• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimde son umuda ihtiyacım var

gokces16

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
34
3
16
33
Merhaba yazılanları okudum çok sıkıntılı bir süreç yaşıyorum kimseyle konuşamıyorum yatağımda sessizce ağlıyorum ve anlatmazsam patlıycam eşimle 4 yıldır evliyiz 2 .5 yasında bir kızımız var evlendiğimizden hatta öncesinden beri sorun yaşıyorduk aslında kavgalar dayak hamileliğimde bile dün yine kavga ettik aramızda uçurumlar var aşamıyoruz konuşamıyoruz bana tek dediği al çocugunu defol git ama yapamam gecen yaz yıne bu zamanlar tamam dedim bitti aldım eşyalarımı gittim avukata çocugu vermek istemedi benim annem babam ayrı aynı seyleri ona yasatmak istemedim ve annemin evinde mutlu olamadım annem ve babam suanda baska insanlar ile evli ve onların yanına gidemem nasıl evliliğimde birşeyler düzelir bilmiyorum ama kendi başına kafasına göre habersiz bir yaşam sürüyor bense agloyorum bu arada talihsizlik bir iş kazası geçirip ayagımı kırdım ayagım alçıda işten çıkartıldım çok inatçı bir eşim var ve ona nasıl davranmalıyım bilmiyoru

Merhaba yazılanları okudum çok sıkıntılı bir süreç yaşıyorum kimseyle konuşamıyorum yatağımda sessizce ağlıyorum ve anlatmazsam patlıycam eşimle 4 yıldır evliyiz 2 .5 yasında bir kızımız var evlendiğimizden hatta öncesinden beri sorun yaşıyorduk aslında kavgalar dayak hamileliğimde bile dün yine kavga ettik aramızda uçurumlar var aşamıyoruz konuşamıyoruz bana tek dediği al çocugunu defol git ama yapamam gecen yaz yıne bu zamanlar tamam dedim bitti aldım eşyalarımı gittim avukata çocugu vermek istemedi benim annem babam ayrı aynı seyleri ona yasatmak istemedim ve annemin evinde mutlu olamadım annem ve babam suanda baska insanlar ile evli ve onların yanına gidemem nasıl evliliğimde birşeyler düzelir bilmiyorum ama kendi başına kafasına göre habersiz bir yaşam sürüyor bense agloyorum bu arada talihsizlik bir iş kazası geçirip ayagımı kırdım ayagım alçıda işten çıkartıldım çok inatçı bir eşim var ve ona nasıl davranmalıyım bilmiyoru
Al çocuğunu git kadın sığınma evine.

Ayağın iyileşince çalışmaya devam edersin. Kızınla kendine güzel bir hayat kurarsın.

Çocuğumu alabilir bu sefer bana vermezler bununla ilgili eşimin çocugu almak isteği yok ama görümcem ve kayınvalidem eşime çocuğu alması konusunda ikna edici olurlar ailesi onun için hersey ve ne derlerse yapıyor ve asla çocugumu bana bırakmazlar ben bunu bitirmek değil düzeltmenin bir yolu olmalıyı arıyorum

Hata sizde.
Evlilikten önce de adamın aynı olduğunu belirtmişsiniz.
Niye evlendiniz ?
Hadi evlendiniz niye çocuk yaptınız?
Yanlış anlamayın sizi yargılamak değil kesinlikle amacım ama bazen kendi seçimlerimizin kurbanı oluyoruz.
Son umuda ihtiyacım var demişsiniz ama bu adam umutlarınızı çoktan yakıp yıkmış.
İşiniz gücünüz varsa boşanmayı bir düşünün bir ömür böyle geçmez.
Çocuğumu asla "al çocuğunu defol git" diyen bir adamın yanında büyütmezdim.
Bu adamdan ne baba olur ne de size ömürlük koca.

Çocuğumu alabilir bu sefer bana vermezler bununla ilgili eşimin çocugu almak isteği yok ama görümcem ve kayınvalidem eşime çocuğu alması konusunda ikna edici olurlar ailesi onun için hersey ve ne derlerse yapıyor ve asla çocugumu bana bırakmazlar ben bunu bitirmek değil düzeltmenin bir yolu olmalıyı arıyorum
Çocuğunuz daha küçükmuş mahkeme zaten size verir. Annesi varken babaanne ve hala da kim oluyor ?

