• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğim ve isteksizliğim

günlük hayatında bir sıkıntın olabilir.. böyle zamanlarda benim de isteksizliğim oluyor. kafama takıyorum bazı şeyleri mesela... ya da sevişirken nasılsın?? mesela yeterince zevk almıyor, keyifsiz ve tatminsiz geçiyorsa sevişmen elbette bu da isteksiz olmana sebep olur.
Hangimize cvp yazdınız bilemedim ama üstüme alıyorum evet ya nedense zevk alamiyorum o kdar da uğraşıyor eşim nasıl düzelir ki bu durum

Hangimize cvp yazdınız bilemedim ama üstüme alıyorum evet ya nedense zevk alamiyorum o kdar da uğraşıyor eşim nasıl düzelir ki bu durum
alıntı yaparak yazmadım. direk konu sahibinin konusuna yönelik yazdım. dalga mı geçiyorsun??

Sizden hemen önce ben yazdım bende aynı durumdayim. Hemen sonra siz yazinca bnde cvp yazdim. Alaya alir gibi bir ifade mi kullandim? Sizinle neden dalga geçeyim ?
alıntı yaparak yazmadım. direk konu sahibinin konusuna yönelik yazdım. dalga mı geçiyorsun??

Sizden hemen önce ben yazdım bende aynı durumdayim. Hemen sonra siz yazinca bnde cvp yazdim. Alaya alir gibi bir ifade mi kullandim? Sizinle neden dalga geçeyim ?
yani işte alıntı yapmadığım için sana yazmadığım net.. o yüzden öyle algıladım. neyse..

veeeee az saygı lütfen..

bu arada zevk alman için eşin kadar sen de uğraş belki faydası olur:KK66: düzelir inşallah.. hangimiz dört dörtlük yaşıyoruz ki cinselliği

Back