- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
çalışmama izin verse hemen bi iş bakarım ama izin vermiyor kiYazık üzüldüm.. sorumsuzca davranmış eşin. ama normalde sana karşı iyiyse dayağı hakareti yoksa ve iddayıda bırakacağına dair garanti verirse işe gir çalış kapatın. seviyosanız birbirinizi katlanılır. gerekirse bağımlı olmaması için tedaviye götür.
babasına söylemekle tehdit ettim ama umursamadi bile araba 8 milyar defalarca söyledim satalım diye kabul etmiyor ki..bankadan borçlar çünkü kredi kartıyla oynadı hepBunlar hep bilinçsiz evlilikten oluyor işte.
Bir arkadaş yazmış çalışman senin çalışman zararına olur para geliyor diye iyice salar eşin.
Bir aile büyüğüne anlat durumu gerekirse boşanmakla tehdit et.
Ne kadarlık bi araba satılsa borcu az da olsa kapatır mı?
Hem borçlar elden alınan borçlar mı yoksa bankaya mı?
büyük oynuyordu çünkü 500-600 milyona kadarİddaa benim gözümde coluk çocuğun cahilin oynadigi bir seyken 30 milyar borç edinmek nasil oldu yahu?
Ise falan girmeyin onu da iddaaya yatirir
sağol canım allah razı olsunAllah yardımcın olsun inşallah canım
haklisiniz kim olsa etmez tabii aileme soyleyemiyorum bileEşiniz normal hareketler sergilerse, işiniz gayet rast gider..
Ben asla kimsenin idda borcuna da yardım etmezdim.. aileden istenmez tabi!
kumar tün kötülüklerin ANASIDIR....
haklisiniz ah bi dinlese beni bize araba bu durumda lüks diyorum satmayı kabul etmiyor arabada ayrı masraf zatenBu kadar borçlu adama araba mı lazım?
Ben anlamıyorum bu kafayı kusura bakmayın.
Satın, belinizi doğrultana kadar da rahatınızdan ödün verin başka yolu yok.
öyledir mutlaka ama Yoruldum artıkvardır her şeyde bır hayır.
eşin düzelmezse belkı de ayrılırsın ılerdeöyledir mutlaka ama Yoruldum artık
çocuğu olmadığı için onu birakirsam bi omur vicdan azabı çekerim herhalde: (eşin düzelmezse belkı de ayrılırsın ılerde
sonucta hem cocugu olmuyor hem de kendıne çeki düzen vermıyor
Ahhhh canımm allah kolaylık versin . Benimde evliliğimden beri işlerimizin pek ras gittiği söylenemez. Ama araba almakla hata etmişiniz araba durduğu yerde extra masraftır . Önce borçlarınız kapatıp bi düze çıkmanız gerekirdi hata üstüne hata yapmayın bence.böyle olunca evde huzurda kalmıyo kendimden biliyorum.merhaba arkadaşlar..bugün bende araniza katildim. sorunum su ki evlendigimden beri hiç bir isimizin rast gitmemesi..ben 18 eşim ise 26 yasindaydi evlendigimizde simdi 5 yıllik evliyiz..evliligimin 5.ayında evimize hırsız girmesi ve düğünde takılan çeyrekler ve satmış oldugumuz 20 milyarlik arabamizin parasi gitti eşime defalarca evde birakmamaliyiz dememe rağmen dinlemedi beni eşim ise bende kaynanama gidiyordum..sonra eşim fırın acti mesleği üzerine yurutemedigi için o da kapandı setim ve bileziklerim de öyle gitti kaynanam desem allah dusmanima vermesin: ( çocuk sorunu çıktı bu defa esimde sorun çıktı tüp bebek denedik 5milyarda öyle gitti ve doktorlar çocuğunuzun olmayacağını söylediler azosperm hastalığı..ve eşim iddaa oynamaya başladı 30 milyar borcumuz var şimdi eşim fırında çalışıyor ancak geçimimizi sağlıyoruz defalarca çalışayım dedim borcumuzu ödemek için kabul etmiyor çok kiskanc ve şimdi yapacağımızı bilmiyoruz kredi çekip araba aldık dusuk miktarda bisey o yüzden kredi vermiyor banka o kadar para nasıl odenir napacaz çok üzülüyorum ailede de herkesin kredisi var yardım olacak kimse yok kime nasıl denir ki iddaa dan bu kadar borç oldu borc yuzunden cok sinirli ve huysuz biri oldu uzun oldu kusura bakmayın
evet arabayı defalarca söyledim ama dinlemiyor beni sizin ne gibi sorunlar olduAhhhh canımm allah kolaylık versin . Benimde evliliğimden beri işlerimizin pek ras gittiği söylenemez. Ama araba almakla hata etmişiniz araba durduğu yerde extra masraftır . Önce borçlarınız kapatıp bi düze çıkmanız gerekirdi hata üstüne hata yapmayın bence.böyle olunca evde huzurda kalmıyo kendimden biliyorum.