.

2 cocuk ve yogun calisma temposunun verdigi yorgunlukla cinselligin sekteye ugramasi, seyreklesmesi normal.
Ancak ayda 1 bana normal gelmedi. Yani hic mi fırsat yaratilamaz gercekten?
Erkegin doğası geregi sikayet etmesi normal.

Merhabalar

Merhabalar size tavsiyem öncelikle bir doktora görünün tahlilleriniz yapılsın. Belki vitamin eksikliği v.s başka bir durum varsa takviye alırsınız. Sonrasindaysa cocuklara zaten eşinizin ailesi çoğunlukla bakıyormuş çalıştığınız için bu sizin için bulunmaz bir nimet. Haftada bir olsun ikiniz için özel zaman yaratmak zor olmamalı. Birde şu cocuklarla aynı odada yatmak meselesini artık cozmelisiniz yanılmıyorsam küçük çocuğunuz 15 aylık çoktan kendi odasına gecmeliydi. Adım adım bu sorunları hallederseniz çok yol kat etmis olursunuz. Eşiniz iyi bile sabretmis bu arada söylemiş olayım. Bizler anne olmadan önce kadınız bunu unutmayalım. Annelik sonradan kazanılan bir unvan

neler okudum ben böyle.şoklardayımmm.

Bunları dedi ve banlandı hala cezalı kendisi. Çok tehlikeli bir tip. Kendi hayatını mahvedecek sonunda
kafa yapısı değişik.tüm kadınlarla bir sorunu var ama neden kaynaklanıyor çözemedim.en güzel ben olayım tüm erkekler sadece bana baksın.bir kadın güzel değilse genç değilse evlenmesin sevgilisi olmasın bebeği olmasın diye düşünüyor.tuhaf.

Ya bu trol mü yoksa zeka geriliği mi yaşıyor milletin kocasına sataşıyor
Meslek sahibi, üstelik memur olma ihtimali yüksek. Zeka geriliği yok da ciddi bir kişilik bozukluğu olabilir gibi. Başka konularda günde 3 farklı kişiyle yattığını cinselliği doya doya yaşadığını falan anlatıyor. Bir de sanırım şu an vanda yaşıyor. Orada böyle bir hayatı nasıl yaşıyor onu da anlamadım. Sağlıklı olmadığı kesin.

Çok şaşkınım. Herkesin özeli kendine de bu ciddi sorunlu.

29 yaşında yaşlandığın için cinsel isteğinin azaldığını düşünüyorsan bence hemen git köşene çekilip örgü örmeye başla. Şu sitede senin kadar toksik birini görmedim. Kadın düşmanı bir erkeğin yazacağı şeyleri yazıyorsun, erkek olabileceğini düşünüyorum açıkçası.

Ayrıca verdiğin "bilgi" yanlış, belli bir yaştan sonra libido düşmüyor, tam tersi artıyor. Bir sınırı var sadece, o da menopoz diye biliyorum. 30'dan sonra menopoza girene kadar kadınların libidosu daha yüksek oluyor. 30 değilim daha ama benim de libidom şu an 20 yaşındaki halimin 2 katı durumda. Tecrübesiz filan da değilim, yani sen yaşamış olsan "doydum" derdin muhtemelen, ama o öyle bir şey değil. Bir zamanlar çok ve güzel yemek yedin diye acıkmayı bırakmıyorsun, değil mi? Cinsellik de öyle, bir ihtiyaç. Bu durumda sende bir sorun var, üzgünüm. Hem fiziksel hem de psikolojik, ciddi sorunlar hem de.

(Ayrıca libidonun düşük olmasına çok şaşırdım çünkü yazdığın her şey seks odaklı, saplantı derecesinde. Nemfomanyak olduğunu filan düşünmüştüm şahsen.)

Ellerinizden öpmek istiyorum. Buradaki kadinlari gördükçe tek bana mı tuhaf geliyor diyordum. 39 yaşındayım ben de. Zamanla hersey azalıyor. 12 yillik evliyim. 15 yillik da beraberlik. Ama yorumları okudukça soka giriyorum. Yav hayat arkadaşınızı nasil seviyorsunuz oyle. Hayatin gerçekleriyle burada yazdıklarınız uyuşmuyor. 2 çocuklu kadin. Normaldir ya. Benim de 1 çocuğum var. Artik yasam şartları da eskisi gibi değil.

Evlilikten, çocuktan ve monotonluktandır o. Yaşla bir alakası yok.

Teşekkür ederim.buradaki coşkulu ilişki yorumlarını okuyunca bana da bir hâller geliyor, sinir basıyor. ne çok seviyor bazıları bu hayatı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…