• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim nereye gitmeli bilmiyorum...

Karelikagit12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
54
9
1
27
merhabalar. Ben 7 aydır evliyim görücü usulüyle evlendik. Nişanlıykende görümcelerimden ve ailesinden sorunlar yaşadım dini nikahım kıyıldığı gün mehir istedim diye bana söylemediklerini bırakmadılar. Sonra evlendik ve şartları her şeyi birlikte yapmak yemek içmekti. Arada evimde yemek istesem hep sorun oldu suratları düştü. Anneme babama gidince hep surat astılar ama evli olan kızları hep buraya geliyordu. Ben bir gün dayanamayıp anneme anlattım ve beni eve götürdüler 3 hafta annemlerle kaldım sonra tekrar denemeye kalktık ama bu sefer de eşimle sorunlar yaşamaya başladık en ufak şeyde bana küfürler etmeye kalktı. Yeri geldi bende kızdım sesini yükselttim yeri geldi sustum ama o gidip geldikten sonra bana karşı değişti. Şuan ailesiyle bir problemim Yok olduğunda evliliğim için sorun etmiyorum fakat biraz tartışma olsa aramızda bana hemen küfürler etmeye başlıyor eşim ve bana küfür etme dedikçe bana vuruyor sonradan bu olayları konuştuğumuzda hep beni suçlu buluyor. 3 gün önce bana küfür etme dediğim için bana tokat attı. Dünde kayınvalidemlere misafir gelecekti bende belimin ağrıdığında o söyledim eşime inmek istemiyorum dedim o da beni evimize kendi akrabalarımdan kimsenin gelemeyeceğiyle tehdit etti ki zaten 7 aylık evliyim evimde hiçbir çevremi ağırlayamadım. Ve bu olayları ailem duydu ve daha önce de sorun yaşadığımız için şuan ailem boşanmamı istiyor bana çok destek oluyorlar fakat ben emin değilim eşimi seviyorum o da beni seviyor ama çok yıpratıyor beni ve sinirlenince beni bırak aileme bile laflar ediyor ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz:KK43: bir de nişanlılıktan beri aramızda olan biten tüm sorunları eşimin ailesi hep benden ve benim ailemden bildi benim ailemi küçük duruma düşürdüler yani gururumuzu çiğnediler ama tek korkum beni daha önce eşim tehdit etti babamdan ve abimden dolayı.. eşim ve benim ailem yani aynı köyden aynı memleketteniz ne yapacaklarını ne konuşacaklarını bilmediğim için de biraz korkularım var ve bunları kendi anneme babama söyleyemiyorum.

Son düzenleme:
Sürekli şiddet görmüyorum ama ufacık bir istekte bulunsam veya ufak bir sorun olsa beni dövmekle tehdit ediyor ya da direk vuruyor itiyor.. ailem bugün veya yarın beni gelip almak istiyor ama emin olamıyorum sadece sevdiğim için çünkü aramız normalken bana çok iyi davranıyor ama eğer ufacık bi sorun varsa sürekli tehdit edip küfürler ediyor

