Gunaydin kizlar ben 2 bucuk senedir evliyim ve bu ikibucuk sene inanin bana zehir oldu daha evliligimin ilk zamanlarinda kayinvalidemin nisan kiyafetime o sana yakismamis sakin onu giyme demesiyle basladi ve aramizda ifak capli bi gerilme yasandi ayni seyi kinamdada yapti kina gunu hicbi masrafa dokunmadilar kufore bile gelmediler benimle onu gectim dugun gunumde takilan herseyimi aldilar ve evlenirken bana toplasaniz 3 tane bilezik almislar baska hicbisey yok bi yuzugum bile yok takmak icin he durumlarimi yok hayir kayinvalidemin külce külce altinlari pirlantalari var 48 yasina gelmis kadin ama hala pirlanta tek tas bestas kolyelerle gezer sulalenin butun gelinlerine ayni sekilde yapilmis artik bi ortama girdigimde utanmaya basladim herkes takip takistirip geliyo benim parmagimdaki yuzuk bile gumus onuda kendim aldim oysaki annemler esime yuzugunden kol dugmesinden saatine kadar herseyini en iyisinden aldilar bununlada bitmedi bohcada bizim tarafa hicbisey yapilmamis bana bile dogru duzgun bisey alinmamis ama kendi sulalesinden herkese bohca istiyomus annemde bana bile yapmadilar ben neden onlara yapiyim dedi ve kimseye bisey yapmadik esim disinda onu bile kullanirlar hala dilara cok ayip etti diye bunlar sadece benim icime skntı olanlar kayinvalidemle aramizda saygi sevgi kalmadi cunku cok cirkin laflar etti bana evden kovdu kac kere buna ragmen esim icin su an yuzune bakiyorum ama yapilanlari asla unutamiyorum sanirim esimdende sogudum artik cinsel anlamda bile bana dokunsun istemiyorum cunku beni o kadar cok yipratti ki yeri geldi annesine cikmadim diye tokat atti ben sevdigim icin affettim ama asarim keserimleri asla bitmedi en basindan olan ufacik sorunlar ornegin altin konusu bile icime dert olmazken cevremi inceledikce ben degersizmiyim hissi vermeye basladi bana artik mutlu olamiyorum iki saniye mutluysam ucuncude acaba ne olucak yine diye dusunuyorum sizce kizlar yasadiklarimi unutabilirmiyim su saatten sonra yoksa bu evlilik bitmiste surukleniyomu?
Kusura bakmayin sinirlerim bozuk aglayarak yazdim noktasi virgulune dikkat edemedim