- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bunlar hep çocukları hem dövüp hem sevdigimizden tokatlayarak minciklayarak sevdigimizden boyle de seviyor diyor çoğu!!!sen sevdiğin için affediyosun, oda seni sevdiği için tokat atıyo annesine ezdiriyo demi. ne güzel bi aşkınız var
Millet altın takıp takışıtırıyor sen (rezil)?!!! oluyorsunGunaydin kizlar ben 2 bucuk senedir evliyim ve bu ikibucuk sene inanin bana zehir oldu daha evliligimin ilk zamanlarinda kayinvalidemin nisan kiyafetime o sana yakismamis sakin onu giyme demesiyle basladi ve aramizda ifak capli bi gerilme yasandi ayni seyi kinamdada yapti kina gunu hicbi masrafa dokunmadilar kufore bile gelmediler benimle onu gectim dugun gunumde takilan herseyimi aldilar ve evlenirken bana toplasaniz 3 tane bilezik almislar baska hicbisey yok bi yuzugum bile yok takmak icin he durumlarimi yok hayir kayinvalidemin külce külce altinlari pirlantalari var 48 yasina gelmis kadin ama hala pirlanta tek tas bestas kolyelerle gezer sulalenin butun gelinlerine ayni sekilde yapilmis artik bi ortama girdigimde utanmaya basladim herkes takip takistirip geliyo benim parmagimdaki yuzuk bile gumus onuda kendim aldim oysaki annemler esime yuzugunden kol dugmesinden saatine kadar herseyini en iyisinden aldilar bununlada bitmedi bohcada bizim tarafa hicbisey yapilmamis bana bile dogru duzgun bisey alinmamis ama kendi sulalesinden herkese bohca istiyomus annemde bana bile yapmadilar ben neden onlara yapiyim dedi ve kimseye bisey yapmadik esim disinda onu bile kullanirlar hala dilara cok ayip etti diye bunlar sadece benim icime skntı olanlar kayinvalidemle aramizda saygi sevgi kalmadi cunku cok cirkin laflar etti bana evden kovdu kac kere buna ragmen esim icin su an yuzune bakiyorum ama yapilanlari asla unutamiyorum sanirim esimdende sogudum artik cinsel anlamda bile bana dokunsun istemiyorum cunku beni o kadar cok yipratti ki yeri geldi annesine cikmadim diye tokat atti ben sevdigim icin affettim ama asarim keserimleri asla bitmedi en basindan olan ufacik sorunlar ornegin altin konusu bile icime dert olmazken cevremi inceledikce ben degersizmiyim hissi vermeye basladi bana artik mutlu olamiyorum iki saniye mutluysam ucuncude acaba ne olucak yine diye dusunuyorum sizce kizlar yasadiklarimi unutabilirmiyim su saatten sonra yoksa bu evlilik bitmiste surukleniyomu?
Kusura bakmayin sinirlerim bozuk aglayarak yazdim noktasi virgulune dikkat edemedim
Bence de konu tokat atması hayvanlığı!!! Şuan nasıl iliskinjz hem esinle hem ailesiyle ne yapmayı düşünüyorsun ve çocuk varmıKonu altin degil bayanlar lutfen altin takintinizi vesaire yazip durmayin!!
Diğer gelinlerin takılarına dokunulmadığına göre eş ve eş ailesi tarafından istenmediği ve sevilmediğini düşündüm ben de.