Dayak var , hakaret var , geçimsizlik var ee adam sizi umursamadan hayatını da yaşıyormuş..

Siz neyi düzelteceksiniz ki ?
Adam kendini düzeltmeli siz değil.

Hata sizde.
Evlilikten önce de adamın aynı olduğunu belirtmişsiniz.
Niye evlendiniz ?
Hadi evlendiniz niye çocuk yaptınız?
Yanlış anlamayın sizi yargılamak değil kesinlikle amacım ama bazen kendi seçimlerimizin kurbanı oluyoruz.
Son umuda ihtiyacım var demişsiniz ama bu adam umutlarınızı çoktan yakıp yıkmış.
İşiniz gücünüz varsa boşanmayı bir düşünün bir ömür böyle geçmez.
Çocuğumu asla "al çocuğunu defol git" diyen bir adamın yanında büyütmezdim.
Bu adamdan ne baba olur ne de size ömürlük koca.
Evet en büyük hatam evlenmek ve bir çocuk yapmaktı malesef en acı verende bu tek üzülen benim sanırım o şuan uyuyor bense aglamaktan başla bişi yapamıyorum işim yok paramda yok

Eşimin ailesinden yakın akrabalarıyla konuşuyorum susacaksın sabrediceksin düzelicek diyorlar benim çok sivri dilli oldugumu söylüyorlar evet bunu biliyorum ama sürekli beni terslemesini laf sokmasını kaldıramıyorum bu mudur bunun çözümü bilemiyorum

Hiç öyle olmuyor keşke olsa benim babam yıllarca bana nafaka ödemedi eşimde ödemez ayrıca ordan gelicek para çok büyük paralar olmuyor ki boşanmak bir çıkış değil hayatımı daha çok mahvetmek olur sanırım ben yıllarca ailemi boşandıkları için suçladım keşke hergün kavga etseydiniz benim için mutsuz olsaydınız diye yıllar sonra kızımında bana aynı seyleri yapmasını istemiyorum eşimin ailesi sen boşanmış aile çocugusun diye senin kimsen yok düğünde bir masa akraban vardı diye ezdiler aynı seyleri kızım yaşasın istemiyorum

Hiç öyle olmuyor keşke olsa benim babam yıllarca bana nafaka ödemedi eşimde ödemez ayrıca ordan gelicek para çok büyük paralar olmuyor ki boşanmak bir çıkış değil hayatımı daha çok mahvetmek olur sanırım ben yıllarca ailemi boşandıkları için suçladım keşke hergün kavga etseydiniz benim için mutsuz olsaydınız diye yıllar sonra kızımında bana aynı seyleri yapmasını istemiyorum eşimin ailesi sen boşanmış aile çocugusun diye senin kimsen yok düğünde bir masa akraban vardı diye ezdiler aynı seyleri kızım yaşasın istemiyorum
Yazık... Eşinin ailesine eşinize yazıklar olsun... İllaki bır insanın arkası olmak zorunda mı..
Rahat konuşur hareket ederler tabii..
Nasıl olsa ailesinin kendıne hayrı yok mısalı..
Bunları yazmamdakı amac kendınıze gelmeniz ıcın..
Sız kendınıze saygı duymadığınız surece..
Eşiniz size degışmeyecek
Velevkı degışmedı.. Kendınıze saygınız kalır.. Sık durmayı başarısınız.
Madem bildigi istedigi gıbı yasıyor..
Sızde oyle davranın artık..
Yani gözunun içine bakıp acındırma yin kendınızı..
Hakaret ASLA etmeyin..
Kendınızı sevin..
Kendınızı sevmek kendınıze saygıyla başlar..
Insanlar haklı haksız o anlık konuşurken sallasada.. Sız sakın olmayı ogrenın..
Bakın sıze ne kadar ıyı gelecek..
Ayrıca ailesi ıcın hıcbır sekılde ASLA işine gelmeyecek konuşmalar yapmayın..
Olabiliyorsa kendiniz cozum kayınvalıde gorumce meselesini aranızda..
Evlılık ben sana sen bana alabildiğince saymakla ve eşitlik adı altında yurumuyor..