merhabalar. Ben 7 aydır evliyim görücü usulüyle evlendik. Nişanlıykende görümcelerimden ve ailesinden sorunlar yaşadım dini nikahım kıyıldığı gün mehir istedim diye bana söylemediklerini bırakmadılar. Sonra evlendik ve şartları her şeyi birlikte yapmak yemek içmekti. Arada evimde yemek istesem hep sorun oldu suratları düştü. Anneme babama gidince hep surat astılar ama evli olan kızları hep buraya geliyordu. Ben bir gün dayanamayıp anneme anlattım ve beni eve götürdüler 3 hafta annemlerle kaldım sonra tekrar denemeye kalktık ama bu sefer de eşimle sorunlar yaşamaya başladık en ufak şeyde bana vurmaya küfürler etmeye kalktı. Yeri geldi bende kızdım sesini yükselttim yeri geldi sustum ama o gidip geldikten sonra bana karşı değişti. Şuan ailesiyle bir problemim Yok olduğunda evliliğim için sorun etmiyorum fakat biraz tartışma olsa aramızda bana hemen küfürler etmeye başlıyor eşim ve bana küfür etme dedikçe bana vuruyor sonradan bu olayları konuştuğumuzda hep beni suçlu buluyor. 3 gün önce bana küfür etme dediğim için bana tokat attı. Dünde kayınvalidemlere misafir gelecekti bende belimin ağrıdığında o söyledim eşime inmek istemiyorum dedim o da beni evimize kendi akrabalarımdan kimsenin gelemeyeceğiyle tehdit etti ki zaten 7 aylık evliyim evimde hiçbir çevremi ağırlayamadım. Ve bu olayları ailem duydu ve daha önce de sorun yaşadığımız için şuan ailem boşanmamı istiyor bana çok destek oluyorlar fakat ben emin değilim eşimi seviyorum o da beni seviyor ama çok yıpratıyor beni ve sinirlenince beni bırak aileme bile laflar ediyor ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz:KK43:
Bence de boşanın yada çok evli kalmak istiyorsa eşiniz başka bir eve çıkın. Ömür bu şekilde gitmez hep sineye çekmek zorunda kalırsınız hayatını zehir etme

Sürekli şiddet görmüyorum ama ufacık bir istekte bulunsam veya ufak bir sorun olsa beni dövmekle tehdit ediyor ya da direk vuruyor itiyor.. ailem bugün veya yarın beni gelip almak istiyor ama emin olamıyorum sadece sevdiğim için çünkü aramız normalken bana çok iyi davranıyor ama eğer ufacık bi sorun varsa sürekli tehdit edip küfürler ediyor

Ailenin yanına taşınınca da bir psikologa gidin lütfen. SİZİ İTTİREMEZ, TEHDİT EDEMEZ, KÜFÜR EDEMEZ.
Ya bunları kendinize nasıl reva görüyorsunuz bir gün bu kadınların düşüncelerini okurken felç geçirmekten korkuyorum.
Seven insan bunları yapar mı?
Ya kendisi psikologa gidip tedavi olsun belli ki öfke kontrolü var. Ya da kendi iyiliğiniz için boşanın.

ailenizi şimdi arayın ve gelip derhal sizi alsınlar.

Ortada bir sebep yokken sizi döven adam,bilmeden bir yanlış yaptığınızda öldürür bile. bu nasıl cesaret hala yanında durabiliyorsunuz.

bir de sevdiğinizi söylemişsiniz.

Ayrıca gitmeden önce o size nasıl küfürler ettiyse siz de ona küfür edin. ben olsam gelmişine geçmişine söverdim bana küfür eden adamı seviyorum demek yerine.

Seni dövüyor farkındasın di mi kuzum.Kusura bakma ama seviyorum dediğin için otur dayak ye diyemem.Kaç kurtul.Ailen de arkandaymış.Buna sahip olmadığı için ayrılamıyorum diyen ne çok kadın var biliyor musun?Neden değerini bilecek biriyle bir gelecek kurmak varken bu kendini bilmeze razı oluyorsun?

