Eğer şimdi ayrılırsan ileride diyeceksin ki
acaba sabretseydim aynı evde yaşamaya başlayınca herşey düzelir miydi?
Bu sorular senın içini yiyip bitirecek.
Sabret canım bişey kaybetmezsin,aksine kazanabilirsin.
Aynı evde yaşamaya başladıktan sonra baktın ki hiçbirşey değişmedi
hala duyguların aynı mutsuzsun...İşte ozaman boşanma kararın en doğru karar olur.
Şu tehlikeli dönemi,bir şekilde atlatmaya çalış lütfen.
canım merhaba şöyle bir okudum yazdıklarını
bence ortada evlilik bitirecek bir durum yok bir araya gelememenin verdiği
sorunlar diye düşünüyorum, senin bu konudaki hassaslığın onu etkilemiş
sana karşı soğumuş olabilir, bence biraz zamana bırak ve sürekli sorun varmış gibi
davranma ayrıca erkekler çok bunaltmaya gelmiyor, yok beni sevmiyosun, yok eskisi gibi
değilsin bu laflar inan onu dahada uzaklaştırır.Sen mesafeli ol o dolaşsın etrafında
şaka bir yana evlilik sabır işidir, emek ister sadece biraraya gelmeyi bekle sonrasında bakarsın
canım merhaba şöyle bir okudum yazdıklarını
bence ortada evlilik bitirecek bir durum yok bir araya gelememenin verdiği
sorunlar diye düşünüyorum, senin bu konudaki hassaslığın onu etkilemiş
sana karşı soğumuş olabilir, bence biraz zamana bırak ve sürekli sorun varmış gibi
davranma ayrıca erkekler çok bunaltmaya gelmiyor, yok beni sevmiyosun, yok eskisi gibi
değilsin bu laflar inan onu dahada uzaklaştırır.Sen mesafeli ol o dolaşsın etrafında
şaka bir yana evlilik sabır işidir, emek ister sadece biraraya gelmeyi bekle sonrasında bakarsın
Eğer şimdi ayrılırsan ileride diyeceksin ki
acaba sabretseydim aynı evde yaşamaya başlayınca herşey düzelir miydi?
Bu sorular senın içini yiyip bitirecek.
Sabret canım bişey kaybetmezsin,aksine kazanabilirsin.
Aynı evde yaşamaya başladıktan sonra baktın ki hiçbirşey değişmedi
hala duyguların aynı mutsuzsun...İşte ozaman boşanma kararın en doğru karar olur.
Şu tehlikeli dönemi,bir şekilde atlatmaya çalış lütfen.
sana katılıyorum çok doğru...
ama konu sahibinin yurt dışında kariyer olanağıda benim kafamı karıştırdı açıkçası
şimdi mutsuz tamam eşine tabiki şans vermeli ama ya mutsuzluğu devam eder de yurt dışına gitmediği için pişman olursa? "ben bu adam için mi kariyerimi geri tepmişim" derse
insan birazda bencil olabilmeyi başarabilmeli çünkü gerçekten değmiyor erkekler için yapmasaydın gitseydin diyiveriyorlar kıymet bilen yok
Müsade edersen bende sana bir kaç öneride bulunmak istiyorum
sen eşinle aynı evi paylaşmıyorsun dimi evliliği daha tam manasıyla yaşayamıyorsunuz ama sen daha şimdiden evliik psikolojısıne girmişssin benimle ilgilenmiyor aldırmıyor diyorsun kendini mutsuz hissediyorsun ve şimdiden onun gözünde dırdır eden eşi konumuna gelmişsin erkek milleti özgürlüğüne cok düşkündür ve sen şu anda onu boğuyor olabilirsin çünkü üzerine fazla gidiyorsun ondan cok fazla beklentiye girmişsin vede korkup kacırtıyorsun evlenmeden önceki gibi davranmalısın bence bırak o seninle ilgilensin o seni arasın o peşinden koşsun sen şu an bekar hayatı yaşıyorsun korkma sen peşinden koşmazsan o senin peşinden gelmez diye bişey yok az rahat bırak onu sendeki değişikliği görünce bakalım ne tepki verecek bide şu cinsellik konusu ilk zamanlarda her fırsatta yaşanır doğal olan yaşanmasıdır buda seni hayal kırıklığına uğratmıs fakat normal değil zaten anlattıkların .
sana katılıyorum çok doğru...
ama konu sahibinin yurt dışında kariyer olanağıda benim kafamı karıştırdı açıkçası
şimdi mutsuz tamam eşine tabiki şans vermeli ama ya mutsuzluğu devam eder de yurt dışına gitmediği için pişman olursa? "ben bu adam için mi kariyerimi geri tepmişim" derse
insan birazda bencil olabilmeyi başarabilmeli çünkü gerçekten değmiyor erkekler için yapmasaydın gitseydin diyiveriyorlar kıymet bilen yok
Şu konu bile fake çıktı ya,bravo !
Sonra şüphelenince suç oluyor.
Buyrun okuyun açtığı konuları.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...-sadece-korktum-sanirim-okuduklarimdan-3.html
Şu konu bile fake çıktı ya,bravo !
Sonra şüphelenince suç oluyor.
Buyrun okuyun açtığı konuları.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...-sadece-korktum-sanirim-okuduklarimdan-3.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?