Evliligimi hic boyle hayal etmemistim

Ben de çelik yuzuk takiyorum. Bana da kv nikahimda ince bir bileklik takti o kadar. Ama bunlari hic sorun etmiyorum. Trilyoner olsaydi da etmezdim. Kimse size birseyler yapmak zorunda degil. Calisin kendiniz alin.
Yani kolunuzda bilezik parmaginizda bestas olsaydi kocanin hayvanligini gormezden mi gelecektin? Bence daha ciddi sorunlarin var.
Katiliyorm arkadasa.
Konu sahibi var sayalimki esinin ailesi seni paraya altia bogdu. Bu seni asla mutlu edemezdi oyle bi kocayla.
O yuzden altindan paradan dem vurmak yerine " esim bana siddet uyguluyor, beni saymiyor" diye konuya girmen gerekti.

Gunaydin kizlar ben 2 bucuk senedir evliyim ve bu ikibucuk sene inanin bana zehir oldu daha evliligimin ilk zamanlarinda kayinvalidemin nisan kiyafetime o sana yakismamis sakin onu giyme demesiyle basladi ve aramizda ifak capli bi gerilme yasandi ayni seyi kinamdada yapti kina gunu hicbi masrafa dokunmadilar kufore bile gelmediler benimle onu gectim dugun gunumde takilan herseyimi aldilar ve evlenirken bana toplasaniz 3 tane bilezik almislar baska hicbisey yok bi yuzugum bile yok takmak icin he durumlarimi yok hayir kayinvalidemin külce külce altinlari pirlantalari var 48 yasina gelmis kadin ama hala pirlanta tek tas bestas kolyelerle gezer sulalenin butun gelinlerine ayni sekilde yapilmis artik bi ortama girdigimde utanmaya basladim herkes takip takistirip geliyo benim parmagimdaki yuzuk bile gumus onuda kendim aldim oysaki annemler esime yuzugunden kol dugmesinden saatine kadar herseyini en iyisinden aldilar bununlada bitmedi bohcada bizim tarafa hicbisey yapilmamis bana bile dogru duzgun bisey alinmamis ama kendi sulalesinden herkese bohca istiyomus annemde bana bile yapmadilar ben neden onlara yapiyim dedi ve kimseye bisey yapmadik esim disinda onu bile kullanirlar hala dilara cok ayip etti diye bunlar sadece benim icime skntı olanlar kayinvalidemle aramizda saygi sevgi kalmadi cunku cok cirkin laflar etti bana evden kovdu kac kere buna ragmen esim icin su an yuzune bakiyorum ama yapilanlari asla unutamiyorum sanirim esimdende sogudum artik cinsel anlamda bile bana dokunsun istemiyorum cunku beni o kadar cok yipratti ki yeri geldi annesine cikmadim diye tokat atti ben sevdigim icin affettim ama asarim keserimleri asla bitmedi en basindan olan ufacik sorunlar ornegin altin konusu bile icime dert olmazken cevremi inceledikce ben degersizmiyim hissi vermeye basladi bana artik mutlu olamiyorum iki saniye mutluysam ucuncude acaba ne olucak yine diye dusunuyorum sizce kizlar yasadiklarimi unutabilirmiyim su saatten sonra yoksa bu evlilik bitmiste surukleniyomu?

Kusura bakmayin sinirlerim bozuk aglayarak yazdim noktasi virgulune dikkat edemedim
sen kına nişandı kuaföre gelmedi bana sunu bunu yapmaladılar boşver. onlar sorun değil. yani üzülüp aglayacagın şeyler bunlar değil...kv sorun zaten de asıl sorun gene ve gene
eşin. ve senin. sessiz pasif olman gibi geldi bana. deli deliyi görünce sopasını saklarmış. sen bi delir bak.
herkesin cocugu kendine kıymetlidir, değerlidir. sen elbette kv için kendi cocugu gibi kıymetli olmayacaksın. bu net.

ne pırlantalar var sahte :D eminönünde bir sürü gerçek kadar güzel ve iyi işlenmiş sahteler var. benim annem alıp alıp takıyorlar. 5-10 tl :D yüzükleri..
konu sahibi kızçe seninkilerde sahte olabilir. herkes cok hava atıyor sahtesini alıp söylemiyorlar.

h.....k bir koca ve lanett bir kaynana allah yardımcın olsun:KK62:

Yani gurur olan insan o evde durmaz. Siz sevmiyor sadece saplantı yapıyorsunuz.
Böyle çekmek hoşunuza gidiyorsa şikayet etmeyin.
Siz resmen beni ezin aşağılayın diyorsunuz birde kocamı seviyorum diyorsunuz.Nasıl bir yüreğe sahipsiniz!!!

