Evliliğimden çok pişmanım

Çok üzüldüm inşallah kurtulabilirsiniz bu pislik insanlardan. Kimin çocuğunun evliliğinde gözü varsa Allah iki cihanda yüzünü güldürmesin. Ne istiyorlar anlamıyorum hamile kadından neyin temizliğini bekliyorlar. Ama sizin eşiniz de suçlu eşini döven adamın hiçbir açıklaması olamaz diğerleri mükemmel olsa bile şiddet olan evliliği yürütmek ne kadar doğru yarın çocuğunuz büyüyecek dayaktan oda nasibini alacak malesef. Siz bundan sonrası için yol haritası düşünün bosansaniz nerede kalacaksiniz geciminizi sağlayabilir misiniz calissaniz çocuğa kim bakacak vs bunlsri ayarlayıp öyle açın davayı açacaksaniz

Ne biçim aileleriniz var sizin? Annen sadece üzüldü mü? Benim annem engelli ve sadece babadan kalma emekli maaşı olan biri olarak gelip o evi onların başına yıkar beni de alıp giderdi. Açsak da birlikte toksak da birlikte derdi. Demek annen üzülmüş! Harika bir anneymiş.
Boşanacaksın ne yapacaksın? Şiddet var hakaret var insan yerine konulmamak var. Yarın bir gün bebeğin kızsa ona da aynısını yaparlar erkekse o da babası gibi olur. Sana hakaret eder şiddet uygular olur biter!

Yahu sağlıklı bir insan kendisini döven bir insanı nasıl sever. Küfür kıyamet kopmuş siz hala seviyorum diyorsunuz. Sizde normal değilsiniz kusura bakmayin

Yahu sağlıklı bir insan kendisini döven bir insanı nasıl sever. Küfür kıyamet kopmuş siz hala seviyorum diyorsunuz. Sizde normal değilsiniz kusura bakmayin

Böyle sevgi yere batsın.
Muhtemelen eşini benim kocamı sevdiğimden daha çok seviyorsun.
Ben delice sevmediğim standart hayatımdan mutluyum ya. Kör mü oluyorsunuz anlamıyorum ki

Hala “Eşimi çok seviyorum.”diyebildiğine göre daha çok çekeceksin.Ailen halini görmüyor mu?Arkanda durmazlar mı?

Evlilik iş değil hayatın geçimi için yapilmaz keşke çocuktan önce anlasaydiniz onu bu hayata ortak etmeseydiniz dayaktan sonra ne diyelimki.Ya istediği gibi olursunuz o ailenin yada eşiniz boşar sizi zaten anne hasta iş yok bebek var nafaka ile nasıl olacak meslek varmı meslek varsa dayak ve böyle evlilik nasıl oldu kadermi diyelim her yaptığımıza artık en başta dusunmediklerinizi düşünme zamanı çocuğu nasıl büyütecek geçiminizi nasıl sağlayacaksınız ? Bunlara cevap bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…