Evliliğim tehlikede yardımınıza ihtiyacım var :(

GERGINE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
148
75
34
Merhaba , nerden başlasam bilemiyorum çok kötü bir durumdayım :KK43: biz 4,5 senenin sonunda 3 ay önce severek evlendik. İlişkimizin başlarından bu ya a sadakat, sevgi ya da maddiyat konularında hiç dorunumuz olmadı. Ama karakterlerimiz ters birbirine, ama bi yandan da çok seviyorduk birbirimizi. Evlenene kadar bir günümüz ayrı geçmedi. Aileler de anlaşıyor. Fakat çok sık mavga ettik ben hata bile yapsam hep alttan aldım özgüvenim yüksektir şimdi yerler altında. Başından beri çocuk istedi o, ben de evlendikten sonra hamile kaldım. Şu an 3 aya yaklaştım hamileyim. Ve ne yaptı biliyor musunuz yine bir tartışmada bağırdı çağırdı bu halimle çocuk düşsün dedi( sonra sinirle söyledim dedi) ben de işk defa kalktım evden annemlerin yanına gittim. Bu hala devam etti bağırdı çağırdı 2 gün boyunca anneme beni şikayet etti çok kavga ediyoruz anlaşamıyoruz fln diye. Ben de dedim ki yolla o zaman kağıtları boşanalım iki gün sonra aradı bir ay süre verelim konuşmayalım görüşmeyelim bu bir ayın sonunda ikimizden biri boşanmak isterse yine de boşanırız dedi . Tamam dedim. 1 hafta oldu konuşmadık dün aradım hata yaptım biliyorum ama hamileyim ve ona ihtiyacım vardı ona boşanalım ya da barışalım demedim sadece çok kırgın olduğumu ama bi yandan da bu durumda olmamızın kötü olduğunu söyledim. O da saygı göster 1 ay konuşmayalım demiştik kendimi dinlemeye ihtiyacım var dedi. Ben de tamam zaten sadece bunu söylemek istemiştim dedim. Biliyorum yanlış ettim o beni hep avcunın içinde gördü ayrılamayacağımı biliyor ve dün arayınca bi kez daha egosu tavan yapmıştır. Ne yapmalıyım bu 3 hafta hiç konuşmayacağım onunla bu durum yuvamı kurtarır mı :KK43: böyle bir durumla karsılasan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum :KK43:(((

hiçbir insan kendi evladı için düşsün ölsün demez. sizi bilmiyorum ama ben asla affedemezdim. böyle bir insanla barışmak istediğinize eminmisiniz...

hiçbir insan kendi evladı için düşsün ölsün demez. sizi bilmiyorum ama ben asla affedemezdim. böyle bir insanla barışmak istediğinize eminmisiniz...
Çok arada kaldım bu süre içinde, sinirle söylediğini bilsem de asla affedemiyorum, öyle sevmişim ki iyi günlerimiz aklıma geldikçe üzülüyorum. İçimde kendimle çok savasıyorum başka bir ilişki olsa inanın affetmezdim. Bu ilişkide başından beri öyle sevdim ki gözüm kör oldu:KK43: kıymet bilsin istiyorum ya da kaybetme korkusu olsun. Ben ne yasadıysam o da hissetsin. Çünkü beni hep agresif olmakla suçladı alttan alınca yalvarıyor dedi. E böleydi de 5 seneye yakın neden benimle oldu 3 ay önce neden evlendi kimse zorlamadı ki :KK43: haklısınız ne deseniz. Şimdi hem hamilelik hem bu durumda bunları yasamak çok koyuyor bana. Cevabınız için de çok tesekkür ederim

karar sizin neticede. 3 hafta daha düşünün bence ne istediğinize karar verin. bırakın önce o söylesin ne istediğini. ama insanın önce evladı gelir. evladını bile düşünmeyen sinirle ölsün diyebilen. bir sinirle size de öl diyebilir. eyleme geçebilir. bazı insanlarda sevme duygusu olmuyor. sanırım eşinizde onlardan..

karar sizin neticede. 3 hafta daha düşünün bence ne istediğinize karar verin. bırakın önce o söylesin ne istediğini. ama insanın önce evladı gelir. evladını bile düşünmeyen sinirle ölsün diyebilen. bir sinirle size de öl diyebilir. eyleme geçebilir. bazı insanlarda sevme duygusu olmuyor. sanırım eşinizde onlardan..