Takıdan, bohçadan ziyade ortada dayak ve gelini istemeyen kaynana sorunu var. O evde niye duruyorsunuz hala?

Kocanız kredı cekıp sıze altın alsaydı keske

Gercekten beni anladiginiz icin tesekkur ederim iki saattir anlatmaya calistigim tamda bu ve bu
saf mısınız siz?
eşiniz 15 yaşında mı ya da aklı mı kıt? anası için sizi dövüyor. siz de kv ye kızınca eşinize iki tokat patlatın madem normali bu.
eşiniz o kadar iyi ki yasak ve dinen sizin malınız olan takılarınız gaspediliyor, sesi çıkmıyor. bir alyans bile almayacak kadar, dövecek kadar çok seviyor. ne büyük aşk.
ben sizin yerinizde olsam o dayaktan sonra kv yi mahkeme ile tehdit eder takıları alırdım. kocayı da boşanmakla korkuturdum. sıkıysa saymasınlar.

Yanlis yazimlar yapmis olabilirim kusura bakmayin konularimi yazarken o aglamakli halle yaziyorum o yuzden bazi seyleri onemsemiyorum. Sorun su ki benim takildigim nokta zaten altin degil sadece durumu olupta bi geline yapilmasi gereken seylerin yapilmamis olmasi diger gelinlerde varken sadece bende olmamasi ben bu konuyu kisisel algiladim ve bu yuzden bu kadar dusundumde yazdim bi bayan saygilari yok demis evet sanirim saygilari yok bana ne bana ne aileme bence her evlenen kizin hevesidir bunlar cok buyuk sorun olmasada ne esimin ne kayinvalidemin yapicak durumu olmasa ben bunlari konu edicek insan degilim zaten yeri geldiginde onlar anneme bile yapmadiklari bohcayi bizden istedikleri bizimde yapmadigimiz ve bu lafin hala benim onume konulup sanki eksikmisim gibi davraniyo olmalari bile benim gecmise donmeme yetiyo evet en buyuk sıkıntım kocamla ama kayinvalidem yokken cok huzurlu bi yuvam var bunu gormeseydim coktan ayrilmistim kayinvalidem geldigi anda esimin anne damari tutuyo ve oda surekli beni kotuluyo bu durum beni yordu artik

sadece size yüzük alınmamasına yorum yapacağım.

ben olsam kendime yüzük asla ve asla almazdım. yüzük almıyorlarsa da bütün ortamlara yüzüksüz bir şekilde girer eşimin utanmasını sağlardım. utanmıyorsa da onun yüzsüzlüğü.

Evlenme teklif ederken esiniz de mi yuzuk takmadi? Altinlarinizi aldilar sesinizi cikarmadiniz... ustune esinizden tokat yediniz ve yine sesinizi cikarmadiniz doğru mu anladim? Yahu kim bunlar da sana bunlari yaparken sen cildirmiyorsun sessiz kaliyorsun? Sana saygi duymayana sen hic duyma ya da saygi duymalarini zorla sagla gerekirse bir daha bana vurursan bosarim seni diye yeminini et kocan da olsa sana vuramaz. Ayrica baska arkadasin dedigi gibi yuzuksuz gez evli oldugunu kimse anlayamasin olacaklardan sen sorumlu olmazsin ne de olsa...

