- 13 Nisan 2008
- 5.886
- 27.404
-
- Konu Sahibi meftunehatun
m ne demeliyim
Şimdi normal şartlarda ben de senin gibi düşünürdüm ta ki doğurup bakmaya başlayınca. :) böyle bir aile yapısına ikinci bir çocuk yapmak o bebeğe haksızlık. Birinciye haksızlık. Baba ortada yok. Anne mutsuz. Çocuk sorumluluğu çok yüksek bir şey kafan duruyor artık düşünmekten. Anne için zor ve tek kalacağını bile bile kendine zulüm oluyor. Millet o yüzden hangi kafa ile bu yola girdin diye sitem ediyor. Linç değil benceKadın eşinin ilgisizliğinden dem vuruyor yine mesajlar çocuk niye yaptın çocuk niye yaptın
Yapmış işte ne yapsın çocuğu atsın mı?
Yani buraya insan derdini dökmeye geliyor yargılanmaya değil. Kaldı ki konuda skandal bir olay da yok. İsterse on çocuk da yapar bu konuda şikayet etmediği sürece sorun yok. Çocukların arasında da 6 yaş var sanki peş peşe doğurmuş gibi baskı yapıyorsunuz. İstisnasız her ama her konuda neden çocuk yaptınnnnn diye zorbalamayı bırakıp esas konuya odaklansak bu platforma daha uygun olur düşene bi tekme de biz vurmayalım artık Allah aşkına ya
Ama bunun konu sahibine faydası ne? Ne yapmalı mesela var olan çocuklarıyla ilgili? Çocuğuna düşman mı olsun öldürsün mü püü keşke seni yapmasaydım mı desin ne yapsın? Yani bu sözü söyleyenler tam olarak ne olmasını bekliyor?Şimdi normal şartlarda ben de senin gibi düşünürdüm ta ki doğurup bakmaya başlayınca. :) böyle bir aile yapısına ikinci bir çocuk yapmak o bebeğe haksızlık. Birinciye haksızlık. Baba ortada yok. Anne mutsuz. Çocuk sorumluluğu çok yüksek bir şey kafan duruyor artık düşünmekten. Anne için zor ve tek kalacağını bile bile kendine zulüm oluyor. Millet o yüzden hangi kafa ile bu yola girdin diye sitem ediyor. Linç değil bence
Valla insanın çocuğu olunca yavrusunu kartal kapmış Fatma girik moduna giriyorsunAma bunun konu sahibine faydası ne? Ne yapmalı mesela var olan çocuklarıyla ilgili? Çocuğuna düşman mı olsun öldürsün mü püü keşke seni yapmasaydım mı desin ne yapsın? Yani bu sözü söyleyenler tam olarak ne olmasını bekliyor?
Çocukların arasında 6 yaş var ve kadın eşini nasıl sevdiğinden de bahsetmiş sevdiği adamdan ikinci çocuğu yaptı diye zorbalamak ne?
Eğer konu "bir çocuğumuz vardı eşim ilgilenmiyordu bir çocuk daha yaptım yine ilgilenmiyor" olsaydı tamam da burda çocuklarla ilgili bir durum yok bir şey yok.
Valla korunuyorken olmuştur diye diye başıma gelicek diye çok korkmaya başladım. Çift taraflı korunuyorum artıkIlk bebeniz hazir anaokulu vs başlamışken, yeni bebe yapacağınıza calismayi secebilirdiniz, (korunuyorken olmustur) esiniz de hic dinlenmeden 7 gun calismak ek is bulmak zorunda kalmazdi, bu kadar calisan biri nasil baska seylere ilgi gösterebilir ki?
Bunu da ben anlamiyorum. En az 5 kisiden korunurken hamile kaldim haberi aldim gectigimiz 2 senede. Ya turk milleti olarak korunmayi gercekten bilmiyoruz ya da insanlar korunmuyor sadece durumu kurtarmak icin yalan soyluyorlar. Ben yillardir dogum kontrol hapi ile korunuyordum. Biraktim hamile kaldim. Ama dogum kontrol hapi ondan once kac yil korudu. Kafam karisiyor valla. Kocami zorlicam vasektomie yaptiricam ya.Valla korunuyorken olmuştur diye diye başıma gelicek diye çok korkmaya başladım. Çift taraflı korunuyorum artık
Merak var. Burda herkes korunuyor ve hamile kalıyor. İnsan da merak ediyor işin sırrı ne diye.Şimdi bu soruda iyi niyet mi var kötü niyet mi
Ya evet ben de anlamıyorum mesela prezervatif için de öyle temas eden bişey olmuyor aslında. Ben hem doğum kontrol hem prezervatif kullanıyorum. Benim iki teyzem de yıllar sonra spiralle hamile kaldı. En sonunda tüplerini bağlattılar.Bunu da ben anlamiyorum. En az 5 kisiden korunurken hamile kaldim haberi aldim gectigimiz 2 senede. Ya turk milleti olarak korunmayi gercekten bilmiyoruz ya da insanlar korunmuyor sadece durumu kurtarmak icin yalan soyluyorlar. Ben yillardir dogum kontrol hapi ile korunuyordum. Biraktim hamile kaldim. Ama dogum kontrol hapi ondan once kac yil korudu. Kafam karisiyor valla. Kocami zorlicam vasektomie yaptiricam ya.