Sanırım, o kadar sevgiyle baktığım gözler demek ki farklıymış. İlk başlarda herkes melek. Biz kadınlar hep ilk günü düşünüp mutlu olup yaşatırken büyük hata yapıyoruz, erkekler o ilk yüzüne baktığımız adam olmuyor. Ya da hep öyleymiş de ben sonradan farkettim :KK43: Beklemek çok kötü hissettiriyor evet ama bi yandan yasadıklarımı düşündükçe dik dur diyorum kendime sen düşün kabul edecek misin bu adamı etmeyecek misin. Ben hala salakca o ne ditecek diye düşünürken ne kadar gururumu yitirdiğimi farkediyorum:KK43: elbet gececek bu günler. Önerileriniz için vakit ayırdığınız için çok çok sağolun, dilerim sizin her gününüz sorunsuz geçsin

Erkekler sinir aninda herseyi soyler damarina basmayin simdilik ayrilmayi asla dusunmeyin daha cok yenisiniz ilk sene az cok herkes kavga eder bosanma lafini dahi kullanmayin bi gururunuz neden yerler altinda olsun takmayin boyle seyleri

Erkekler sinir aninda herseyi soyler damarina basmayin simdilik ayrilmayi asla dusunmeyin daha cok yenisiniz ilk sene az cok herkes kavga eder bosanma lafini dahi kullanmayin bi gururunuz neden yerler altinda olsun takmayin boyle seyleri
Ben zaten boşanmak istemiyorum insnın :KK43: günler geçmek bilmiyor, bu 3 hafta konuşmayalım sonra bakarız ne yapacağımıza dedi beklemek çok zor ama bekliyorum 1 kere aradım ama geri dön fln demedim keşke hiç aramasaydım :KK43: beni özlesin o da boşanmak istemiyorum desin istiyorum umarım bu 3 hafta buna yarar :KK43: sağolun

Canim baris ama hayatini esine endeksleme cok takma sende onu umursama guclu dur hobiler bul arkadaslarinla takil. Cok yuz veriyoruz bisey saniolar kendilerini sabret ama daha cook yenisin cocuktan sonra cok sey degisir

2 hafta kaldı konuşmamıza allahın izniyle dayanmaya çalışıyorum. Dün bebek doktor kontrolum vardı. Yalnız gittim. Ama sonra ultrason fotolarını eşime attım o dakocaman olmuş dahafoto var mı dedi teşekkür edip gülücük atmış sonuna...dahada konuşmadık. Mayısın 10 undakonuşacağız durumunuzu dua edin nolur

10 gün olmuş siz konuyu açalı. bu süre içinde hiçbir konuşma çabası ne bileyim iletişime geçmeye çalışma falan olmadı mı eşinizden?

kızgınlık anında söylenen sözlere takılmyın herşeyin altında bir şey aramayın evliliğin ilk yıllarında maalesef yaşanıyor ilk beş yıl zor allah yavrunuzu s,ze bağışlasın tamamına erdirsin mutlu huzurlu yuvanız olsun

Normal kavgalar merak etme ama peşine düşme erkeklerin egosu şişirmehe gelmez . Gelır o yanına üzülme . Kavgasız evlilik mi var .

Ben zaten boşanmak istemiyorum insnın :KK43: günler geçmek bilmiyor, bu 3 hafta konuşmayalım sonra bakarız ne yapacağımıza dedi beklemek çok zor ama bekliyorum 1 kere aradım ama geri dön fln demedim keşke hiç aramasaydım :KK43: beni özlesin o da boşanmak istemiyorum desin istiyorum umarım bu 3 hafta buna yarar :KK43: sağolun
Neden aradin ki hem egosu tavan yapmistir diyosun hem 3 hafta nasil gececek diyosun.sevdigine eminmisin bence seninde dusunmen gerek hamileyim diye ayrilmak istemiyorsan anlarim gecmisinizi bilmiyorum ama aramamalisin

siz artık iki kişi değilsiniz.
bir de anlamıyorum iki eş nasıl böyle uzak olabiliyor birbirine?
3 ayda ne sorun yaşadınız da evleri ayırmaya kadar geldi iş?

3 hafta ayrı kalınca ne değişecekmiş?
bence çocuğa da hazır değilmişsiniz
ama şu an onun hayatını mahvetmeye hakkınız yok
ikiniz de çocukluğu bırakıp karşılıklı düzgünce birbirinizi suçlamadan nasıl düzeltebiliriz diye konuşmalısınız.

öyle yolla kağıtları boşanalım yok çocuk düşsün vs. gibi söylemler gerçekten çok saçma.

O zaman açsın boşanma davasını boşansın sizden. Bu ne rahatlık ya inanın sinir oldum. Hamile kal diye ısrar edip bi de hamileyken size yok 1 ay ara verelim yok sevgim bitti boşanalım diyorsa gerçekten ayıp.Hadi diyelim o sözü sinirle söyledi düşsün diye ama sizi bir ay bu strese itmesi neden? insan evladını düşünür.

Bence her yeni evlenen bi süre korunmalı yaa.. Bi alışın birbirinize, evliliğe.. En azından bi kaç ay...

Hamile halinizle yaşadığınız şeye bak.. Allah yardımcınız olsun.. Elbette her evlilikte her ilişkide tartışmalar olur ancak önemli olan tamiri mümkün olmayacak kadar kırmamak, dökmemek..

Siz şimdi sakin olun, bebeğinizi düşünün ve beklemede kalın.. Eşiniz hatasını anlasın azıcık..

Bazi seyleri yasamadan farkedemeyiz bu bir sınav hem sizin hem esinizin.Umarim en guzeli ve en iyisi ikinizin de en mutlu olacagi sekilde sonuclanir sadece zaman ve sabır.....

X