Öncelikle iyileşmeye bakın derim. Ayağınız alçıda acı içindesiniz ve yürüyemiyorsunuz. Bu durum içinde bulunduğunuz ruh halini çok kötü etkiliyordur. Ayağa kalktıktan sonra durum muhasebesi yapın. Yeni iş bulursunuz ya da eski iş donersiniz bilmiyorum. İş kazası geçirdiyseniz dava edip tazminat almadiniz mı? Ne demek işten çıkarılmak? Onu iyice araştırın bütün haklarınızı alın. İş yerinde mi oldu onu açık bence bu daha önemli.

Öncelikle iyileşmeye bakın derim. Ayağınız alçıda acı içindesiniz ve yürüyemiyorsunuz. Bu durum içinde bulunduğunuz ruh halini çok kötü etkiliyordur. Ayağa kalktıktan sonra durum muhasebesi yapın. Yeni iş bulursunuz ya da eski iş donersiniz bilmiyorum. İş kazası geçirdiyseniz dava edip tazminat almadiniz mı? Ne demek işten çıkarılmak? Onu iyice araştırın bütün haklarınızı alın. İş yerinde mi oldu onu açık bence bu daha önemli.
Evet iş yerinde oldu ama iş sözleşmemde bbu tür durumlara karşı önlem alınmış maddeler var ve herhangi bir hakkım yok malesef bunu öğrendim evet ayagımın alçıda olması bir etken sanırım baska zaman canım sıkıldıgımda dışarı atardım kndimi şimdi yapamıyorum

Yazık... Eşinin ailesine eşinize yazıklar olsun... İllaki bır insanın arkası olmak zorunda mı..
Rahat konuşur hareket ederler tabii..
Nasıl olsa ailesinin kendıne hayrı yok mısalı..
Bunları yazmamdakı amac kendınıze gelmeniz ıcın..
Sız kendınıze saygı duymadığınız surece..
Eşiniz size degışmeyecek
Velevkı degışmedı.. Kendınıze saygınız kalır.. Sık durmayı başarısınız.
Madem bildigi istedigi gıbı yasıyor..
Sızde oyle davranın artık..
Yani gözunun içine bakıp acındırma yin kendınızı..
Hakaret ASLA etmeyin..
Kendınızı sevin..
Kendınızı sevmek kendınıze saygıyla başlar..
Insanlar haklı haksız o anlık konuşurken sallasada.. Sız sakın olmayı ogrenın..
Bakın sıze ne kadar ıyı gelecek..
Ayrıca ailesi ıcın hıcbır sekılde ASLA işine gelmeyecek konuşmalar yapmayın..
Olabiliyorsa kendiniz cozum kayınvalıde gorumce meselesini aranızda..
Evlılık ben sana sen bana alabildiğince saymakla ve eşitlik adı altında yurumuyor..
Yazınız bana umut oldu şuan diyebilirim insanın bir dedtekçisi olması iyi geliyormuş gerçekten kendimi zayıf güçsüz sürüne sürüne seke seke kendi işini görmeye çalışan ezik bir insan olarak görüyorum malesefki kimseye anlatamıyorum geldim banyoya açtım çeşmeyi duyulmasın sesim diye aglıyorum kndimi durduramıyorum ama yazdıgınız yazı biraz silkeledi sanırım beni

Yazınız bana umut oldu şuan diyebilirim insanın bir dedtekçisi olması iyi geliyormuş gerçekten kendimi zayıf güçsüz sürüne sürüne seke seke kendi işini görmeye çalışan ezik bir insan olarak görüyorum malesefki kimseye anlatamıyorum geldim banyoya açtım çeşmeyi duyulmasın sesim diye aglıyorum kndimi durduramıyorum ama yazdıgınız yazı biraz silkeledi sanırım beni

İnanın kendıne acımanız başkalarının sıze bakış acısını degıştırır.. Tıpkı eşinizin sıze karsı olan tutumu davranışı vs gıbı..
Sizi cok ıyı anlıyorum.. Sesin duyulmaması için su sesı eşlik etmiş..
Bilirim cok ıyı bilirim.. bır zamanlar parmaklarımı ısırıp agladıgımı
Degmiyor inanın degmıyor..
Uzun yıllardan sonra gözlerim doldu aktı gitti şuan..
Ne olur kendınızı sevin..
Ve Asla saygıyı elden bırakmayın..