Gunaydin kizlar ben 2 bucuk senedir evliyim ve bu ikibucuk sene inanin bana zehir oldu daha evliligimin ilk zamanlarinda kayinvalidemin nisan kiyafetime o sana yakismamis sakin onu giyme demesiyle basladi ve aramizda ifak capli bi gerilme yasandi ayni seyi kinamdada yapti kina gunu hicbi masrafa dokunmadilar kufore bile gelmediler benimle onu gectim dugun gunumde takilan herseyimi aldilar ve evlenirken bana toplasaniz 3 tane bilezik almislar baska hicbisey yok bi yuzugum bile yok takmak icin he durumlarimi yok hayir kayinvalidemin külce külce altinlari pirlantalari var 48 yasina gelmis kadin ama hala pirlanta tek tas bestas kolyelerle gezer sulalenin butun gelinlerine ayni sekilde yapilmis artik bi ortama girdigimde utanmaya basladim herkes takip takistirip geliyo benim parmagimdaki yuzuk bile gumus onuda kendim aldim oysaki annemler esime yuzugunden kol dugmesinden saatine kadar herseyini en iyisinden aldilar bununlada bitmedi bohcada bizim tarafa hicbisey yapilmamis bana bile dogru duzgun bisey alinmamis ama kendi sulalesinden herkese bohca istiyomus annemde bana bile yapmadilar ben neden onlara yapiyim dedi ve kimseye bisey yapmadik esim disinda onu bile kullanirlar hala dilara cok ayip etti diye bunlar sadece benim icime skntı olanlar kayinvalidemle aramizda saygi sevgi kalmadi cunku cok cirkin laflar etti bana evden kovdu kac kere buna ragmen esim icin su an yuzune bakiyorum ama yapilanlari asla unutamiyorum sanirim esimdende sogudum artik cinsel anlamda bile bana dokunsun istemiyorum cunku beni o kadar cok yipratti ki yeri geldi annesine cikmadim diye tokat atti ben sevdigim icin affettim ama asarim keserimleri asla bitmedi en basindan olan ufacik sorunlar ornegin altin konusu bile icime dert olmazken cevremi inceledikce ben degersizmiyim hissi vermeye basladi bana artik mutlu olamiyorum iki saniye mutluysam ucuncude acaba ne olucak yine diye dusunuyorum sizce kizlar yasadiklarimi unutabilirmiyim su saatten sonra yoksa bu evlilik bitmiste surukleniyomu?
Kusura bakmayin sinirlerim bozuk aglayarak yazdim noktasi virgulune dikkat edemedim
Gercekten beni anladiginiz icin tesekkur ederim iki saattir anlatmaya calistigim tamda bu ve buya galiba yanlis anlasilma olmus;
ben söyle anladimki, altin konusu acmasinin sebebi kv dengesizligini anlatma cabasi
yani kendi bohca yapmadi ama bizden fazla fazla bekledi gibi
esin yaninda durmuyorsa, cocuk olmadan bi cözüm bulman lazim
hemde galiba altli üstlü oturuyorsunuz, böyle ömür mü gecer Allah askina
Bazi sorunlari atlattik sanip evlendik zaten o zaman bu kadar gozumde buyutmemistim simdi en bastan konuyu acmamin sebebi hem konuyu basindan anlatabilmek hemde basindan su ana kadar hicbiseyde saygi duyulmamasi meselem altin degil ben bicok sey yasadiktan sonra gormeye basladim yeni yeni diyorumki bak bana o zamanda yapmamislardi ne eksigim vardi demekki o zamanda istemiyodu diye yada kabullenememisti orda bahsettigim sey kayinvalidemin yasi degilde sulalece takiya duskun olmalariydi soyle dusunun bi aileye giriyosunuz hepsi suslu puslu kafalarindaki tokalarina kadar altin takiyolar gelinler kayinvalideler ayni sekilde ve siz onlarin gelini oluyosunuz ama size bi yuzuk dahi alinmiyo benim kotu hissettigim nokta buydu ben olabildigince o toplanmalara gitmiyorum bunun disinda altinim olsun olmasin cok onemli degil benim icin yasadiklarimi anlatirken bunuda anlattim tabikide benim asil takildigim nokta kayinvalidem ve esimin davranislari acaba benmi anlatamiyorum?2.5 senelik evlilikte sözden nişandan bahsediyosunuz ya. Ne denir yani? Nişanda kınada görmüşsün bile bile evlenmişsin.
İnsanlara karşı hiçbir tavır gösteremiyosunuz. Onlar altını üstünden alırken elleriniz armut mu topluyo? Bir yüzüğü bir takısı olmaz mi insanın?
Kvnin 48yaşında olmasıyla pırlantanın alakası ne? Yaş mıdır kriter? Takamaz mı yani? Vermeseydin sende takardın!