Bana da birşey yapılmadı daha doğrusu hepsi geri alındı. Eşim de aldırsaydın diye bağırınca zamanında, kendime söz verdim. O gazla atanıp tektaşımı kendim aldım. Oh olsun. Sırada set takımı ve beş taş var. Sonra da kendime araba alacağım. Böyle çok daha mutluyum. Herşeyimi BEN yaptım kendim

Bulmuslar safi kullanıyorlar kv taksın takıstırsın millet ona laf eder sana değil gelinin eli kolu boz bu görgüsüzde takıp kakıstırıyor der el. Onlara dişini göstermelisin

kaynanana pırlantaları kim almış peki kaynanasımı..oda kendi almıştır...bencede konu altın yüzük kolye değil konu sen ilgi istiyorsun ....bence onlardan ilgi bekliyeceğine sen kendine bak kocanla mutlu olmaya çalış o alsın sana ne istiyorsan zaten

En baştan nasıl gideceği belliymiş, kötü başlamış kötü devam etmiş.Bundan sonra hemen boşanma dava sı açın size ait olan takıları da almak için dava açın (zaten boşanma esnasında hakim düğünde takılanları size veriyor). tekrar tokat atarsa da hemen gidip darp raporu alın mahkemelerde ailecek sürüm sürüm sürünsünlerde akılları başlarına gelsin.

Allah yardımcın olsun canım. böyle düşüne düşüne kendini hasta edeceksin. eşin sana yapılanı görmüyor mu. hiç yorum yapmıyor mu. Allah'a havale et kayınvalideni. gün gelir o beştaşlara kadar muhtaç olur. sen sıkma canını. bebek yoksa yapma lütfen. bana yoldaş olur uğraş olur diye düşünüp yapanlar çok. kendi psikolojin için birşeyler yap

Gunaydin kizlar ben 2 bucuk senedir evliyim ve bu ikibucuk sene inanin bana zehir oldu daha evliligimin ilk zamanlarinda kayinvalidemin nisan kiyafetime o sana yakismamis sakin onu giyme demesiyle basladi ve aramizda ifak capli bi gerilme yasandi ayni seyi kinamdada yapti kina gunu hicbi masrafa dokunmadilar kufore bile gelmediler benimle onu gectim dugun gunumde takilan herseyimi aldilar ve evlenirken bana toplasaniz 3 tane bilezik almislar baska hicbisey yok bi yuzugum bile yok takmak icin he durumlarimi yok hayir kayinvalidemin külce külce altinlari pirlantalari var 48 yasina gelmis kadin ama hala pirlanta tek tas bestas kolyelerle gezer sulalenin butun gelinlerine ayni sekilde yapilmis artik bi ortama girdigimde utanmaya basladim herkes takip takistirip geliyo benim parmagimdaki yuzuk bile gumus onuda kendim aldim oysaki annemler esime yuzugunden kol dugmesinden saatine kadar herseyini en iyisinden aldilar bununlada bitmedi bohcada bizim tarafa hicbisey yapilmamis bana bile dogru duzgun bisey alinmamis ama kendi sulalesinden herkese bohca istiyomus annemde bana bile yapmadilar ben neden onlara yapiyim dedi ve kimseye bisey yapmadik esim disinda onu bile kullanirlar hala dilara cok ayip etti diye bunlar sadece benim icime skntı olanlar kayinvalidemle aramizda saygi sevgi kalmadi cunku cok cirkin laflar etti bana evden kovdu kac kere buna ragmen esim icin su an yuzune bakiyorum ama yapilanlari asla unutamiyorum sanirim esimdende sogudum artik cinsel anlamda bile bana dokunsun istemiyorum cunku beni o kadar cok yipratti ki yeri geldi annesine cikmadim diye tokat atti ben sevdigim icin affettim ama asarim keserimleri asla bitmedi en basindan olan ufacik sorunlar ornegin altin konusu bile icime dert olmazken cevremi inceledikce ben degersizmiyim hissi vermeye basladi bana artik mutlu olamiyorum iki saniye mutluysam ucuncude acaba ne olucak yine diye dusunuyorum sizce kizlar yasadiklarimi unutabilirmiyim su saatten sonra yoksa bu evlilik bitmiste surukleniyomu?

Kusura bakmayin sinirlerim bozuk aglayarak yazdim noktasi virgulune dikkat edemedim

Cocuk yapmadan bu evlilik adi altindanki koleligin caresine bak o adamdan hayir gelmez bu boyle devam eder omur boyu, belliki sevmeden evlenmissiniz hos severek evlenmis olsanda su adamdan tiksinmemek elde degil, belliki adamda sevmek nedir hic haberi yok sirf kasina gozune bakip evlenen tiplerden bunlar.

Back