Bir yakınım da saçkıran olmuştu. Doktor saçlarını kısaltmasını havalandırmasını söylemişti. Özel bir şampuanla yıkanıyordu. İlaç da sürüyor muydu hatırlamıyorum ama geçti sonradan. Saçları da sinirlenip üçe vurmuştu. Geç olsa da uzadı. Doktor en iyi yolu size söyler. Geçmiş olsun.
Saçkıran değil daha zor hastalıklar var. saçlar dökülüyor. Öyle bir şey olsa size nasıl davranırdı acaba. İnsanın çok daha fazla desteğe ihtiyaç duyduğu durumlardan bahsediyorum.Lütfen üzülmeyin . saçkıran çaresiz bir hastalık değil. Bir an önce iyileşmenizi diliyorum. ama eşinizi mercek altına alın.
işin ehli bi kuaföre gideceksin ve saçlarını ustura ile kazıtıcaksın ,kuaför ara ara ustura ile kafa derinde çizikler açacak..sonra kafana ezilmiş sarımsak sürecek bu saçkıranına engel olucak.. tam deyatınu unuttum dediğim gibi bunu bilen birisine gitmelisin...
erkeklere gelince al birini vur ötekineee hepsi aynı maaal !!! üzülmeye değmez canım..sen şimdi kendin için iyi olmalısın başkasının seni beğenip beğenmemesi 2.planda olsun ,geçmiş olsun..