- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
- Konu Sahibi book thief
-
Belki de sebep budur.Canı yanıyorsa,canının yanacağını bildiğinden kendini kasıyordur.Bir problemi varsa yara,kist v.s o yüzdende olabilir.Bende de aynı durum var malesef isteksizlik birde canim aciyo ikisi bir araya gelince hiç bisey yapmak istemiyorum eşim sabırlı ama arada şakayla karisik bekarken daha aktif hayatim vardı şimdi 70 yasında ki dedeler gibi olduk diyo
merhaba bayanlar, pro üye olmadığım için konuyu buraya açmak zorunda kaldım..
evliliğimi bozan bir problemim var; hiç isteğim yok9 aydır evliyim ve ilk ay hariç diğer zamanlarda hiç isteğim olmadı, hep kendimi zorladım yeri geldi istemiyorum diye eşime bağırdım, çağırdım
evlilik öncesi de cinsel hayatımız vardı eşimle, o zaman böyle değildim üstüne atlayasım geliyordu tabir-i caizse. internetten baya araştırdım, trioid hastalığı isteksizliğe sebep olabilirmiş mesela, gittim test yaptırdım, bir şey çıkmadı. doğum kontrol hapları sebep olabiliyormuş, bıraktım, durum hala aynı. pkom var bir etkisi var mı bilmiyorum kadın doğuma da randevu aldım. psikolojik mi fizyolojik mi yoksa ikisi bir mi bilemiyorum.
bu durum gerçekten hem benim hem eşim için çok yıpratıcı oluyor. kendimi zorluyorum ama numara yapamıyorum.. eşim gerçekten çok sabırlı davranıyor, ama o da çok bozuluyor biliyorum. ben de üstümde baskı oluşturmuş gibi hissediyorum, ona bozuluyorum.
aileden biriyle konuşmanın rahat olacağını sanmıyorum, lütfen sizler bana yardımcı olun. çok özel bir soru evet ama başından böyle bir durum geçen oldu mu aranızda? nasıl atlattınız?
arkadaşım tensel çekim, birlikte geçirilen zamanın nasıl geçirildiğiyle de çok alakalı olabiliyor bazen
eşinle birlikte çıkıp eğleniyor musunuz?
arada bir gece dışarı çıkıp dans edip şarkılar söylüyor musunuz?
el ele yürüyor musunuz mesela?
yani kendinize "sevgili" gibi zaman ayırıyor musunuz?
birbirinize temasınız yalnızca cinsel ilişki için mi yoksa gün içinde de temasınız oluyor mu?
bunlar önemli detaylar
eğer bunları yapmıyorsanız zamanla cinsel çekim körelebilir tabi
bir de bazen minicik detaylar bile etkiler bu çekimi
yeni yaptırılan bir dişin yüze oturmaması, eşin kokusunda olan değişiklik, sivilceler, evli değilken görmediğin ama evlenince görmek zorunda olduğun detaylar vs...
var mı seni etkileyen böyle birşey?
açıkçası olay buradan da kaynaklanıyor olabilir belki, eğlence anlayışlarımızın farklı olduğunu düşünüyorum, aramızda da 11 yaş var. sürekli öpmek dokunmak ister, sadece cinsel ilişki için değil, bense rahat bırakılmak istiyorumeğer beni etkileyen herhangi bir detay varsa da bu bilinçaltımda kalmış çünkü gerçekten ben düşünüyorum deli gibi hiçbir sebep bulamıyorum
ona aşık mısın?
seviyor musun?
cinsel anlamda değil, normalde özlüyor musun göremeyince falan?
Pko dan olabilir.bende gecen sene pko tedavisi gordum.o zamanlar bendede isteksizlik vardi.sonra kilo verdim sogan suyu ictim pko da isteksizlikte gecti.bu aralar yine basladi isteksizlik bende .kiloda aldimm korkuyorum pko tekrarladi mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?