• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimin Benim için Sadece Bir Zaman Kaybı Olduğunu Düşünüyorum

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
Merhaba;

3 Senelik evliyim ama maalesef ki eşimle bir gün iyiysek üç gün kötü giden, anlaşamadığımız bir evliliğimiz var..
Eski konularımı bilenler biliyordur, benden de kaynaklanan sorunlar var ben çok konuşan, bazen çok fazlaca ağır konuşan, hırslı ve egolu birisiyim eşim de bencil, inatçı ve nankör yapıda birisi hal böyle olunca sürekli bir geçimsizlik, huzursuzluk hali söz konusu olabiliyor ve ben bu durumdan çok sıkıldım..

Çocuk da yok, eşimin ailesini de sevmiyorum, yani kısacası iş hayatında ne kadar mutluysam evliliğimde bir o kadar mutsuzum.. Çok şükür kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum, iyi ve kaliteli bir eğitimim ve prestijli bir işim var fakat çocuk olmaması, sürekli kavga edebiliyor oluşumuz sebebiyle ben bu evliliği zaman kaybı olarak nitelendiriyorum açıkçası sizde de böyle duygular oluşuyor mu diye bu soruyu sormak istedim, sanki boşa geçen yıllar gibi geliyor bana bu durum..

DİPNOT: Avatarımın değişmesi sizi yanıltmasın, ben o bazılarınızın inanılmaz fesatlandığı Passionate Woman ;)

valla genel karakterlerımız bıze uyuyor, bız genelde esımın sorumsuzluklarından tartısırız verdıgı sozlerı tutmamamsından vs ve benımde dılımın kemıgı yok sinirlendiğimde ağır konuşabiliyorum ama genel anlamda onun yanında huzurluyum onu seviyorum ve evliliğimi zaman kaybı olarak görmüyorum bir kere benim için ilk sırada yer alan bir evlada ben bu evlilik sayesinde sahip oldum....
ama sizde duurmlar daha farklı sürekli rekabet halinde iseniz,ortak paylaşımınız yoksa, cinsellikte kötü ise duygusal ilişkiniz kadar çocukta yokken ayrılın derim.
çocuk olmama nedeni istememek mi, denememek mi, sağlık sebebi mi bilmiyorum ama size tavsiyem yürümeyen bir evliliğe de çocuk yapmayın büyük sorumluluk çünkü her anlamda.

Merhaba;

3 Senelik evliyim ama maalesef ki eşimle bir gün iyiysek üç gün kötü giden, anlaşamadığımız bir evliliğimiz var..
Eski konularımı bilenler biliyordur, benden de kaynaklanan sorunlar var ben çok konuşan, bazen çok fazlaca ağır konuşan, hırslı ve egolu birisiyim eşim de bencil, inatçı ve nankör yapıda birisi hal böyle olunca sürekli bir geçimsizlik, huzursuzluk hali söz konusu olabiliyor ve ben bu durumdan çok sıkıldım..

Çocuk da yok, eşimin ailesini de sevmiyorum, yani kısacası iş hayatında ne kadar mutluysam evliliğimde bir o kadar mutsuzum.. Çok şükür kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum, iyi ve kaliteli bir eğitimim ve prestijli bir işim var fakat çocuk olmaması, sürekli kavga edebiliyor oluşumuz sebebiyle ben bu evliliği zaman kaybı olarak nitelendiriyorum açıkçası sizde de böyle duygular oluşuyor mu diye bu soruyu sormak istedim, sanki boşa geçen yıllar gibi geliyor bana bu durum..

DİPNOT: Avatarımın değişmesi sizi yanıltmasın, ben o bazılarınızın inanılmaz fesatlandığı Passionate Woman :KK66:
boşanın bence hisslerinizde yok anlaşılan cocuk yapınca bazı seyler düzelir gafletine düşmeyin

Sevgi yok, çocuk yok, maddi açıdan mecburiyetiniz yok. Yani sizi aynı evin içinde yaşamaya mecbur bırakacak hiçbir şey yok. Bu yüzden çok da düşünülecek birşey yok. Keşke sizin yerinizde olsaydım. Tek derdim bavul toplamak olurdu...
ama işte yine de o kadar kolay olmuyor :(
acaba bu evlilik rayına oturur mu diye diye yıllar geçiyor..

valla genel karakterlerımız bıze uyuyor, bız genelde esımın sorumsuzluklarından tartısırız verdıgı sozlerı tutmamamsından vs ve benımde dılımın kemıgı yok sinirlendiğimde ağır konuşabiliyorum ama genel anlamda onun yanında huzurluyum onu seviyorum ve evliliğimi zaman kaybı olarak görmüyorum bir kere benim için ilk sırada yer alan bir evlada ben bu evlilik sayesinde sahip oldum....
ama sizde duurmlar daha farklı sürekli rekabet halinde iseniz,ortak paylaşımınız yoksa, cinsellikte kötü ise duygusal ilişkiniz kadar çocukta yokken ayrılın derim.
çocuk olmama nedeni istememek mi, denememek mi, sağlık sebebi mi bilmiyorum ama size tavsiyem yürümeyen bir evliliğe de çocuk yapmayın büyük sorumluluk çünkü her anlamda.
haklısınız.. belki çocuk kurtarır yanılgısına düşüyorum ama biliyorum ki o da yolunda gitmeyen bir şeyleri değiştiremez.. eşimin de benim de psikolojik sıkıntılarımızın olduğunu artık düşünüyorum, bu evlilik her ikimize de iyi gelmiyor..

evet, acaba çocuk düzeltir mi diye düşünüyorum açıkçası bunu anlamışsınız ..

ama onun günahına girmek de istemiyorum :KK43:
cocugum yok ama bunu düzlecegini sanmıyorum nitekim bunun örnekleri tonla izliyoruz yada orda burda sahit oluyoruz.
Ben herzaman şuna cok inanıyorum; cok sevdigin birinden insanin cocugu olmalı
düşün cok sevdigin bir adam ve dahada güzeli ck sevidign adamla seni sonsuza dek baglıcak olan bir parçanız.
Şimdi yarın bigun huylarınız devam ederse birbirnize karşı , cocuga yazık olmıcak mı?

Bazı konularda konu sahibi gözden cikarmak istedigi birseyi konuda ki yorumlara gore birden sahiplenmeye baslar....Anlasilir ki aslinda gözden cikarmak degil,sahiplenecek bir emare ariyor...Umarım bulursunuz...

Şu zamana kadar çocuğun kurtardığı evlilik görmedim. Ancak zaten mutsuzken, çocuklar yuzunden bosanamayip birbirine mahkum olan çiftler gördüm. Önce bir evliliginizi oturtun, ya da ayrılın. Madem bu kadar passionate sınız, az da cesur olun.evliliginizle yuzlesin.

Back