merhabalar. Ben 7 aydır evliyim görücü usulüyle evlendik. Nişanlıykende görümcelerimden ve ailesinden sorunlar yaşadım dini nikahım kıyıldığı gün mehir istedim diye bana söylemediklerini bırakmadılar. Sonra evlendik ve şartları her şeyi birlikte yapmak yemek içmekti. Arada evimde yemek istesem hep sorun oldu suratları düştü. Anneme babama gidince hep surat astılar ama evli olan kızları hep buraya geliyordu. Ben bir gün dayanamayıp anneme anlattım ve beni eve götürdüler 3 hafta annemlerle kaldım sonra tekrar denemeye kalktık ama bu sefer de eşimle sorunlar yaşamaya başladık en ufak şeyde bana vurmaya küfürler etmeye kalktı. Yeri geldi bende kızdım sesini yükselttim yeri geldi sustum ama o gidip geldikten sonra bana karşı değişti. Şuan ailesiyle bir problemim Yok olduğunda evliliğim için sorun etmiyorum fakat biraz tartışma olsa aramızda bana hemen küfürler etmeye başlıyor eşim ve bana küfür etme dedikçe bana vuruyor sonradan bu olayları konuştuğumuzda hep beni suçlu buluyor. 3 gün önce bana küfür etme dediğim için bana tokat attı. Dünde kayınvalidemlere misafir gelecekti bende belimin ağrıdığında o söyledim eşime inmek istemiyorum dedim o da beni evimize kendi akrabalarımdan kimsenin gelemeyeceğiyle tehdit etti ki zaten 7 aylık evliyim evimde hiçbir çevremi ağırlayamadım. Ve bu olayları ailem duydu ve daha önce de sorun yaşadığımız için şuan ailem boşanmamı istiyor bana çok destek oluyorlar fakat ben emin değilim eşimi seviyorum o da beni seviyor ama çok yıpratıyor beni ve sinirlenince beni bırak aileme bile laflar ediyor ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz:KK43:

Şu sitede açılan her konuya boşan diyen kadınlara acayip uyuz olmuşumdur.
Hiç bir konuda bu kelimeyi telaffuz bile etmem ama ilkim olacaksın sanırım .
Yavrucuğum 7 aylık evlilik buysa ilerde ne görüyorsun ?
Adam 5 kuralın 3 ünü ihlal etmiş zaten.
Ne bekliyorsun ,4 seni aldatsın ,5 ele güne muhtaç mı etsin.?
Sevgi bir yere kadar canım, saygının olmadığı yerde sevgi ancak can çekişir.
Küfür ve Dayak diyorsun,aynaya bak bakalım hak ediyor musun ?
Hak ediyorsan devam et.:KK62:
Etmiyorsan yoluna bak ,daha nicelerini seversin gör.:KK75:

merhabalar. Ben 7 aydır evliyim görücü usulüyle evlendik. Nişanlıykende görümcelerimden ve ailesinden sorunlar yaşadım dini nikahım kıyıldığı gün mehir istedim diye bana söylemediklerini bırakmadılar. Sonra evlendik ve şartları her şeyi birlikte yapmak yemek içmekti. Arada evimde yemek istesem hep sorun oldu suratları düştü. Anneme babama gidince hep surat astılar ama evli olan kızları hep buraya geliyordu. Ben bir gün dayanamayıp anneme anlattım ve beni eve götürdüler 3 hafta annemlerle kaldım sonra tekrar denemeye kalktık ama bu sefer de eşimle sorunlar yaşamaya başladık en ufak şeyde bana vurmaya küfürler etmeye kalktı. Yeri geldi bende kızdım sesini yükselttim yeri geldi sustum ama o gidip geldikten sonra bana karşı değişti. Şuan ailesiyle bir problemim Yok olduğunda evliliğim için sorun etmiyorum fakat biraz tartışma olsa aramızda bana hemen küfürler etmeye başlıyor eşim ve bana küfür etme dedikçe bana vuruyor sonradan bu olayları konuştuğumuzda hep beni suçlu buluyor. 3 gün önce bana küfür etme dediğim için bana tokat attı. Dünde kayınvalidemlere misafir gelecekti bende belimin ağrıdığında o söyledim eşime inmek istemiyorum dedim o da beni evimize kendi akrabalarımdan kimsenin gelemeyeceğiyle tehdit etti ki zaten 7 aylık evliyim evimde hiçbir çevremi ağırlayamadım. Ve bu olayları ailem duydu ve daha önce de sorun yaşadığımız için şuan ailem boşanmamı istiyor bana çok destek oluyorlar fakat ben emin değilim eşimi seviyorum o da beni seviyor ama çok yıpratıyor beni ve sinirlenince beni bırak aileme bile laflar ediyor ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz:KK43: bir de nişanlılıktan beri aramızda olan biten tüm sorunları eşimin ailesi hep benden ve benim ailemden bildi benim ailemi küçük duruma düşürdüler yani gururumuzu çiğnediler ama tek korkum beni daha önce eşim tehdit etti babamdan ve abimden dolayı.. eşim ve benim ailem yani aynı köyden aynı memleketteniz ne yapacaklarını ne konuşacaklarını bilmediğim için de biraz korkularım var ve bunları kendi anneme babama söyleyemiyorum.[/
Bosan bir kere el kaldıran hep yapar ailende arkandaymis bu durumda yanlız olan ne kadınlar var. Sevmek yetmiyor bazen sorunların çözümüne