İnanın kendıne acımanız başkalarının sıze bakış acısını degıştırır.. Tıpkı eşinizin sıze karsı olan tutumu davranışı vs gıbı..
Sizi cok ıyı anlıyorum.. Sesin duyulmaması için su sesı eşlik etmiş..
Bilirim bır zamanlar bende parmaklarımı ısırıp agladıgımı bilirim..
Demiyor inanın degmıyor..
Uzun yıllardan sonra gözlerim doldu aktı gitti şuan..
Ne olur kendınızı sevin..
Ve Asla saygıyı elden bırakmayın..
Peki siz nasıl aştınız bu günleri sizi üzmek istemezdim boşanmakmıydı çözümü sizce

Peki siz nasıl aştınız bu günleri sizi üzmek istemezdim boşanmakmıydı çözümü sizce
en son caredır boşanmak..
Yapılması gereken her seyı yaptım dediginizde..
Bitmiştir her sey..
Sız kendınız ıcın bır seyler yapmaya yenı başlayacaksınız.

Ben sanırım hiç susmayı denemedim alttan almadım haklıda olsa haksızda olsa yaşatılanların öfkesini kustum her laf söylediğinde her siteminde her terslediğinde susmak bana psikolojik olarak iyi gelmeyecekmiş gibi hissetsemdr sanırım evliliğim ve kızım için en büyük fedakarlıgı bu noktada vermeliyim sanırım bu eşimde birşeyleri değiştirir mi bilmiyorum umut ediyorum benim suskunlugumu sessizliğimi farkettiğinde ben bu evlilik için çaba göstermekten yorulmuş olmaktan pes etmekten korkuyorum onun boşvermişliğini birgün ben boşverirsem diye son birkaç aydır ev iş dışında bir hayatı olmayan bir adam iken her fırsatta dışarı çıkıyor ve nerede ne yaptıgınıda bilmiyorum soramıyorumda beni en çok rahatsız edende bu olmaya basladı

Ben sanırım hiç susmayı denemedim alttan almadım haklıda olsa haksızda olsa yaşatılanların öfkesini kustum her laf söylediğinde her siteminde her terslediğinde susmak bana psikolojik olarak iyi gelmeyecekmiş gibi hissetsemdr sanırım evliliğim ve kızım için en büyük fedakarlıgı bu noktada vermeliyim sanırım bu eşimde birşeyleri değiştirir mi bilmiyorum umut ediyorum benim suskunlugumu sessizliğimi farkettiğinde ben bu evlilik için çaba göstermekten yorulmuş olmaktan pes etmekten korkuyorum onun boşvermişliğini birgün ben boşverirsem diye son birkaç aydır ev iş dışında bir hayatı olmayan bir adam iken her fırsatta dışarı çıkıyor ve nerede ne yaptıgınıda bilmiyorum soramıyorumda beni en çok rahatsız edende bu olmaya basladı
SESSİZLİK içine kapanıklık olmasın..
Sorun korkmadan sorun..
Alacağınız cevap her ne olursa olsun sorun..
Kendınızı ıciniz kemiren bir seylerı sorun kı cevap ne olursa olsun bilin..
Sadece sakın olun..
Olumsuz bir cevapta yönünüzü dönün..
Tekrar aynı soruyu sormamak kaydıyla:)

Bunu deniycem sanırım günden güne çok sorup öğrenecek şeyim var yüzümde ufakta olsa bir gülümseme oluştu çaresizlik umutsuzluk ne yapacagını bilememek kelimelerle anlatılmaz bir duygu insan robot gibi oluyor birinin şunu yap demesini bekliyor ve mantıgı iptal oluyor ve ben şuan tam öyle bir haldeyim lütfen bu konuşma burada kalmasın bugün okdr çok kişiyle konuştum fakat hiçbiri sizin kadar rahatlatmadı herkezin dilinde ya boşan ya sus katlan bunların dışında birşey olmalı diyip durdum yeterli değil boşanmak doğru gelmiyordu şuan onu sevip sevmediğimi dahi bilmiyorum bunun kararını veremezken öfke ve üzüntü hakimken teşekkürler biliyormusunuz çok önemli bir kararı vermek üzereyken yazdınız bu karar neydi paylaşmıycam ama yazınız hayat kurtarır nitelikte yetişti

Back