evliliğim ve isteksizliğim

book thief

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
928
1.090
133
merhaba bayanlar, pro üye olmadığım için konuyu buraya açmak zorunda kaldım..
evliliğimi bozan bir problemim var; hiç isteğim yok 9 aydır evliyim ve ilk ay hariç diğer zamanlarda hiç isteğim olmadı, hep kendimi zorladım yeri geldi istemiyorum diye eşime bağırdım, çağırdım
evlilik öncesi de cinsel hayatımız vardı eşimle, o zaman böyle değildim üstüne atlayasım geliyordu tabir-i caizse. internetten baya araştırdım, trioid hastalığı isteksizliğe sebep olabilirmiş mesela, gittim test yaptırdım, bir şey çıkmadı. doğum kontrol hapları sebep olabiliyormuş, bıraktım, durum hala aynı. pkom var bir etkisi var mı bilmiyorum kadın doğuma da randevu aldım. psikolojik mi fizyolojik mi yoksa ikisi bir mi bilemiyorum.
bu durum gerçekten hem benim hem eşim için çok yıpratıcı oluyor. kendimi zorluyorum ama numara yapamıyorum.. eşim gerçekten çok sabırlı davranıyor, ama o da çok bozuluyor biliyorum. ben de üstümde baskı oluşturmuş gibi hissediyorum, ona bozuluyorum.
aileden biriyle konuşmanın rahat olacağını sanmıyorum, lütfen sizler bana yardımcı olun. çok özel bir soru evet ama başından böyle bir durum geçen oldu mu aranızda? nasıl atlattınız?

Bence psikolojik, bu iş sende bitiyor. İstemeye çalışabilirsin.. Ya ada eşini sevmiyor da olabilirsin bir de böyle düşün. Eşinle aranızda problem var mı bir sogukuk vs?

Evlenmeden m önce herşey normalmiş.
Elde etmenin verdiği arzu kaybı olabilir veya düğün süresinde sorunlar yaşadıysanız soğumuş olabilirsiniz.
İstemiyorum diye bağırmak çağırmak tuhaf tepkiler çünkü.

Başta isterken birden istememenin bir sebebi vardır bence. Aranızda bir problem geçti mi,eşine kızgın mısın? Sebebi yine sende aslında;eşin duygusal olarak değil de fiziksel olarak yaklaşmaya başlamış da olabilir.Bu da seni soğutmuş olabilir

Öncesinde cinsel hayatınız olmasa psikolojik olduğunu düşünmezdim ama psikolojik olsa bile altında ne gibi nedenler yatıyor olabilir acaba? Uzman (psikolog) yardımı aldınız mı bu konuyla alakalı?

Belki de sebep budur.Canı yanıyorsa,canının yanacağını bildiğinden kendini kasıyordur.Bir problemi varsa yara,kist v.s o yüzdende olabilir.

arkadaşım tensel çekim, birlikte geçirilen zamanın nasıl geçirildiğiyle de çok alakalı olabiliyor bazen
eşinle birlikte çıkıp eğleniyor musunuz?
arada bir gece dışarı çıkıp dans edip şarkılar söylüyor musunuz?
el ele yürüyor musunuz mesela?
yani kendinize "sevgili" gibi zaman ayırıyor musunuz?
birbirinize temasınız yalnızca cinsel ilişki için mi yoksa gün içinde de temasınız oluyor mu?
bunlar önemli detaylar
eğer bunları yapmıyorsanız zamanla cinsel çekim körelebilir tabi

bir de bazen minicik detaylar bile etkiler bu çekimi
yeni yaptırılan bir dişin yüze oturmaması, eşin kokusunda olan değişiklik, sivilceler, evli değilken görmediğin ama evlenince görmek zorunda olduğun detaylar vs...
var mı seni etkileyen böyle birşey?

evliliğimizin ilk zamanlarında eşimin ablası ve ailesi yüzünden uzun süren tartışmalarımız olmuştu, o dönemler gerçekten çok kırıldım ve uzaklaştım, ama ilişkiler düzeltildikten sonra bile bizim cinsel hayatımız düzelmedi. evliliğe alışmakta sıkıntı yaşıyorum hala ne yazık ki eşim temiz, bakımlı biri, yakışıklı olduğunu da düşünüyorum, aynı zamanda sevgi dolu ve ilgili, beni itecek herhangi bir hareketi hiç olmadı.

açıkçası olay buradan da kaynaklanıyor olabilir belki, eğlence anlayışlarımızın farklı olduğunu düşünüyorum, aramızda da 11 yaş var. sürekli öpmek dokunmak ister, sadece cinsel ilişki için değil, bense rahat bırakılmak istiyorum eğer beni etkileyen herhangi bir detay varsa da bu bilinçaltımda kalmış çünkü gerçekten ben düşünüyorum deli gibi hiçbir sebep bulamıyorum

ona aşık mısın?
seviyor musun?
cinsel anlamda değil, normalde özlüyor musun göremeyince falan?

ona aşık mısın?
seviyor musun?
cinsel anlamda değil, normalde özlüyor musun göremeyince falan?

aşık olduğumu sanmıyorum, ama evet seviyorum hem de çok. bazen mesaiye kalıyor geç geliyor, gelene kadar gözümü kapıdan alamıyorum çok özlüyorum.

Pko dan olabilir.bende gecen sene pko tedavisi gordum.o zamanlar bendede isteksizlik vardi.sonra kilo verdim sogan suyu ictim pko da isteksizlikte gecti.bu aralar yine basladi isteksizlik bende .kiloda aldimm korkuyorum pko tekrarladi mi diye

Pko dan olabilir.bende gecen sene pko tedavisi gordum.o zamanlar bendede isteksizlik vardi.sonra kilo verdim sogan suyu ictim pko da isteksizlikte gecti.bu aralar yine basladi isteksizlik bende .kiloda aldimm korkuyorum pko tekrarladi mi diye

Kilo problemi bende de var, spor yapiyorum vermeye calisiyorum :/ umarim benim de gecer senin gibi.

Bende de var ısteksizlik :/ 1 ay yanasmasa yanıma niye gelmrdin demem. Kocamda İsyanlar da hep ben geliyorum hep ben yanasiyorum sen hiç mi istemuyosun sevmiyosun beni diyor . Sevmem mi çok seviyorum ama nedense cinsel isteksizlik var .zorla yapıyorum. Belli etmemeye çalışıyorum ama nafile çünkü ilk 5 dk dan sonra birleşme zorlaşıyor dereler kuruyor ve surtunmeden dolayi canım acıyor ce bırakıyoruz. 6 buçuk aydır evliyiz. Hala ayniyim. Nasıl çözülecek bilmiyorum

günlük hayatında bir sıkıntın olabilir.. böyle zamanlarda benim de isteksizliğim oluyor. kafama takıyorum bazı şeyleri mesela... ya da sevişirken nasılsın?? mesela yeterince zevk almıyor, keyifsiz ve tatminsiz geçiyorsa sevişmen elbette bu da isteksiz olmana sebep olur.

Konu sahibi neden banlandı anlamadım

Bi de kimse neden yazmamış kapı gibi hamilelik takvimi var kendisinin.. hamilelikten de olabilir bu isteksizlik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…