merhabalar. Ben 7 aydır evliyim görücü usulüyle evlendik. Nişanlıykende görümcelerimden ve ailesinden sorunlar yaşadım dini nikahım kıyıldığı gün mehir istedim diye bana söylemediklerini bırakmadılar. Sonra evlendik ve şartları her şeyi birlikte yapmak yemek içmekti. Arada evimde yemek istesem hep sorun oldu suratları düştü. Anneme babama gidince hep surat astılar ama evli olan kızları hep buraya geliyordu. Ben bir gün dayanamayıp anneme anlattım ve beni eve götürdüler 3 hafta annemlerle kaldım sonra tekrar denemeye kalktık ama bu sefer de eşimle sorunlar yaşamaya başladık en ufak şeyde bana küfürler etmeye kalktı. Yeri geldi bende kızdım sesini yükselttim yeri geldi sustum ama o gidip geldikten sonra bana karşı değişti. Şuan ailesiyle bir problemim Yok olduğunda evliliğim için sorun etmiyorum fakat biraz tartışma olsa aramızda bana hemen küfürler etmeye başlıyor eşim ve bana küfür etme dedikçe bana vuruyor sonradan bu olayları konuştuğumuzda hep beni suçlu buluyor. 3 gün önce bana küfür etme dediğim için bana tokat attı. Dünde kayınvalidemlere misafir gelecekti bende belimin ağrıdığında o söyledim eşime inmek istemiyorum dedim o da beni evimize kendi akrabalarımdan kimsenin gelemeyeceğiyle tehdit etti ki zaten 7 aylık evliyim evimde hiçbir çevremi ağırlayamadım. Ve bu olayları ailem duydu ve daha önce de sorun yaşadığımız için şuan ailem boşanmamı istiyor bana çok destek oluyorlar fakat ben emin değilim eşimi seviyorum o da beni seviyor ama çok yıpratıyor beni ve sinirlenince beni bırak aileme bile laflar ediyor ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz:KK43: bir de nişanlılıktan beri aramızda olan biten tüm sorunları eşimin ailesi hep benden ve benim ailemden bildi benim ailemi küçük duruma düşürdüler yani gururumuzu çiğnediler ama tek korkum beni daha önce eşim tehdit etti babamdan ve abimden dolayı.. eşim ve benim ailem yani aynı köyden aynı memleketteniz ne yapacaklarını ne konuşacaklarını bilmediğim için de biraz korkularım var ve bunları kendi anneme babama söyleyemiyorum.
adam seni dovuyor,aileni istemiyor sen de seviyorsun.sevmek herseyi cozuyor mu sence ?herkes herkesi cok seviyor en kolayi sevmek cunku.eger simdi ayrilmazsan çocuğun oldugunda bu adam sana dunyayi dar eder ailen de arkanda madem bir saniye dusunme bosan.

"Esim bana vuruyor. Ben onu cok seviyorum o da beni seviyor" diyorsunuz.
Hayır hanımefendi, esiniz sizi sevmiyor.
Bi insan sevdigine nasıl el kaldırır, ona bile bile zarar verip sonra nasıl bunu "ben haklıyım, hakettin" diyerek savunabilir?
Bu evlilik tabiki bosanma yönüne dogru gitmeli. Aileniz arkanızda ve siz "seviyorum" diyerek kalmayı mi tercih ediyorsunuz? Akıl kârı degil.

Back
X